ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 119
                                               

Erwiniana ovatula

Erwiniana ovatula is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1871 door Bates.

                                               

Erwiniana para

Erwiniana para is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1994 door Erwin.

                                               

Erwiniana parainsularis

Erwiniana parainsularis is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1973 door Erwin.

                                               

Erwiniana parapara

Erwiniana parapara is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1994 door Erwin.

                                               

Erwiniana parkeri

Erwiniana parkeri is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1994 door Erwin.

                                               

Erwiniana pfunorum

Erwiniana pfunorum is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1994 door Erwin.

                                               

Erwiniana protosculptilis

Erwiniana protosculptilis is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1994 door Erwin.

                                               

Erwiniana punctisculptilis

Erwiniana punctisculptilis is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1994 door Erwin.

                                               

Erwiniana quadrata

Erwiniana quadrata is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1994 door Erwin.

                                               

Erwiniana rosebudae

Erwiniana rosebudae is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1994 door Erwin.

                                               

Erwiniana samiria

Erwiniana samiria is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1994 door Erwin.

                                               

Erwiniana sculpticollis

Erwiniana sculpticollis is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1871 door Bates.

                                               

Erwiniana seriata

Erwiniana seriata is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1973 door Erwin.

                                               

Erwiniana strigosa

Erwiniana strigosa is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1871 door Bates.

                                               

Erwiniana sublaevis

Erwiniana sublaevis is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1882 door Bates.

                                               

Erwiniana sulcicostis

Erwiniana sulcicostis is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1882 door Bates.

                                               

Erwiniana villiersi

Erwiniana villiersi is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1984 door Perrault.

                                               

Erwiniana wygo

Erwiniana wygo is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1994 door Erwin.

                                               

Erwtengalmug

De erwtengalmug is een muggensoort uit de familie van de galmuggen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1850 door Loew.

                                               

Eryalus

Eryalus is een kevergeslacht uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van het geslacht werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1888 door Pascoe.

                                               

Eryalus tigrinus

Eryalus tigrinus is een keversoort uit de familie boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1878 door Thomson.

                                               

Erycesta

Erycesta is een geslacht van vliegen uit de familie van de sluipvliegen. De wetenschappelijke naam van het geslacht is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1967 door Herting.

                                               

Erycia

Erycia is een geslacht van vliegen uit de familie van de sluipvliegen. De wetenschappelijke naam van het geslacht is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1830 door Robineau-Desvoidy.

                                               

Erycina australis

Erycina australis is een tweekleppigensoort uit de familie van de Lasaeidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1856 door Deshayes.

                                               

Eryciniolia purpurapunctata

Eryciniolia purpurapunctata is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de strekspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Eryciniolia. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1889 door Urquhart.

                                               

Erylus aleuticus

Erylus aleuticus is een sponssoort in de taxonomische indeling van de gewone sponzen. Het lichaam van de spons bestaat uit kiezelnaalden en sponginevezels, en is in staat om veel water op te nemen. De spons behoort tot het geslacht Erylus en beho ...

                                               

Erylus alleni

Erylus alleni is een sponssoort in de taxonomische indeling van de gewone sponzen. Het lichaam van de spons bestaat uit kiezelnaalden en sponginevezels, en is in staat om veel water op te nemen. De spons behoort tot het geslacht Erylus en behoort ...

                                               

Erylus almirante

Erylus almirante is een sponssoort in de taxonomische indeling van de gewone sponzen. Het lichaam van de spons bestaat uit kiezelnaalden en sponginevezels, en is in staat om veel water op te nemen. De spons behoort tot het geslacht Erylus en beho ...

                                               

Erylus amissus

Erylus amissus is een sponssoort in de taxonomische indeling van de gewone sponzen. Het lichaam van de spons bestaat uit kiezelnaalden en sponginevezels, en is in staat om veel water op te nemen. De spons behoort tot het geslacht Erylus en behoor ...

                                               

Erylus amorphus

Erylus amorphus is een sponssoort in de taxonomische indeling van de gewone sponzen. Het lichaam van de spons bestaat uit kiezelnaalden en sponginevezels, en is in staat om veel water op te nemen. De spons behoort tot het geslacht Erylus en behoo ...

                                               

Erylus amphiastera

Erylus amphiastera is een sponssoort in de taxonomische indeling van de gewone sponzen. Het lichaam van de spons bestaat uit kiezelnaalden en sponginevezels, en is in staat om veel water op te nemen. De spons behoort tot het geslacht Erylus en be ...

                                               

Erylus aspidodiscus

Erylus aspidodiscus is een sponssoort in de taxonomische indeling van de gewone sponzen. Het lichaam van de spons bestaat uit kiezelnaalden en sponginevezels, en is in staat om veel water op te nemen. De spons behoort tot het geslacht Erylus en b ...

                                               

Erylus bahamensis

Erylus bahamensis is een sponssoort in de taxonomische indeling van de gewone sponzen. Het lichaam van de spons bestaat uit kiezelnaalden en sponginevezels, en is in staat om veel water op te nemen. De spons behoort tot het geslacht Erylus en beh ...

                                               

Erylus burtoni

Erylus burtoni is een sponssoort in de taxonomische indeling van de gewone sponzen. Het lichaam van de spons bestaat uit kiezelnaalden en sponginevezels, en is in staat om veel water op te nemen. De spons behoort tot het geslacht Erylus en behoor ...

                                               

Erylus caliculatus

Erylus caliculatus is een sponssoort in de taxonomische indeling van de gewone sponzen. Het lichaam van de spons bestaat uit kiezelnaalden en sponginevezels, en is in staat om veel water op te nemen. De spons behoort tot het geslacht Erylus en be ...

                                               

Erylus cantabricus

Erylus cantabricus is een sponssoort in de taxonomische indeling van de gewone sponzen. Het lichaam van de spons bestaat uit kiezelnaalden en sponginevezels, en is in staat om veel water op te nemen. De spons behoort tot het geslacht Erylus en be ...

                                               

Erylus carteri

Erylus carteri is een sponssoort in de taxonomische indeling van de gewone sponzen. Het lichaam van de spons bestaat uit kiezelnaalden en sponginevezels, en is in staat om veel water op te nemen. De spons behoort tot het geslacht Erylus en behoor ...

                                               

Erylus chilensis

Erylus chilensis is een keversoort uit de familie Zopheridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1969 door Dajoz.

                                               

Erylus circus

Erylus circus is een sponssoort in de taxonomische indeling van de gewone sponzen. Het lichaam van de spons bestaat uit kiezelnaalden en sponginevezels, en is in staat om veel water op te nemen. De spons behoort tot het geslacht Erylus en behoort ...

                                               

Erylus citrus

Erylus citrus is een sponssoort in de taxonomische indeling van de gewone sponzen. Het lichaam van de spons bestaat uit kiezelnaalden en sponginevezels, en is in staat om veel water op te nemen. De spons behoort tot het geslacht Erylus en behoort ...

                                               

Erylus corneus

Erylus corneus is een sponssoort in de taxonomische indeling van de gewone sponzen. Het lichaam van de spons bestaat uit kiezelnaalden en sponginevezels, en is in staat om veel water op te nemen. De spons behoort tot het geslacht Erylus en behoor ...

                                               

Erylus cornutus

Erylus cornutus is een sponssoort in de taxonomische indeling van de gewone sponzen. Het lichaam van de spons bestaat uit kiezelnaalden en sponginevezels, en is in staat om veel water op te nemen. De spons behoort tot het geslacht Erylus en behoo ...

                                               

Erylus corsicus

Erylus corsicus is een sponssoort in de taxonomische indeling van de gewone sponzen. Het lichaam van de spons bestaat uit kiezelnaalden en sponginevezels, en is in staat om veel water op te nemen. De spons behoort tot het geslacht Erylus en behoo ...

                                               

Erylus decumbens

Erylus decumbens is een sponssoort in de taxonomische indeling van de gewone sponzen. Het lichaam van de spons bestaat uit kiezelnaalden en sponginevezels, en is in staat om veel water op te nemen. De spons behoort tot het geslacht Erylus en beho ...

                                               

Erylus deficiens

Erylus deficiens is een sponssoort in de taxonomische indeling van de gewone sponzen. Het lichaam van de spons bestaat uit kiezelnaalden en sponginevezels, en is in staat om veel water op te nemen. De spons behoort tot het geslacht Erylus en beho ...

                                               

Erylus diminutus

Erylus diminutus is een sponssoort in de taxonomische indeling van de gewone sponzen. Het lichaam van de spons bestaat uit kiezelnaalden en sponginevezels, en is in staat om veel water op te nemen. De spons behoort tot het geslacht Erylus en beho ...

                                               

Erylus discastera

Erylus discastera is een sponssoort in de taxonomische indeling van de gewone sponzen. Het lichaam van de spons bestaat uit kiezelnaalden en sponginevezels, en is in staat om veel water op te nemen. De spons behoort tot het geslacht Erylus en beh ...

                                               

Erylus discophorus

Erylus discophorus is een sponssoort in de taxonomische indeling van de gewone sponzen. Het lichaam van de spons bestaat uit kiezelnaalden en sponginevezels, en is in staat om veel water op te nemen. De spons behoort tot het geslacht Erylus en be ...

                                               

Erylus euastrum

Erylus euastrum is een sponssoort in de taxonomische indeling van de gewone sponzen. Het lichaam van de spons bestaat uit kiezelnaalden en sponginevezels, en is in staat om veel water op te nemen. De spons behoort tot het geslacht Erylus en behoo ...

                                               

Erylus expletus

Erylus expletus is een sponssoort in de taxonomische indeling van de gewone sponzen. Het lichaam van de spons bestaat uit kiezelnaalden en sponginevezels, en is in staat om veel water op te nemen. De spons behoort tot het geslacht Erylus en behoo ...