ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 108
                                               

Erythrodiplax avittata

Erythrodiplax avittata is een libellensoort uit de familie van de korenbouten, onderorde echte libellen. De wetenschappelijke naam Erythrodiplax avittata is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1942 door Donald J. Borror.

                                               

Erythrodiplax basalis

Erythrodiplax basalis is een libellensoort uit de familie van de korenbouten, onderorde echte libellen. De wetenschappelijke naam Erythrodiplax basalis is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1897 door Kirby.

                                               

Erythrodiplax basifusca

Erythrodiplax basifusca is een libellensoort uit de familie van de korenbouten, onderorde echte libellen. De wetenschappelijke naam Erythrodiplax basifusca is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1895 door Calvert.

                                               

Erythrodiplax berenice

Erythrodiplax berenice is een libellensoort uit de familie van de korenbouten, onderorde echte libellen. De wetenschappelijke naam Erythrodiplax berenice is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1773 door Drury.

                                               

Erythrodiplax branconensis

Erythrodiplax branconensis is een libellensoort uit de familie van de korenbouten, onderorde echte libellen. De wetenschappelijke naam Erythrodiplax branconensis is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1929 door Sjöstedt.

                                               

Erythrodiplax bromeliicola

Erythrodiplax bromeliicola is een libellensoort uit de familie van de korenbouten, onderorde echte libellen. De soort staat op de Rode Lijst van de IUCN als onzeker, beoordelingsjaar 2007. De wetenschappelijke naam Erythrodiplax bromeliicola is v ...

                                               

Erythrodiplax castanea

Erythrodiplax castanea is een libellensoort uit de familie van de korenbouten, onderorde echte libellen. De wetenschappelijke naam Erythrodiplax castanea is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1839 door Burmeister.

                                               

Erythrodiplax cauca

Erythrodiplax cauca is een libellensoort uit de familie van de korenbouten, onderorde echte libellen. De soort staat op de Rode Lijst van de IUCN als onzeker, beoordelingsjaar 2007. De wetenschappelijke naam Erythrodiplax cauca is voor het eerst ...

                                               

Erythrodiplax chromoptera

Erythrodiplax chromoptera is een libellensoort uit de familie van de korenbouten, onderorde echte libellen. De wetenschappelijke naam Erythrodiplax chromoptera is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1942 door Donald J. Borror.

                                               

Erythrodiplax cleopatra

Erythrodiplax cleopatra is een libellensoort uit de familie van de korenbouten, onderorde echte libellen. De soort staat op de Rode Lijst van de IUCN als niet bedreigd, beoordelingsjaar 2007. De wetenschappelijke naam Erythrodiplax cleopatra is v ...

                                               

Erythrodiplax clitella

Erythrodiplax clitella is een libellensoort uit de familie van de korenbouten, onderorde echte libellen. De wetenschappelijke naam Erythrodiplax clitella is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1942 door Donald J. Borror.

                                               

Erythrodiplax connata

Erythrodiplax connata is een libellensoort uit de familie van de korenbouten, onderorde echte libellen. De wetenschappelijke naam Erythrodiplax connata is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1839 door Burmeister.

                                               

Erythrodiplax corallina

Erythrodiplax corallina is een libellensoort uit de familie van de korenbouten, onderorde echte libellen. De wetenschappelijke naam Erythrodiplax corallina is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1865 door Brauer.

                                               

Erythrodiplax diversa

Erythrodiplax diversa is een libellensoort uit de familie van de korenbouten, onderorde echte libellen. De soort staat op de Rode Lijst van de IUCN als onzeker, beoordelingsjaar 2007. De wetenschappelijke naam Erythrodiplax diversa is voor het ee ...

                                               

Erythrodiplax famula

Erythrodiplax famula is een libellensoort uit de familie van de korenbouten, onderorde echte libellen. De wetenschappelijke naam Erythrodiplax famula is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1848 door Erichson.

                                               

Erythrodiplax fervida

Erythrodiplax fervida is een libellensoort uit de familie van de korenbouten, onderorde echte libellen. De wetenschappelijke naam Erythrodiplax fervida is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1848 door Erichson.

                                               

Erythrodiplax fulva

Erythrodiplax fulva is een libellensoort uit de familie van de korenbouten, onderorde echte libellen. De soort staat op de Rode Lijst van de IUCN als niet bedreigd, beoordelingsjaar 2007. De wetenschappelijke naam Erythrodiplax fulva is voor het ...

                                               

Erythrodiplax funerea

Erythrodiplax funerea is een libellensoort uit de familie van de korenbouten, onderorde echte libellen. De wetenschappelijke naam Erythrodiplax funerea is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1861 door Hagen.

                                               

Erythrodiplax fusca

Erythrodiplax fusca is een libellensoort uit de familie van de korenbouten, onderorde echte libellen. De wetenschappelijke naam Erythrodiplax fusca is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1842 door Rambur.

                                               

Erythrodiplax gomesi

Erythrodiplax gomesi is een libellensoort uit de familie van de korenbouten, onderorde echte libellen. De wetenschappelijke naam Erythrodiplax gomesi is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1946 door Santos.

                                               

Erythrodiplax hyalina

Erythrodiplax hyalina is een libellensoort uit de familie van de korenbouten, onderorde echte libellen. De wetenschappelijke naam Erythrodiplax hyalina is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Förster.

                                               

Erythrodiplax ines

Erythrodiplax ines is een libellensoort uit de familie van de korenbouten, onderorde echte libellen. De wetenschappelijke naam Erythrodiplax ines is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1911 door Ris.

                                               

Erythrodiplax juliana

Erythrodiplax juliana is een libellensoort uit de familie van de korenbouten, onderorde echte libellen. De soort staat op de Rode Lijst van de IUCN als niet bedreigd, beoordelingsjaar 2007. De wetenschappelijke naam Erythrodiplax juliana is voor ...

                                               

Erythrodiplax justiniana

Erythrodiplax justiniana is een libellensoort uit de familie van de korenbouten, onderorde echte libellen. De wetenschappelijke naam Erythrodiplax justiniana is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1857 door Selys in Sagra.

                                               

Erythrodiplax kimminsi

Erythrodiplax kimminsi is een libellensoort uit de familie van de korenbouten, onderorde echte libellen. De wetenschappelijke naam Erythrodiplax kimminsi is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1942 door Donald J. Borror.

                                               

Erythrodiplax latimaculata

Erythrodiplax latimaculata is een libellensoort uit de familie van de korenbouten, onderorde echte libellen. De wetenschappelijke naam Erythrodiplax latimaculata is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1911 door Ris.

                                               

Erythrodiplax lativittata

Erythrodiplax lativittata is een libellensoort uit de familie van de korenbouten, onderorde echte libellen. De wetenschappelijke naam Erythrodiplax lativittata is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1942 door Donald J. Borror.

                                               

Erythrodiplax laurentia

Erythrodiplax laurentia is een libellensoort uit de familie van de korenbouten, onderorde echte libellen. De wetenschappelijke naam Erythrodiplax laurentia is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1942 door Donald J. Borror.

                                               

Erythrodiplax leticia

Erythrodiplax leticia is een libellensoort uit de familie van de korenbouten, onderorde echte libellen. De soort staat op de Rode Lijst van de IUCN als niet bedreigd, beoordelingsjaar 2007. De wetenschappelijke naam Erythrodiplax leticia is voor ...

                                               

Erythrodiplax longitudinalis

Erythrodiplax longitudinalis is een libellensoort uit de familie van de korenbouten, onderorde echte libellen. De wetenschappelijke naam Erythrodiplax longitudinalis is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1919 door Ris.

                                               

Erythrodiplax luteofrons

Erythrodiplax luteofrons is een libellensoort uit de familie van de korenbouten, onderorde echte libellen. De wetenschappelijke naam Erythrodiplax luteofrons is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1956 door Santos.

                                               

Erythrodiplax lygaea

Erythrodiplax lygaea is een libellensoort uit de familie van de korenbouten, onderorde echte libellen. De soort staat op de Rode Lijst van de IUCN als niet bedreigd, beoordelingsjaar 2007. De wetenschappelijke naam Erythrodiplax lygaea is voor he ...

                                               

Erythrodiplax maculosa

Erythrodiplax maculosa is een libellensoort uit de familie van de korenbouten, onderorde echte libellen. De soort staat op de Rode Lijst van de IUCN als niet bedreigd, beoordelingsjaar 2007. De wetenschappelijke naam Erythrodiplax maculosa is voo ...

                                               

Erythrodiplax media

Erythrodiplax media is een libellensoort uit de familie van de korenbouten, onderorde echte libellen. De wetenschappelijke naam Erythrodiplax media is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1942 door Donald J. Borror.

                                               

Erythrodiplax melanica

Erythrodiplax melanica is een libellensoort uit de familie van de korenbouten, onderorde echte libellen. De wetenschappelijke naam Erythrodiplax melanica is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1942 door Donald J. Borror.

                                               

Erythrodiplax melanorubra

Erythrodiplax melanorubra is een libellensoort uit de familie van de korenbouten, onderorde echte libellen. De wetenschappelijke naam Erythrodiplax melanorubra is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1942 door Donald J. Borror.

                                               

Erythrodiplax minuscula

Erythrodiplax minuscula is een libellensoort uit de familie van de korenbouten, onderorde echte libellen. De wetenschappelijke naam Erythrodiplax minuscula is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1842 door Rambur.

                                               

Erythrodiplax nigricans

Erythrodiplax nigricans is een libellensoort uit de familie van de korenbouten, onderorde echte libellen. De wetenschappelijke naam Erythrodiplax nigricans is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1842 door Rambur.

                                               

Erythrodiplax nivea

Erythrodiplax nivea is een libellensoort uit de familie van de korenbouten, onderorde echte libellen. De soort staat op de Rode Lijst van de IUCN als kritiek, beoordelingsjaar 2007. De wetenschappelijke naam Erythrodiplax nivea is voor het eerst ...

                                               

Erythrodiplax ochracea

Erythrodiplax ochracea is een libellensoort uit de familie van de korenbouten, onderorde echte libellen. De soort staat op de Rode Lijst van de IUCN als niet bedreigd, beoordelingsjaar 2007. De wetenschappelijke naam Erythrodiplax ochracea is voo ...

                                               

Erythrodiplax pallida

Erythrodiplax pallida is een libellensoort uit de familie van de korenbouten, onderorde echte libellen. De soort staat op de Rode Lijst van de IUCN als niet bedreigd, beoordelingsjaar 2007. De wetenschappelijke naam Erythrodiplax pallida is voor ...

                                               

Erythrodiplax paraguayensis

Erythrodiplax paraguayensis is een libellensoort uit de familie van de korenbouten, onderorde echte libellen. De soort staat op de Rode Lijst van de IUCN als niet bedreigd, beoordelingsjaar 2007. De wetenschappelijke naam Erythrodiplax paraguayen ...

                                               

Erythrodiplax parvimaculata

Erythrodiplax parvimaculata is een libellensoort uit de familie van de korenbouten, onderorde echte libellen. De wetenschappelijke naam Erythrodiplax parvimaculata is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1942 door Donald J. Borror.

                                               

Erythrodiplax solimaea

Erythrodiplax solimaea is een libellensoort uit de familie van de korenbouten, onderorde echte libellen. De wetenschappelijke naam Erythrodiplax solimaea is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1911 door Ris.

                                               

Erythrodiplax tenuis

Erythrodiplax tenuis is een libellensoort uit de familie van de korenbouten, onderorde echte libellen. De wetenschappelijke naam Erythrodiplax tenuis is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1942 door Donald J. Borror.

                                               

Erythrodiplax transversa

Erythrodiplax transversa is een libellensoort uit de familie van de korenbouten, onderorde echte libellen. De wetenschappelijke naam Erythrodiplax transversa is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1957 door Donald J. Borror.

                                               

Erythrodiplax unimaculata

Erythrodiplax unimaculata is een libellensoort uit de familie van de korenbouten, onderorde echte libellen. De wetenschappelijke naam Erythrodiplax unimaculata is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1773 door de Geer.

                                               

Erythrodiplax venusta

Erythrodiplax venusta is een libellensoort uit de familie van de korenbouten, onderorde echte libellen. De wetenschappelijke naam Erythrodiplax venusta is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1897 door Kirby.

                                               

Erythrodolius calamitosus

Erythrodolius calamitosus is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Seyrig in 1932.

                                               

Erythrodolius dolosus

Erythrodolius dolosus is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Seyrig in 1932.