ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 127
                                               

Erythrus longipennis

Erythrus longipennis is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1943 door Pic.

                                               

Erythrus magnus

Erythrus magnus is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2010 door Holzschuh.

                                               

Erythrus montanus

Erythrus montanus is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1970 door Gressitt & Rondon.

                                               

Erythrus multimaculatus

Erythrus multimaculatus is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1916 door Pic.

                                               

Erythrus nayani

Erythrus nayani is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2010 door Holzschuh.

                                               

Erythrus ochreatus

Erythrus ochreatus is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2010 door Holzschuh.

                                               

Erythrus palliatus

Erythrus palliatus is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1884 door Lansberge.

                                               

Erythrus putus

Erythrus putus is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2011 door Holzschuh.

                                               

Erythrus quadrimaculatus

Erythrus quadrimaculatus is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1916 door Pic.

                                               

Erythrus quadrisignatus

Erythrus quadrisignatus is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1943 door Pic.

                                               

Erythrus rhombeus

Erythrus rhombeus is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2011 door Holzschuh.

                                               

Erythrus rothschildi

Erythrus rothschildi is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1895 door Ritsema.

                                               

Erythrus rotundicollis

Erythrus rotundicollis is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1902 door Gahan.

                                               

Erythrus rubriceps

Erythrus rubriceps is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1916 door Pic.

                                               

Erythrus sabahanus

Erythrus sabahanus is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2010 door Vives.

                                               

Erythrus serratus

Erythrus serratus is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2009 door Holzschuh.

                                               

Erythrus stenideus

Erythrus stenideus is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2009 door Holzschuh.

                                               

Erythrus sternalis

Erythrus sternalis is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1902 door Gahan.

                                               

Erythrus suturellus

Erythrus suturellus is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1984 door Holzschuh.

                                               

Erythrus taiwanicus

Erythrus taiwanicus is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1952 door Heyrovský.

                                               

Erythrus varicolor

Erythrus varicolor is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2010 door Holzschuh.

                                               

Erythrus viridipennis

Erythrus viridipennis is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1902 door Gahan.

                                               

Erythrus westwoodii

Erythrus westwoodii is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1853 door White.

                                               

Erythrus wuggenigi

Erythrus wuggenigi is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2010 door Holzschuh.

                                               

Eryxia argentata

Eryxia argentata is een keversoort uit de familie bladhaantjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1981 door Lopatin.

                                               

Esaete

Esaete is een kevergeslacht uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van het geslacht werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2002 door Galileo & Martins.

                                               

Esaete rufulus

Esaete rufulus is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2002 door Galileo & Martins.

                                               

Esaguasu

Esaguasu is een kevergeslacht uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van het geslacht werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2007 door Galileo & Martins.

                                               

Esaguasu brenensis

Esaguasu brenensis is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2010 door Galileo & Esteban-Durán.

                                               

Esaguasu ocularis

Esaguasu ocularis is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2007 door Galileo & Martins.

                                               

Esakiopteryx venusta

Esakiopteryx venusta is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1986 door Yazaki.

                                               

Esakiopteryx volitans

Esakiopteryx volitans is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1878 door Butler.

                                               

Esakiozephyrus bieti

Esakiozephyrus bieti is een vlinder uit de familie van de Lycaenidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1886 door Oberthür.

                                               

Esakiozephyrus dohertyi

Esakiozephyrus dohertyi is een vlinder uit de familie van de Lycaenidae. De wetenschappelijke naam van de soort werd als Zephyrus dohertyi in 1889 gepubliceerd door De Nicéville.

                                               

Esakiozephyrus hecale

Esakiozephyrus hecale is een vlinder uit de familie van de Lycaenidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1893 door Leech.

                                               

Esakiozephyrus icana

Esakiozephyrus icana is een vlinder uit de familie van de Lycaenidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1874 door Moore.

                                               

Esakiozephyrus mandara

Esakiozephyrus mandara is een vlinder uit de familie van de Lycaenidae. De wetenschappelijke naam van de soort werd als Thecla mandara in 1886 gepubliceerd door Doherty.

                                               

Esakiozephyrus neis

Esakiozephyrus neis is een vlinder uit de familie van de Lycaenidae. De wetenschappelijke naam van de soort werd als Zephyrus neis in 1913 gepubliceerd door Charles Oberthür.

                                               

Esakiozephyrus vallonia

Esakiozephyrus vallonia is een vlinder uit de familie van de Lycaenidae. De wetenschappelijke naam van de soort werd als Zephyrus vallonia in 1913 gepubliceerd door Charles Oberthür.

                                               

Esakiozephyrus zotelistes

Esakiozephyrus zotelistes is een vlinder uit de familie van de Lycaenidae. De wetenschappelijke naam van de soort werd als Zephyrus zotelistes in 1913 gepubliceerd door Charles Oberthür.

                                               

Esamirim

Esamirim is een kevergeslacht uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van het geslacht werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2004 door Martins & Galileo.

                                               

Esamirim carinatus

Esamirim carinatus is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2004 door Martins & Galileo.

                                               

Esamirim chionides

Esamirim chionides is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1885 door Bates.

                                               

Esamirim divisus

Esamirim divisus is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2004 door Martins & Galileo.

                                               

Esamirim fasciatus

Esamirim fasciatus is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2004 door Martins & Galileo.

                                               

Esanpotamon namsom

Esanpotamon namsom is een krabbensoort uit de familie van de Potamidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1997 door Naiyanetr & Ng.

                                               

Esanthelphusa chiangmai

Esanthelphusa chiangmai is een krabbensoort uit de familie van de Gecarcinucidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1993 door Ng & Naiyanetr.

                                               

Esanthelphusa denchaii

Esanthelphusa denchaii is een krabbensoort uit de familie van de Gecarcinucidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1984 door Naiyanetr.

                                               

Esanthelphusa dugasti

Esanthelphusa dugasti is een krabbensoort uit de familie van de Gecarcinucidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1902 door Rathbun.

                                               

Esanthelphusa fangensis

Esanthelphusa fangensis is een krabbensoort uit de familie van de Gecarcinucidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1987 door Naiyanetr.