ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 124
                                               

Etheostoma bison

Etheostoma bison is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de echte baarzen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1997 door Ceas & Page.

                                               

Etheostoma blennioides

Etheostoma blennioides is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de echte baarzen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1819 door Rafinesque.

                                               

Etheostoma blennius

Etheostoma blennius is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de echte baarzen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1887 door Gilbert & Swain.

                                               

Etheostoma boschungi

Etheostoma boschungi is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de echte baarzen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1974 door Wall & Williams.

                                               

Etheostoma brevirostrum

Etheostoma brevirostrum is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de echte baarzen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1991 door Suttkus & Etnier.

                                               

Etheostoma brevispinum

Etheostoma brevispinum is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de echte baarzen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1926 door Coker.

                                               

Etheostoma burri

Etheostoma burri is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de echte baarzen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1997 door Ceas & Page.

                                               

Etheostoma caeruleum

Etheostoma caeruleum is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de echte baarzen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1845 door Storer.

                                               

Etheostoma camurum

Etheostoma camurum is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de echte baarzen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1870 door Cope.

                                               

Etheostoma cervus

Etheostoma cervus is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de echte baarzen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2003 door Powers & Mayden.

                                               

Etheostoma chermocki

Etheostoma chermocki is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de echte baarzen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1992 door Boschung, Mayden & Tomelleri.

                                               

Etheostoma chienense

Etheostoma chienense is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de echte baarzen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1992 door Page & Ceas.

                                               

Etheostoma chlorobranchium

Etheostoma chlorobranchium is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de echte baarzen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1972 door Zorach.

                                               

Etheostoma chuckwachatte

Etheostoma chuckwachatte is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de echte baarzen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1993 door Mayden & Wood.

                                               

Etheostoma cinereum

Etheostoma cinereum is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de echte baarzen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1845 door Storer.

                                               

Etheostoma clinton

Etheostoma clinton is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de echte baarzen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2012 door Mayden & Layman.

                                               

Etheostoma collettei

Etheostoma collettei is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de echte baarzen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1969 door Birdsong & Knapp.

                                               

Etheostoma collis

Etheostoma collis is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de echte baarzen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1935 door Hubbs & Cannon.

                                               

Etheostoma colorosum

Etheostoma colorosum is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de echte baarzen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1993 door Suttkus & Bailey.

                                               

Etheostoma coosae

Etheostoma coosae is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de echte baarzen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1945 door Fowler.

                                               

Etheostoma corona

Etheostoma corona is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de echte baarzen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1992 door Page & Ceas.

                                               

Etheostoma cragini

Etheostoma cragini is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de echte baarzen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1885 door Gilbert.

                                               

Etheostoma crossopterum

Etheostoma crossopterum is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de echte baarzen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1985 door Braasch & Mayden.

                                               

Etheostoma davisoni

Etheostoma davisoni is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de echte baarzen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1885 door Hay.

                                               

Etheostoma denoncourti

Etheostoma denoncourti is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de echte baarzen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1997 door Stauffer & van Snik.

                                               

Etheostoma derivativum

Etheostoma derivativum is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de echte baarzen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2003 door Page, Hardman & Near.

                                               

Etheostoma ditrema

Etheostoma ditrema is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de echte baarzen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1965 door Ramsey & Suttkus.

                                               

Etheostoma douglasi

Etheostoma douglasi is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de echte baarzen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1993 door Wood & Mayden.

                                               

Etheostoma duryi

Etheostoma duryi is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de echte baarzen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1889 door Henshall.

                                               

Etheostoma edwini

Etheostoma edwini is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de echte baarzen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1935 door Hubbs & Cannon.

                                               

Etheostoma erythrozonum

Etheostoma erythrozonum is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de echte baarzen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2009 door Switzer & Wood.

                                               

Etheostoma etnieri

Etheostoma etnieri is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de echte baarzen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1977 door Bouchard.

                                               

Etheostoma etowahae

Etheostoma etowahae is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de echte baarzen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1993 door Wood & Mayden.

                                               

Etheostoma euzonum

Etheostoma euzonum is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de echte baarzen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1940 door Hubbs & Black.

                                               

Etheostoma exile

Etheostoma exile is een straalvinnige vissensoort uit de familie van echte baarzen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1859 door Girard.

                                               

Etheostoma flabellare

Etheostoma flabellare is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de echte baarzen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1819 door Rafinesque.

                                               

Etheostoma flavum

Etheostoma flavum is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de echte baarzen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1989 door Etnier & Bailey.

                                               

Etheostoma fonticola

Etheostoma fonticola is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de echte baarzen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1886 door Jordan & Gilbert.

                                               

Etheostoma forbesi

Etheostoma forbesi is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de echte baarzen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1992 door Page & Ceas.

                                               

Etheostoma fragi

Etheostoma fragi is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de echte baarzen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1968 door Distler.

                                               

Etheostoma fricksium

Etheostoma fricksium is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de echte baarzen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1923 door Hildebrand.

                                               

Etheostoma fusiforme

Etheostoma fusiforme is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de echte baarzen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1854 door Girard.

                                               

Etheostoma gore

Etheostoma gore is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de echte baarzen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2012 door Layman & Mayden.

                                               

Etheostoma gracile

Etheostoma gracile is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de echte baarzen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1859 door Girard.

                                               

Etheostoma grahami

Etheostoma grahami is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de echte baarzen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1859 door Girard.

                                               

Etheostoma gutselli

Etheostoma gutselli is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de echte baarzen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1932 door Hildebrand.

                                               

Etheostoma histrio

Etheostoma histrio is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de echte baarzen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1887 door Jordan & Gilbert.

                                               

Etheostoma hopkinsi

Etheostoma hopkinsi is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de echte baarzen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1945 door Fowler.

                                               

Etheostoma inscriptum

Etheostoma inscriptum is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de echte baarzen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1878 door Jordan & Brayton.

                                               

Etheostoma jessiae

Etheostoma jessiae is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de echte baarzen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1878 door Jordan & Brayton.