ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 110
                                               

Escaphiella ocoa

Escaphiella ocoa is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Dwergcelspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Escaphiella. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2009 door Norman I. Platnick ...

                                               

Escaphiella olivacea

Escaphiella olivacea is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Dwergcelspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Escaphiella. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2009 door Norman I. Plat ...

                                               

Escaphiella peckorum

Escaphiella peckorum is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Dwergcelspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Escaphiella. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2009 door Norman I. Plat ...

                                               

Escaphiella pocone

Escaphiella pocone is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Dwergcelspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Escaphiella. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2009 door Norman I. Platni ...

                                               

Escaphiella ramirezi

Escaphiella ramirezi is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Dwergcelspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Escaphiella. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2009 door Norman I. Plat ...

                                               

Escaphiella schmidti

Escaphiella schmidti is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Dwergcelspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Escaphiella. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1939 door Reimoser.

                                               

Escaphiella tayrona

Escaphiella tayrona is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Dwergcelspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Escaphiella. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2009 door Norman I. Platn ...

                                               

Escaphiella tonila

Escaphiella tonila is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Dwergcelspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Escaphiella. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2009 door Norman I. Platni ...

                                               

Escaphiella viquezi

Escaphiella viquezi is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Dwergcelspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Escaphiella. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2009 door Norman I. Platn ...

                                               

Escaria clauda

Escaria clauda is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1882 door Grote.

                                               

Escaria homogena

Escaria homogena is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1922 door McDunnough.

                                               

Escarpamenta damarana

Escarpamenta damarana is een vlinder uit de familie visstaartjes. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2011 door Mey. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Escarpia

Escarpia is een geslacht van borstelwormen uit de familie van de Siboglinidae. De wetenschappelijke naam van het geslacht is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1985 door Jones.

                                               

Escarpia laminata

Escarpia laminata is een borstelworm uit de familie Siboglinidae. Het lichaam van de worm bestaat uit een kop, een cilindrisch, gesegmenteerd lichaam een staartstukje. De kop bestaat uit een prostomium een peristomium en draagt gepaarde aanhangse ...

                                               

Escarpia southwardae

Escarpia southwardae is een borstelworm uit de familie Siboglinidae. Het lichaam van de worm bestaat uit een kop, een cilindrisch, gesegmenteerd lichaam een staartstukje. De kop bestaat uit een prostomium een peristomium en draagt gepaarde aanhan ...

                                               

Escarpia spicata

Escarpia spicata is een borstelworm uit de familie Siboglinidae. Het lichaam van de worm bestaat uit een kop, een cilindrisch, gesegmenteerd lichaam een staartstukje. De kop bestaat uit een prostomium een peristomium en draagt gepaarde aanhangsel ...

                                               

Escharella abyssicola

Escharella abyssicola is een mosdiertjessoort uit de familie van de Escharellidae. De wetenschappelijke naam van de soort is, als Lepralia abyssicola, voor het eerst geldig gepubliceerd in 1869 door Norman.

                                               

Escharella acuta

Escharella acuta is een mosdiertjessoort uit de familie van de Escharellidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1993 door Zabala, Maluquer & Harmelin.

                                               

Escharella anatirostris

Escharella anatirostris is een mosdiertjessoort uit de familie van de Escharellidae. De wetenschappelijke naam van de soort is, als Mucronella anatirostris, voor het eerst geldig gepubliceerd in 1924 door ODonoghue.

                                               

Escharella ashapurae

Escharella ashapurae is een mosdiertjessoort uit de familie van de Escharellidae. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2007 door Guha en Gopikrishna.

                                               

Escharella bensoni

Escharella bensoni is een mosdiertjessoort uit de familie van de Escharellidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1954 door Brown.

                                               

Escharella connectens

Escharella connectens is een mosdiertjessoort uit de familie van de Escharellidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1881 door Ridley.

                                               

Escharella crozetensis

Escharella crozetensis is een mosdiertjessoort uit de familie van de Escharellidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1904 door Waters.

                                               

Escharella cryptooecium

Escharella cryptooecium is een mosdiertjessoort uit de familie van de Escharellidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2007 door Souto, Fernández-Pulpeiro & Reverter-Gil.

                                               

Escharella diaphana

Escharella diaphana is een mosdiertjessoort uit de familie van de Escharellidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1879 door MacGillivray.

                                               

Escharella dijmphnae

Escharella dijmphnae is een mosdiertjessoort uit de familie van de Escharellidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1929 door Kluge.

                                               

Escharella discors

Escharella discors is een mosdiertjessoort uit de familie van de Escharellidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1983 door Hayward & Cook.

                                               

Escharella fusca

Escharella fusca is een mosdiertjessoort uit de familie van de Escharellidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1926 door ODonoghue & ODonoghue.

                                               

Escharella gilsoni

Escharella gilsoni is een mosdiertjessoort uit de familie van de Escharellidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2006 door De Blauwe.

                                               

Escharella guernei

Escharella guernei is een mosdiertjessoort uit de familie van de Escharellidae. De wetenschappelijke naam van de soort is, als Smittia guernei, voor het eerst geldig gepubliceerd in 1903 door Jullien & Calvet.

                                               

Escharella hozawai

Escharella hozawai is een mosdiertjessoort uit de familie van de Escharellidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1929 door Okada.

                                               

Escharella incudifera

Escharella incudifera is een mosdiertjessoort uit de familie van de Escharellidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1984 door Gordon.

                                               

Escharella indivisa

Escharella indivisa is een mosdiertjessoort uit de familie van de Escharellidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1916 door Levinsen.

                                               

Escharella klugei

Escharella klugei is een mosdiertjessoort uit de familie van de Escharellidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1979 door Hayward.

                                               

Escharella labiata

Escharella labiata is een mosdiertjessoort uit de familie van de Escharellidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1868 door Boeck in Smitt.

                                               

Escharella labiosa

Escharella labiosa is een mosdiertjessoort uit de familie van de Escharellidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1856 door Busk.

                                               

Escharella laqueata

Escharella laqueata is een mosdiertjessoort uit de familie van de Escharellidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1864 door Norman.

                                               

Escharella latodonta

Escharella latodonta is een mosdiertjessoort uit de familie van de Escharellidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1962 door Kluge.

                                               

Escharella levinseni

Escharella levinseni is een mosdiertjessoort uit de familie van de Escharellidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1994 door Hayward.

                                               

Escharella longicollis

Escharella longicollis is een mosdiertjessoort uit de familie van de Escharellidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1882 door Jullien.

                                               

Escharella mamillata

Escharella mamillata is een mosdiertjessoort uit de familie van de Escharellidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1989 door Hayward & Thorpe.

                                               

Escharella obscura

Escharella obscura is een mosdiertjessoort uit de familie van de Escharellidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1909 door Norman.

                                               

Escharella octodentata

Escharella octodentata is een mosdiertjessoort uit de familie van de Escharellidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1880 door Hincks.

                                               

Escharella praealta

Escharella praealta is een mosdiertjessoort uit de familie van de Escharellidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Calvet.

                                               

Escharella quadrata

Escharella quadrata is een mosdiertjessoort uit de familie van de Escharellidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2001 door López de la Cuadra & García-Gómez.

                                               

Escharella rugosa

Escharella rugosa is een mosdiertjessoort uit de familie van de Escharellidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1995 door Soule, Soule & Chaney.

                                               

Escharella rylandi

Escharella rylandi is een mosdiertjessoort uit de familie van de Escharellidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1974 door Geraci.

                                               

Escharella serratilabris

Escharella serratilabris is een mosdiertjessoort uit de familie van de Escharellidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1924 door ODonoghue.

                                               

Escharella spinosissima

Escharella spinosissima is een mosdiertjessoort uit de familie van de Escharellidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1881 door Hincks.

                                               

Escharella takatukii

Escharella takatukii is een mosdiertjessoort uit de familie van de Escharellidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1929 door Okada.