ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 115
                                               

Erosida delia

Erosida delia is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1861 door Thomson.

                                               

Erosida formosa

Erosida formosa is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1847 door Blanchard.

                                               

Erosida gratiosa

Erosida gratiosa is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1847 door Blanchard.

                                               

Erosida lineola

Erosida lineola is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1781 door Fabricius.

                                               

Erosida yucatana

Erosida yucatana is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1985 door Giesbert.

                                               

Erosina cervinaria

Erosina cervinaria is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1882 door Blanchard.

                                               

Erosina excludaria

Erosina excludaria is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1890 door Möschler.

                                               

Erosina hyberniata

Erosina hyberniata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1858 door Guenée.

                                               

Erosina proximata

Erosina proximata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1891 door Dognin.

                                               

Erosina rusticata

Erosina rusticata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1890 door Maassen.

                                               

Erotelis armiger

Erotelis armiger is een straalvinnige vissensoort uit de familie van slaapgrondels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1895 door Jordan & Richardson. De soort staat op de Rode Lijst van de IUCN als Onz ...

                                               

Erotelis clarki

Erotelis clarki is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de slaapgrondels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1938 door Hildebrand.

                                               

Erotelis shropshirei

Erotelis shropshirei is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de slaapgrondels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1938 door Hildebrand.

                                               

Erotelis smaragdus

Erotelis smaragdus is een straalvinnige vissensoort uit de familie van slaapgrondels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1837 door Valenciennes.

                                               

Erotis hesperanthes

Erotis hesperanthes is een vlinder uit de familie sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1921 door Meyrick. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Erotis phosphora

Erotis phosphora is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Meyrick.

                                               

Erotolepsia compacta

Erotolepsia compacta is een vliesvleugelig insect uit de familie Pteromalidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1894 door Howard.

                                               

Erotolepsiella bifasciata

Erotolepsiella bifasciata is een vliesvleugelig insect uit de familie Pteromalidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1915 door Girault.

                                               

Erotolepsiella indica

Erotolepsiella indica is een vliesvleugelig insect uit de familie Pteromalidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2001 door Narendran.

                                               

Erpesocassis rubella

Erpesocassis rubella is een keversoort uit de familie bladhaantjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1862 door Carl Henrik Boheman.

                                               

Erpetogomphus agkistrodon

Erpetogomphus agkistrodon is een libellensoort uit de familie van de rombouten, onderorde echte libellen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1994 door Garrison.

                                               

Erpetogomphus boa

Erpetogomphus boa is een libellensoort uit de familie van de rombouten, onderorde echte libellen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1859 door Selys.

                                               

Erpetogomphus bothrops

Erpetogomphus bothrops is een libellensoort uit de familie van de rombouten, onderorde echte libellen. De soort staat op de Rode Lijst van de IUCN als niet bedreigd, beoordelingsjaar 2007, de trend van de populatie is volgens de IUCN stabiel. De ...

                                               

Erpetogomphus compositus

Erpetogomphus compositus is een libellensoort uit de familie van de rombouten, onderorde echte libellen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1858 door Hagen in Selys.

                                               

Erpetogomphus constrictor

Erpetogomphus constrictor is een libellensoort uit de familie van de rombouten, onderorde echte libellen. De soort staat op de Rode Lijst van de IUCN als niet bedreigd, beoordelingsjaar 2007. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eer ...

                                               

Erpetogomphus cophias

Erpetogomphus cophias is een libellensoort uit de familie van de rombouten, onderorde echte libellen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1858 door Selys.

                                               

Erpetogomphus crotalinus

Erpetogomphus crotalinus is een libellensoort uit de familie van de rombouten, onderorde echte libellen. De soort staat op de Rode Lijst van de IUCN als niet bedreigd, beoordelingsjaar 2007, de trend van de populatie is volgens de IUCN stabiel. D ...

                                               

Erpetogomphus designatus

Erpetogomphus designatus is een libellensoort uit de familie van de rombouten, onderorde echte libellen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1858 door Hagen in Selys.

                                               

Erpetogomphus elaphe

Erpetogomphus elaphe is een libellensoort uit de familie van de rombouten, onderorde echte libellen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1994 door Garrison.

                                               

Erpetogomphus elaps

Erpetogomphus elaps is een libellensoort uit de familie van de rombouten, onderorde echte libellen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1858 door Selys.

                                               

Erpetogomphus erici

Erpetogomphus erici is een libellensoort uit de familie van de rombouten, onderorde echte libellen. De soort staat op de Rode Lijst van de IUCN als onzeker, beoordelingsjaar 2007. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig ge ...

                                               

Erpetogomphus eutainia

Erpetogomphus eutainia is een libellensoort uit de familie van de rombouten, onderorde echte libellen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1905 door Calvert.

                                               

Erpetogomphus heterodon

Erpetogomphus heterodon is een libellensoort uit de familie van de rombouten, onderorde echte libellen. De soort staat op de Rode Lijst van de IUCN als onzeker, beoordelingsjaar 2006, de trend van de populatie is volgens de IUCN stabiel. De weten ...

                                               

Erpetogomphus lampropeltis

Erpetogomphus lampropeltis is een libellensoort uit de familie van de rombouten, onderorde echte libellen. De soort staat op de Rode Lijst van de IUCN als niet bedreigd, beoordelingsjaar 1996. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het ee ...

                                               

Erpetogomphus leptophis

Erpetogomphus leptophis is een libellensoort uit de familie van de rombouten, onderorde echte libellen. De soort staat op de Rode Lijst van de IUCN als onzeker, beoordelingsjaar 2007. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldi ...

                                               

Erpetogomphus liopeltis

Erpetogomphus liopeltis is een libellensoort uit de familie van de rombouten, onderorde echte libellen. De soort staat op de Rode Lijst van de IUCN als niet bedreigd, beoordelingsjaar 2007. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst ...

                                               

Erpetogomphus ophibolus

Erpetogomphus ophibolus is een libellensoort uit de familie van de rombouten, onderorde echte libellen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1905 door Calvert.

                                               

Erpetogomphus sabaleticus

Erpetogomphus sabaleticus is een libellensoort uit de familie van de rombouten, onderorde echte libellen. De soort staat op de Rode Lijst van de IUCN als niet bedreigd, beoordelingsjaar 2007. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eer ...

                                               

Erpetogomphus schausi

Erpetogomphus schausi is een libellensoort uit de familie van de rombouten, onderorde echte libellen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1919 door Calvert.

                                               

Erpetogomphus sipedon

Erpetogomphus sipedon is een libellensoort uit de familie van de rombouten, onderorde echte libellen. De soort staat op de Rode Lijst van de IUCN als niet bedreigd, beoordelingsjaar 2007, de trend van de populatie is volgens de IUCN stabiel. De w ...

                                               

Erpetogomphus tristani

Erpetogomphus tristani is een libellensoort uit de familie van de rombouten, onderorde echte libellen. De soort staat op de Rode Lijst van de IUCN als niet bedreigd, beoordelingsjaar 2007. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst ...

                                               

Erpetogomphus viperinus

Erpetogomphus viperinus is een libellensoort uit de familie van de rombouten, onderorde echte libellen. De soort staat op de Rode Lijst van de IUCN als niet bedreigd, beoordelingsjaar 2007. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst ...

                                               

Erphaea

Erphaea is een kevergeslacht uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van het geslacht werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1847 door Erichson.

                                               

Erphaea pumicosa

Erphaea pumicosa is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1847 door Erichson.

                                               

Erphaea stigma

Erphaea stigma is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1974 door Martins & Monné.

                                               

Erpis macularis

Erpis macularis is een vlinder uit de familie van de grasmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1863 door Walker.

                                               

Erpis pacificalis

Erpis pacificalis is een vlinder uit de familie van de grasmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1912 door Hampson.

                                               

Erpocotyle laevis

Erpocotyle laevis is een soort in de taxonomische indeling van de platwormen. De worm is tweeslachtig en kan zowel mannelijke als vrouwelijke geslachtscellen produceren. De soort leeft in zeer vochtige omstandigheden. De platworm behoort tot het ...

                                               

Errina altispina

Errina altispina is een hydroïdpoliep uit de familie Stylasteridae. De poliep komt uit het geslacht Errina. Errina altispina werd in 1986 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Cairns.

                                               

Errina antarctica

Errina antarctica is een hydroïdpoliep uit de familie Stylasteridae. De poliep komt uit het geslacht Errina. Errina antarctica werd in 1872 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Gray.