ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 109
                                               

Esanthelphusa nimoafi

Esanthelphusa nimoafi is een krabbensoort uit de familie van de Gecarcinucidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2004 door Yeo.

                                               

Esanthelphusa phetchaburi

Esanthelphusa phetchaburi is een krabbensoort uit de familie van de Gecarcinucidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1993 door Ng & Naiyanetr.

                                               

Esanthelphusa prolatus

Esanthelphusa prolatus is een krabbensoort uit de familie van de Gecarcinucidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1902 door Rathbun.

                                               

Esarcus abeillei

Esarcus abeillei is een keversoort uit de familie zwamkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1869 door Ancey.

                                               

Esarcus acernus

Esarcus acernus is een keversoort uit de familie zwamkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1845 door Motschulsky.

                                               

Esarcus baudii

Esarcus baudii is een keversoort uit de familie zwamkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1889 door Seidlitz.

                                               

Esarcus besucheti

Esarcus besucheti is een keversoort uit de familie zwamkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1964 door Dajoz.

                                               

Esarcus fiorii

Esarcus fiorii is een keversoort uit de familie zwamkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1887 door Reitter.

                                               

Esarcus franzi

Esarcus franzi is een keversoort uit de familie zwamkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1964 door Dajoz.

                                               

Esarcus inexpectatus

Esarcus inexpectatus is een keversoort uit de familie zwamkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1964 door Dajoz.

                                               

Esarcus iolensis

Esarcus iolensis is een keversoort uit de familie zwamkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1917 door Peyerimhoff.

                                               

Esarcus leprieurii

Esarcus leprieurii is een keversoort uit de familie zwamkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1864 door Reiche.

                                               

Esarcus martini

Esarcus martini is een keversoort uit de familie zwamkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1887 door Reitter.

                                               

Esatanas chan

Esatanas chan is een vliegensoort uit de familie van de roofvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1934 door Engel.

                                               

Esatanas kozlovi

Esatanas kozlovi is een vliegensoort uit de familie van de roofvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1986 door Lehr.

                                               

Esatanas shah

Esatanas shah is een vliegensoort uit de familie van de roofvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1873 door Rondani.

                                               

Esatanas velox

Esatanas velox is een vliegensoort uit de familie van de roofvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1963 door Lehr.

                                               

Esatanas villosus

Esatanas villosus is een vliegensoort uit de familie van de roofvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1986 door Lehr.

                                               

Escalima goughensis

Escalima goughensis is een tweekleppigensoort uit de familie van de Limidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Melvill & Standen.

                                               

Escalima murrayi

Escalima murrayi is een tweekleppigensoort uit de familie van de Limidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1891 door E. A. Smith.

                                               

Escalima regularis

Escalima regularis is een tweekleppigensoort uit de familie van de Limidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1955 door Powell.

                                               

Escaphiella acapulco

Escaphiella acapulco is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Dwergcelspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Escaphiella. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2009 door Norman I. Plat ...

                                               

Escaphiella aratau

Escaphiella aratau is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Dwergcelspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Escaphiella. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2009 door Norman I. Platni ...

                                               

Escaphiella argentina

Escaphiella argentina is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Dwergcelspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Escaphiella. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1954 door Birabén.

                                               

Escaphiella bahia

Escaphiella bahia is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Dwergcelspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Escaphiella. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2009 door Norman I. Platnic ...

                                               

Escaphiella betin

Escaphiella betin is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Dwergcelspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Escaphiella. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2009 door Norman I. Platnic ...

                                               

Escaphiella blumenau

Escaphiella blumenau is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Dwergcelspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Escaphiella. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2009 door Norman I. Plat ...

                                               

Escaphiella bolivar

Escaphiella bolivar is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Dwergcelspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Escaphiella. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2009 door Norman I. Platn ...

                                               

Escaphiella cachimbo

Escaphiella cachimbo is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Dwergcelspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Escaphiella. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2009 door Norman I. Plat ...

                                               

Escaphiella catemaco

Escaphiella catemaco is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Dwergcelspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Escaphiella. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2009 door Norman I. Plat ...

                                               

Escaphiella chiapa

Escaphiella chiapa is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Dwergcelspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Escaphiella. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2009 door Norman I. Platni ...

                                               

Escaphiella cidades

Escaphiella cidades is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Dwergcelspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Escaphiella. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2009 door Norman I. Platn ...

                                               

Escaphiella colima

Escaphiella colima is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Dwergcelspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Escaphiella. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2009 door Norman I. Platni ...

                                               

Escaphiella cristobal

Escaphiella cristobal is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Dwergcelspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Escaphiella. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2009 door Norman I. Pla ...

                                               

Escaphiella exlineae

Escaphiella exlineae is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Dwergcelspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Escaphiella. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2009 door Norman I. Plat ...

                                               

Escaphiella gertschi

Escaphiella gertschi is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Dwergcelspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Escaphiella. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1951 door Arthur M. Chic ...

                                               

Escaphiella gigantea

Escaphiella gigantea is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Dwergcelspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Escaphiella. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2009 door Norman I. Plat ...

                                               

Escaphiella hespera

Escaphiella hespera is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Dwergcelspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Escaphiella. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1924 door Ralph Vary Cham ...

                                               

Escaphiella hesperoides

Escaphiella hesperoides is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Dwergcelspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Escaphiella. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2009 door Norman I. P ...

                                               

Escaphiella iguala

Escaphiella iguala is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Dwergcelspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Escaphiella. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1942 door Gertsch & Davis.

                                               

Escaphiella isabela

Escaphiella isabela is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Dwergcelspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Escaphiella. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2009 door Norman I. Platn ...

                                               

Escaphiella itys

Escaphiella itys is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Dwergcelspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Escaphiella. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1893 door Eugène Simon.

                                               

Escaphiella litoris

Escaphiella litoris is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Dwergcelspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Escaphiella. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1924 door Ralph Vary Cham ...

                                               

Escaphiella maculosa

Escaphiella maculosa is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Dwergcelspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Escaphiella. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2009 door Norman I. Plat ...

                                               

Escaphiella magna

Escaphiella magna is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Dwergcelspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Escaphiella. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2009 door Norman I. Platnic ...

                                               

Escaphiella morro

Escaphiella morro is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Dwergcelspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Escaphiella. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2009 door Norman I. Platnic ...

                                               

Escaphiella nayarit

Escaphiella nayarit is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Dwergcelspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Escaphiella. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2009 door Norman I. Platn ...

                                               

Escaphiella nye

Escaphiella nye is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Dwergcelspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Escaphiella. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2009 door Norman I. Platnick ...

                                               

Escaphiella ocoa

Escaphiella ocoa is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Dwergcelspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Escaphiella. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2009 door Norman I. Platnick ...

                                               

Escaphiella olivacea

Escaphiella olivacea is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Dwergcelspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Escaphiella. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2009 door Norman I. Plat ...