ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 120
                                               

Estigmene imbuta

Estigmene imbuta is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1855 door Walker.

                                               

Estigmene integra

Estigmene integra is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1855 door Walker.

                                               

Estigmene internigralis

Estigmene internigralis is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie beervlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1905 door Hampson. Deze nachtvlinder komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Estigmene irregularis

Estigmene irregularis is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1882 door Moore.

                                               

Estigmene laglaizei

Estigmene laglaizei is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie beervlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Rothschild. Deze nachtvlinder komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Estigmene lativitta

Estigmene lativitta is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1879 door Moore.

                                               

Estigmene lemniscata

Estigmene lemniscata is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1898 door Distant.

                                               

Estigmene linea

Estigmene linea is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1855 door Walker.

                                               

Estigmene liparidoides

Estigmene liparidoides is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Rothschild.

                                               

Estigmene melanoxantha

Estigmene melanoxantha is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie beervlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1926 door Gaede. Deze nachtvlinder komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Estigmene menthastrina

Estigmene menthastrina is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1797 door Martyn.

                                               

Estigmene multivittata

Estigmene multivittata is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie beervlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Rothschild. Deze nachtvlinder komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Estigmene neuriastis

Estigmene neuriastis is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie beervlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Hampson. Deze nachtvlinder komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Estigmene nigricans

Estigmene nigricans is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1872 door Moore.

                                               

Estigmene obliquifascia

Estigmene obliquifascia is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1894 door Hampson.

                                               

Estigmene ochreomarginata

Estigmene ochreomarginata is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie beervlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1909 door Bethune-Baker. Deze nachtvlinder komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Estigmene pamphilia

Estigmene pamphilia is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1958 door Kiriakoff.

                                               

Estigmene perima

Estigmene perima is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd door Boisduval.

                                               

Estigmene perrotteti

Estigmene perrotteti is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1844 door Guérin-Meneville.

                                               

Estigmene quadriramosa

Estigmene quadriramosa is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1844 door Kollar.

                                               

Estigmene rothi

Estigmene rothi is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie beervlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Rothschild. Deze nachtvlinder komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Estigmene sabulosa

Estigmene sabulosa is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie beervlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1943 door Romieux. Deze nachtvlinder komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Estigmene scita

Estigmene scita is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1864 door Walker.

                                               

Estigmene senegalensis

Estigmene senegalensis is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie beervlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1933 door Rothschild. Deze nachtvlinder komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Estigmene takanoi

Estigmene takanoi is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1934 door Sonan.

                                               

Estigmene tenuistrigata

Estigmene tenuistrigata is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie beervlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1900 door Hampson. Deze nachtvlinder komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Estigmene testaceoflava

Estigmene testaceoflava is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie beervlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1933 door Rothschild. Deze nachtvlinder komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Estigmene tripartita

Estigmene tripartita is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1855 door Walker.

                                               

Estigmene trivitta

Estigmene trivitta is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie beervlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1855 door Walker. Deze nachtvlinder komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Estigmene unilinea

Estigmene unilinea is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie beervlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Rothschild. Deze nachtvlinder komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Estigmene vittata

Estigmene vittata is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1879 door Moore.

                                               

Estigmene williami

Estigmene williami is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Rothschild.

                                               

Estigmenida

Estigmenida is een kevergeslacht uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van het geslacht werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1894 door Gahan.

                                               

Estigmenida albolineata

Estigmenida albolineata is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1940 door Breuning.

                                               

Estigmenida robusta

Estigmenida robusta is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1940 door Breuning.

                                               

Estigmenida variabilis

Estigmenida variabilis is een keversoort uit de familie boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1895 door Gahan.

                                               

Estimata alexis

Estimata alexis is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1928 door Kozhanchikov.

                                               

Estimata annapurna

Estimata annapurna is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1998 door Hreblay & Ronkay.

                                               

Estimata clavata

Estimata clavata is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Hampson.

                                               

Estimata dailingensis

Estimata dailingensis is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1984 door Chen.

                                               

Estimata dhaulagirii

Estimata dhaulagirii is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1983 door Dierl.

                                               

Estimata everesti

Estimata everesti is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1983 door Dierl.

                                               

Estimata herrichschaefferi

Estimata herrichschaefferi is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1895 door Alphéraky.

                                               

Estimata militzae

Estimata militzae is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1937 door Kozhanchikov.

                                               

Estimata proterva

Estimata proterva is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1904 door Püngeler.

                                               

Estimata takkhalii

Estimata takkhalii is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1983 door Dierl.

                                               

Estola

Estola is een kevergeslacht uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van het geslacht werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1859 door Fairmaire & Germain.

                                               

Estola acrensis

Estola acrensis is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2009 door Galileo & Martins.

                                               

Estola acricula

Estola acricula is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1866 door Bates.

                                               

Estola affinis

Estola affinis is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1940 door Breuning.