ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 118
                                               

Estola albocincta

Estola albocincta is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1932 door Melzer.

                                               

Estola albomarmorata

Estola albomarmorata is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1943 door Breuning.

                                               

Estola albosetosa

Estola albosetosa is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1940 door Breuning.

                                               

Estola albosignata

Estola albosignata is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1940 door Breuning.

                                               

Estola albosparsa

Estola albosparsa is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1868 door Thomson.

                                               

Estola albostictica

Estola albostictica is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1940 door Breuning.

                                               

Estola albovaria

Estola albovaria is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1940 door Breuning.

                                               

Estola alternata

Estola alternata is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1940 door Breuning.

                                               

Estola annulata

Estola annulata is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1801 door Fabricius.

                                               

Estola annulicornis

Estola annulicornis is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1942 door Fisher.

                                               

Estola annulipes

Estola annulipes is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1940 door Breuning.

                                               

Estola assimilis

Estola assimilis is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1940 door Breuning.

                                               

Estola attenuata

Estola attenuata is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1926 door Fisher.

                                               

Estola basiflava

Estola basiflava is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1943 door Breuning.

                                               

Estola basimaculata

Estola basimaculata is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1940 door Breuning.

                                               

Estola basinotata

Estola basinotata is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1866 door Bates.

                                               

Estola benjamini

Estola benjamini is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1940 door Breuning.

                                               

Estola boliviana

Estola boliviana is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1940 door Breuning.

                                               

Estola brunnea

Estola brunnea is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1868 door Thomson.

                                               

Estola brunneovariegata

Estola brunneovariegata is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1940 door Breuning.

                                               

Estola brunnescens

Estola brunnescens is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1940 door Breuning.

                                               

Estola cayennensis

Estola cayennensis is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1940 door Breuning.

                                               

Estola cerdai

Estola cerdai is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2009 door Galileo & Martins.

                                               

Estola cinerea

Estola cinerea is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1940 door Breuning.

                                               

Estola columbiana

Estola columbiana is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1940 door Breuning.

                                               

Estola compacta

Estola compacta is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1940 door Breuning.

                                               

Estola crassepunctata

Estola crassepunctata is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1940 door Breuning.

                                               

Estola cuneata

Estola cuneata is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1940 door Breuning.

                                               

Estola daidalea

Estola daidalea is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2002 door Martins & Galileo.

                                               

Estola densepunctata

Estola densepunctata is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1940 door Breuning.

                                               

Estola dilloni

Estola dilloni is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1975 door Zayas.

                                               

Estola diversemaculata

Estola diversemaculata is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1943 door Breuning.

                                               

Estola flavescens

Estola flavescens is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1940 door Breuning.

                                               

Estola flavobasalis

Estola flavobasalis is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1940 door Breuning.

                                               

Estola flavolineata

Estola flavolineata is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1950 door Breuning.

                                               

Estola flavomarmorata

Estola flavomarmorata is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1942 door Breuning.

                                               

Estola flavostictica

Estola flavostictica is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1940 door Breuning.

                                               

Estola fratercula

Estola fratercula is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1999 door Galileo & Martins.

                                               

Estola freyi

Estola freyi is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1955 door Breuning.

                                               

Estola fuscodorsalis

Estola fuscodorsalis is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1940 door Breuning.

                                               

Estola fuscomarmorata

Estola fuscomarmorata is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1940 door Breuning.

                                               

Estola fuscopunctata

Estola fuscopunctata is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1943 door Breuning.

                                               

Estola fuscostictica

Estola fuscostictica is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1940 door Breuning.

                                               

Estola griseostictica

Estola griseostictica is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1940 door Breuning.

                                               

Estola grisescens

Estola grisescens is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1940 door Breuning.

                                               

Estola hirsuta

Estola hirsuta is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1775 door De Geer.

                                               

Estola hirsutella

Estola hirsutella is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1922 door Aurivillius.

                                               

Estola hispida

Estola hispida is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1893 door Lameere.

                                               

Estola ignobilis

Estola ignobilis is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1872 door Bates.

                                               

Estola insularis

Estola insularis is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1933 door Blair.