ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 125
                                               

Erythrodolius formosus

Erythrodolius formosus is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Seyrig in 1932.

                                               

Erythrodolius granulosus

Erythrodolius granulosus is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Seyrig in 1932.

                                               

Erythrodolius griffithsorum

Erythrodolius griffithsorum is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Gauld in 1997.

                                               

Erythrodolius maculosus

Erythrodolius maculosus is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Seyrig in 1932.

                                               

Erythrodolius meticulosus

Erythrodolius meticulosus is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Seyrig in 1932.

                                               

Erythrodolius scrupulosus

Erythrodolius scrupulosus is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Seyrig in 1932.

                                               

Erythrodolius speciosus

Erythrodolius speciosus is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Seyrig in 1934.

                                               

Erythroecia euposis

Erythroecia euposis is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1912 door Dyar.

                                               

Erythroecia hebardi

Erythroecia hebardi is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1917 door Skinner.

                                               

Erythroecia rhodophora

Erythroecia rhodophora is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Hampson.

                                               

Erythroecia suavis

Erythroecia suavis is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1884 door Edwards.

                                               

Erythroepalpus

Erythroepalpus is een geslacht van vliegen uit de familie van de sluipvliegen. De wetenschappelijke naam van het geslacht is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1931 door Townsend.

                                               

Erythrogryllacris buttikoferi

Erythrogryllacris buttikoferi is een rechtvleugelig insect uit de familie Gryllacrididae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1931 door Karny.

                                               

Erythrogryllacris fasciculata

Erythrogryllacris fasciculata is een rechtvleugelig insect uit de familie Gryllacrididae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1893 door Pictet & Saussure.

                                               

Erythrogryllacris soror

Erythrogryllacris soror is een rechtvleugelig insect uit de familie Gryllacrididae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1888 door Brunner von Wattenwyl.

                                               

Erythrogryllacris superba

Erythrogryllacris superba is een rechtvleugelig insect uit de familie Gryllacrididae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1888 door Brunner von Wattenwyl.

                                               

Erythromalus faustina

Erythromalus faustina is een vliesvleugelig insect uit de familie Pteromalidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1839 door Walker.

                                               

Erythromalus nubilipennis

Erythromalus nubilipennis is een vliesvleugelig insect uit de familie Pteromalidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1835 door Walker.

                                               

Erythromalus rufiventris

Erythromalus rufiventris is een vliesvleugelig insect uit de familie Pteromalidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1835 door Walker.

                                               

Erythromastax kergarioui

Erythromastax kergarioui is een rechtvleugelig insect uit de familie Eumastacidae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1971 door Descamps.

                                               

Erythromelana

Erythromelana is een geslacht van vliegen uit de familie van de sluipvliegen. De wetenschappelijke naam van het geslacht is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1919 door Townsend.

                                               

Erythromeris flexilineata

Erythromeris flexilineata is een vlinder uit de familie nachtpauwogen, onderfamilie Hemileucinae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd door Dognin in 1911.

                                               

Erythromeris obscurior

Erythromeris obscurior is een vlinder uit de familie nachtpauwogen, onderfamilie Hemileucinae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd door Lemaire in 1975.

                                               

Erythromeris saturniata

Erythromeris saturniata is een vlinder uit de familie nachtpauwogen, onderfamilie Hemileucinae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd door Walker in 1865.

                                               

Erythrometra australis

Erythrometra australis is een haarster uit de familie Antedonidae. De wetenschappelijke naam van de soort werd in 1918 gepubliceerd door Austin Hobart Clark.

                                               

Erythrometra rostrata

Erythrometra rostrata is een haarster uit de familie Antedonidae. De wetenschappelijke naam van de soort werd in 1966 gepubliceerd door Ailsa McGown Clark.

                                               

Erythrometra rubra

Erythrometra rubra is een haarster uit de familie Antedonidae. De wetenschappelijke naam van de soort werd in 1907 gepubliceerd door Austin Hobart Clark.

                                               

Erythronychia

Erythronychia is een geslacht van vliegen uit de familie van de sluipvliegen. De wetenschappelijke naam van het geslacht is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1891 door Brauer & Bergenstamm.

                                               

Erythrophaia eudoxia

Erythrophaia eudoxia is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1891 door Staudinger.

                                               

Erythrophaia rennenkampfi

Erythrophaia rennenkampfi is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1935 door Draudt.

                                               

Erythrophaia suavis

Erythrophaia suavis is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1888 door Staudinger.

                                               

Erythroplatys

Erythroplatys is een kevergeslacht uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van het geslacht werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1855 door White.

                                               

Erythroplatys boliviensis

Erythroplatys boliviensis is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2012 door Clarke.

                                               

Erythroplatys cardinalis

Erythroplatys cardinalis is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1990 door Monné & Fragoso.

                                               

Erythroplatys corallifer

Erythroplatys corallifer is een keversoort uit de familie boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1855 door White.

                                               

Erythroplatys rugosus

Erythroplatys rugosus is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1859 door Lucas.

                                               

Erythroplatys simulator

Erythroplatys simulator is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1911 door Gounelle.

                                               

Erythroplusia pyropia

Erythroplusia pyropia is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1879 door Butler.

                                               

Erythroplusia rutilifrons

Erythroplusia rutilifrons is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1858 door Walker.

                                               

Erythropodium caribaeorum

Erythropodium caribaeorum is een zachte koraalsoort uit de familie Anthothelidae. De koraalsoort komt uit het geslacht Erythropodium. Erythropodium caribaeorum werd in 1860 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Duchassaing & Michelotti.

                                               

Erythropodium hicksoni

Erythropodium hicksoni is een zachte koraalsoort uit de familie Anthothelidae. De koraalsoort komt uit het geslacht Erythropodium. Erythropodium hicksoni werd in 1972 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Utinomi.

                                               

Erythropodium indica

Erythropodium indica is een zachte koraalsoort uit de familie Anthothelidae. De koraalsoort komt uit het geslacht Erythropodium. Erythropodium indica werd in 1905 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Thomson & Henderson.

                                               

Erythropodium salomonense

Erythropodium salomonense is een zachte koraalsoort uit de familie Anthothelidae. De koraalsoort komt uit het geslacht Erythropodium. Erythropodium salomonense werd in 1910 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Thomson & Mackinnon.

                                               

Erythropogon ichneumoniformis

Erythropogon ichneumoniformis is een vliegensoort uit de familie van de roofvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1914 door White.

                                               

Erythropomala amaena

Erythropomala amaena is een rechtvleugelig insect uit de familie veldsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1870 door Walker.

                                               

Erythrops abyssorum

Erythrops abyssorum is een aasgarnalensoort uit de familie van de Mysidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1869 door G.O. Sars.

                                               

Erythrops africana

Erythrops africana is een aasgarnalensoort uit de familie van de Mysidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1955 door O. Tattersall.

                                               

Erythrops bidentata

Erythrops bidentata is een aasgarnalensoort uit de familie van de Mysidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1973 door Nouvel.

                                               

Erythrops elegans

Erythrops elegans is een aasgarnalensoort uit de familie van de Mysidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1863 door Sars G.O.

                                               

Erythrops erythrophthalma

Erythrops erythrophthalma is een aasgarnalensoort uit de familie van de Mysidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1864 door Goes.