ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 113
                                               

Ero felix

Ero felix is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Spinneneters. Het dier behoort tot het geslacht Ero. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2004 door Thaler & van Harten.

                                               

Ero flammeola

Ero flammeola is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Spinneneters. Het dier behoort tot het geslacht Ero. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1881 door Eugène Simon.

                                               

Ero furuncula

Ero furuncula is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Spinneneters. Het dier behoort tot het geslacht Ero. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1909 door Eugène Simon.

                                               

Ero galea

Ero galea is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Spinneneters. Het dier behoort tot het geslacht Ero. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1990 door Wang.

                                               

Ero gemelosi

Ero gemelosi is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Spinneneters. Het dier behoort tot het geslacht Ero. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1984 door Baert & Maelfait.

                                               

Ero goeldii

Ero goeldii is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Spinneneters. Het dier behoort tot het geslacht Ero. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1891 door Eugen von Keyserling.

                                               

Ero gracilis

Ero gracilis is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Spinneneters. Het dier behoort tot het geslacht Ero. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1891 door Eugen von Keyserling.

                                               

Ero humilithorax

Ero humilithorax is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Spinneneters. Het dier behoort tot het geslacht Ero. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1886 door Eugen von Keyserling.

                                               

Ero japonica

Ero japonica is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Spinneneters. Het dier behoort tot het geslacht Ero. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door Bösenberg & Embrik Strand.

                                               

Ero juhuaensis

Ero juhuaensis is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Spinneneters. Het dier behoort tot het geslacht Ero. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1987 door Xu, Wang & Wang.

                                               

Ero kompirensis

Ero kompirensis is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Spinneneters. Het dier behoort tot het geslacht Ero. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1918 door Embrik Strand.

                                               

Ero koreana

Ero koreana is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Spinneneters. Het dier behoort tot het geslacht Ero. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1967 door Paik.

                                               

Ero lata

Ero lata is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Spinneneters. Het dier behoort tot het geslacht Ero. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1891 door Eugen von Keyserling.

                                               

Ero lawrencei

Ero lawrencei is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Spinneneters. Het dier behoort tot het geslacht Ero. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1966 door Unzicker.

                                               

Ero leonina

Ero leonina is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Spinneneters. Het dier behoort tot het geslacht Ero. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1850 door Hentz.

                                               

Ero lodingi

Ero lodingi is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Spinneneters. Het dier behoort tot het geslacht Ero. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1941 door Archer.

                                               

Ero lokobeana

Ero lokobeana is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Spinneneters. Het dier behoort tot het geslacht Ero. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1996 door Emerit.

                                               

Ero madagascariensis

Ero madagascariensis is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Spinneneters. Het dier behoort tot het geslacht Ero. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1996 door Emerit.

                                               

Ero melanostoma

Ero melanostoma is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Spinneneters. Het dier behoort tot het geslacht Ero. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1929 door Cândido Firmino de Mello-Leitão.

                                               

Ero pensacolae

Ero pensacolae is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Spinneneters. Het dier behoort tot het geslacht Ero. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1935 door Ivie & Barrows.

                                               

Ero quadrituberculata

Ero quadrituberculata is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Spinneneters. Het dier behoort tot het geslacht Ero. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1905 door Wladislaus Kulczynski.

                                               

Ero salittana

Ero salittana is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Spinneneters. Het dier behoort tot het geslacht Ero. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1995 door Barrion & Litsinger.

                                               

Ero spinifrons

Ero spinifrons is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Spinneneters. Het dier behoort tot het geslacht Ero. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1929 door Cândido Firmino de Mello-Leitão.

                                               

Ero spinipes

Ero spinipes is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Spinneneters. Het dier behoort tot het geslacht Ero. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1849 door Nicolet.

                                               

Ero valida

Ero valida is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Spinneneters. Het dier behoort tot het geslacht Ero. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1891 door Eugen von Keyserling.

                                               

Erocha affinis

Erocha affinis is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1919 door Draudt.

                                               

Erocha albifera

Erocha albifera is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1914 door Schaus.

                                               

Erocha dipsas

Erocha dipsas is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1914 door Schaus.

                                               

Erocha elaeina

Erocha elaeina is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1916 door Zerny.

                                               

Erocha irrorata

Erocha irrorata is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1914 door Jones.

                                               

Erocha leucodisca

Erocha leucodisca is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Hampson.

                                               

Erocha leucotelus

Erocha leucotelus is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1865 door Walker.

                                               

Erocha mummia

Erocha mummia is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1779 door Cramer.

                                               

Erocha semiviridis

Erocha semiviridis is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1903 door Druce.

                                               

Eroessa chilensis

Eroessa chilensis is een vlinder uit de familie van de witjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1829 door Guérin-Meneville.

                                               

Eroessa chiliensis

Eroessa chiliensis is een vlindersoort uit de familie van de Pieridae, onderfamilie Pierinae. Eroessa chiliensis werd in 1830 beschreven door Guérin-Méneville.

                                               

Eronia gaea

Eronia gaea is een vlindersoort uit de familie van de Pieridae, onderfamilie Pierinae. Eronia gaea werd in 1865 beschreven door C. & R. Felder.

                                               

Erophiloscia acanthifera

Erophiloscia acanthifera is een pissebed uit de familie Philosciidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2001 door Leistikow.

                                               

Erophiloscia longistyla

Erophiloscia longistyla is een pissebed uit de familie Philosciidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1972 door Vandel.

                                               

Erophiloscia narcissi

Erophiloscia narcissi is een pissebed uit de familie Philosciidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1968 door Vandel.

                                               

Erophiloscia recurvata

Erophiloscia recurvata is een pissebed uit de familie Philosciidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2001 door Leistikow.

                                               

Erophiloscia waegelei

Erophiloscia waegelei is een pissebed uit de familie Philosciidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2001 door Leistikow.

                                               

Erora aura

Erora aura is een vlinder uit de familie van de Lycaenidae. De wetenschappelijke naam van de soort werd als Thecla aura in 1887 gepubliceerd door Godman & Salvin.

                                               

Erora badeta

Erora badeta is een vlinder uit de familie van de Lycaenidae. De wetenschappelijke naam van de soort werd als Thecla badeta in 1873 gepubliceerd door William Chapman Hewitson.

                                               

Erora biblia

Erora biblia is een vlinder uit de familie van de Lycaenidae. De wetenschappelijke naam van de soort werd als Thecla biblia in 1868 gepubliceerd door William Chapman Hewitson.

                                               

Erora caespes

Erora caespes is een vlinder uit de familie van de Lycaenidae. De wetenschappelijke naam van de soort werd als Thecla caespes in 1907 gepubliceerd door Hamilton Herbert Druce.

                                               

Erora campa

Erora campa is een vlinder uit de familie van de Lycaenidae. De wetenschappelijke naam van de soort werd als Thecla campa in 1912 gepubliceerd door Edward Dukinfield Jones.

                                               

Erora carla

Erora carla is een vlinder uit de familie van de Lycaenidae. De wetenschappelijke naam van de soort werd als Thecla carla in 1902 gepubliceerd door Schaus.

                                               

Erora facuna

Erora facuna is een vlinder uit de familie van de Lycaenidae. De wetenschappelijke naam van de soort werd als Thecla facuna in 1877 gepubliceerd door William Chapman Hewitson.

                                               

Erora gabina

Erora gabina is een vlinder uit de familie van de Lycaenidae. De wetenschappelijke naam van de soort werd als Thecla gabina in 1887 gepubliceerd door Godman & Salvin.