ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 116
                                               

Errina aspera

Errina aspera is een hydroïdpoliep uit de familie Stylasteridae. De poliep komt uit het geslacht Errina. Errina aspera werd in 1767 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Linnaeus.

                                               

Errina atlantica

Errina atlantica is een hydroïdpoliep uit de familie Stylasteridae. De poliep komt uit het geslacht Errina. Errina atlantica werd in 1912 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Hickson.

                                               

Errina bicolor

Errina bicolor is een hydroïdpoliep uit de familie Stylasteridae. De poliep komt uit het geslacht Errina. Errina bicolor werd in 1991 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Cairns.

                                               

Errina boschmai

Errina boschmai is een hydroïdpoliep uit de familie Stylasteridae. De poliep komt uit het geslacht Errina. Errina boschmai werd in 1983 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Cairns.

                                               

Errina capensis

Errina capensis is een hydroïdpoliep uit de familie Stylasteridae. De poliep komt uit het geslacht Errina. Errina capensis werd in 1912 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Hickson.

                                               

Errina chathamensis

Errina chathamensis is een hydroïdpoliep uit de familie Stylasteridae. De poliep komt uit het geslacht Errina. Errina chathamensis werd in 1991 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Cairns.

                                               

Errina cheilopora

Errina cheilopora is een hydroïdpoliep uit de familie Stylasteridae. De poliep komt uit het geslacht Errina. Errina cheilopora werd in 1983 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Cairns.

                                               

Errina cochleata

Errina cochleata is een hydroïdpoliep uit de familie Stylasteridae. De poliep komt uit het geslacht Errina. Errina cochleata werd in 1867 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Pourtalès.

                                               

Errina cooki

Errina cooki is een hydroïdpoliep uit de familie Stylasteridae. De poliep komt uit het geslacht Errina. Errina cooki werd in 1912 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Hickson.

                                               

Errina cyclopora

Errina cyclopora is een hydroïdpoliep uit de familie Stylasteridae. De poliep komt uit het geslacht Errina. Errina cyclopora werd in 1983 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Cairns.

                                               

Errina dabneyi

Errina dabneyi is een hydroïdpoliep uit de familie Stylasteridae. De poliep komt uit het geslacht Errina. Errina dabneyi werd in 1871 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Pourtalès.

                                               

Errina dendyi

Errina dendyi is een hydroïdpoliep uit de familie Stylasteridae. De poliep komt uit het geslacht Errina. Errina dendyi werd in 1912 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Hickson.

                                               

Errina fissurata

Errina fissurata is een hydroïdpoliep uit de familie Stylasteridae. De poliep komt uit het geslacht Errina. Errina fissurata werd in 1872 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Gray.

                                               

Errina gracilis

Errina gracilis is een hydroïdpoliep uit de familie Stylasteridae. De poliep komt uit het geslacht Errina. Errina gracilis werd in 1903 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door von Marenzeller.

                                               

Errina japonica

Errina japonica is een hydroïdpoliep uit de familie Stylasteridae. De poliep komt uit het geslacht Errina. Errina japonica werd in 1968 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Eguchi.

                                               

Errina kerguelensis

Errina kerguelensis is een hydroïdpoliep uit de familie Stylasteridae. De poliep komt uit het geslacht Errina. Errina kerguelensis werd in 1942 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Broch.

                                               

Errina laevigata

Errina laevigata is een hydroïdpoliep uit de familie Stylasteridae. De poliep komt uit het geslacht Errina. Errina laevigata werd in 1991 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Cairns.

                                               

Errina laterorifa

Errina laterorifa is een hydroïdpoliep uit de familie Stylasteridae. De poliep komt uit het geslacht Errina. Errina laterorifa werd in 1964 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Eguchi.

                                               

Errina macrogastra

Errina macrogastra is een hydroïdpoliep uit de familie Stylasteridae. De poliep komt uit het geslacht Errina. Errina macrogastra werd in 1904 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Marenzeller.

                                               

Errina novaezelandiae

Errina novaezelandiae is een hydroïdpoliep uit de familie Stylasteridae. De poliep komt uit het geslacht Errina. Errina novaezelandiae werd in 1912 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Hickson.

                                               

Errina reticulata

Errina reticulata is een hydroïdpoliep uit de familie Stylasteridae. De poliep komt uit het geslacht Errina. Errina reticulata werd in 1991 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Cairns.

                                               

Errina sinuosa

Errina sinuosa is een hydroïdpoliep uit de familie Stylasteridae. De poliep komt uit het geslacht Errina. Errina sinuosa werd in 1991 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Cairns.

                                               

Erringtonia malaccensis

Erringtonia malaccensis is een insect uit de orde Phasmatodea en de familie Phasmatidae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Brunner von Wattenwyl.

                                               

Errinopora cestoporina

Errinopora cestoporina is een hydroïdpoliep uit de familie Stylasteridae. De poliep komt uit het geslacht Errinopora. Errinopora cestoporina werd in 1983 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Cairns.

                                               

Errinopora dichotoma

Errinopora dichotoma is een hydroïdpoliepensoort uit de familie van de Stylasteridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2011 door Lindner & Cairns.

                                               

Errinopora disticha

Errinopora disticha is een hydroïdpoliepensoort uit de familie van de Stylasteridae De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2011 door Lindner & Cairns.

                                               

Errinopora fisheri

Errinopora fisheri is een hydroïdpoliepensoort uit de familie van de Stylasteridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2011 door Lindner & Cairns.

                                               

Errinopora nanneca

Errinopora nanneca is een hydroïdpoliep uit de familie Stylasteridae. De poliep komt uit het geslacht Errinopora. Errinopora nanneca werd in 1938 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Fisher.

                                               

Errinopora porifera

Errinopora porifera is een hydroïdpoliep uit de familie Stylasteridae. De poliep komt uit het geslacht Errinopora. Errinopora porifera werd in 1960 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Naumov.

                                               

Errinopora pourtalesii

Errinopora pourtalesii is een hydroïdpoliep uit de familie Stylasteridae. De poliep komt uit het geslacht Errinopora. Errinopora pourtalesii werd in 1884 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Dall.

                                               

Errinopora stylifera

Errinopora stylifera is een hydroïdpoliep uit de familie Stylasteridae. De poliep komt uit het geslacht Errinopora. Errinopora stylifera werd in 1935 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Broch.

                                               

Errinopora undulata

Errinopora undulata is een hydroïdpoliepensoort uit de familie van de Stylasteridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2011 door Lindner & Cairns.

                                               

Errinopora zarhyncha

Errinopora zarhyncha is een hydroïdpoliep uit de familie Stylasteridae. De poliep komt uit het geslacht Errinopora. Errinopora zarhyncha werd in 1938 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Fisher.

                                               

Errinopsis fenestrata

Errinopsis fenestrata is een hydroïdpoliep uit de familie Stylasteridae. De poliep komt uit het geslacht Errinopsis. Errinopsis fenestrata werd in 1983 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Cairns.

                                               

Errinopsis reticulum

Errinopsis reticulum is een hydroïdpoliep uit de familie Stylasteridae. De poliep komt uit het geslacht Errinopsis. Errinopsis reticulum werd in 1951 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Broch.

                                               

Errolia cyanea

Errolia cyanea is een vliesvleugelig insect uit de familie Pteromalidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1988 door Boucek.

                                               

Erromenus alpestrator

Erromenus alpestrator is een vliesvleugelig insect uit de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1969 door Aubert.

                                               

Erromenus alpinator

Erromenus alpinator is een vliesvleugelig insect uit de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1969 door Aubert.

                                               

Erromenus analis

Erromenus analis is een vliesvleugelig insect uit de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1871 door Brischke.

                                               

Erromenus annulicornis

Erromenus annulicornis is een vliesvleugelig insect uit de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1903 door Strobl.

                                               

Erromenus bibulus

Erromenus bibulus is een vliesvleugelig insect uit de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1973 door Kasparyan.

                                               

Erromenus brunnicans

Erromenus brunnicans is een vliesvleugelig insect uit de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1829 door Gravenhorst.

                                               

Erromenus calcator

Erromenus calcator is een vliesvleugelig insect uit de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1776 door Muller.

                                               

Erromenus defectivus

Erromenus defectivus is een vliesvleugelig insect uit de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1892 door Brischke.

                                               

Erromenus discretus

Erromenus discretus is een vliesvleugelig insect uit de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1899 door Szepligeti.

                                               

Erromenus hamatus

Erromenus hamatus is een vliesvleugelig insect uit de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1971 door Kasparyan.

                                               

Erromenus junior

Erromenus junior is een vliesvleugelig insect uit de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1824 door Thunberg.

                                               

Erromenus lacunosus

Erromenus lacunosus is een vliesvleugelig insect uit de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1973 door Kasparyan.

                                               

Erromenus melanonotus

Erromenus melanonotus is een vliesvleugelig insect uit de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1829 door Gravenhorst.

                                               

Erromenus plebejus

Erromenus plebejus is een vliesvleugelig insect uit de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1878 door Woldstedt.