ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 129
                                               

Ethmia delliella

Ethmia delliella is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1891 door Fernald.

                                               

Ethmia dentata

Ethmia dentata is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1966 door Diakonoff & Sattler.

                                               

Ethmia derbendella

Ethmia derbendella is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1967 door Sattler.

                                               

Ethmia discostrigella

Ethmia discostrigella is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1877 door Chambers.

                                               

Ethmia discrepitella

Ethmia discrepitella is een vlinder uit de familie grasmineermotten. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1901 door Rebel. De soort komt voor in Europa.

                                               

Ethmia distigmatella

Ethmia distigmatella is een vlinder uit de familie grasmineermotten. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1874 door Erschoff. De soort komt voor in Europa.

                                               

Ethmia ditreta

Ethmia ditreta is een vlinder uit de familie grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1920 door Meyrick. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Ethmia duckworthi

Ethmia duckworthi is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1973 door Powell.

                                               

Ethmia duplicata

Ethmia duplicata is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1914 door Meyrick.

                                               

Ethmia elimatella

Ethmia elimatella is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1975 door Danilevsky.

                                               

Ethmia elutella

Ethmia elutella is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1914 door Busck.

                                               

Ethmia epileuca

Ethmia epileuca is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1959 door Powell.

                                               

Ethmia epiloxa

Ethmia epiloxa is een vlinder uit de familie grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1914 door Meyrick. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Ethmia epilygella

Ethmia epilygella is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1973 door Powell.

                                               

Ethmia epitrocha

Ethmia epitrocha is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1914 door Meyrick.

                                               

Ethmia ermineella

Ethmia ermineella is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1880 door Walsingham.

                                               

Ethmia exornata

Ethmia exornata is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1877 door Zeller.

                                               

Ethmia farrella

Ethmia farrella is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1973 door Powell.

                                               

Ethmia festiva

Ethmia festiva is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1914 door Busck.

                                               

Ethmia flavianella

Ethmia flavianella is een vlinder uit de familie grasmineermotten. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1832 door Treitschke. De soort komt voor in Europa.

                                               

Ethmia flavicaudata

Ethmia flavicaudata is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1912 door Walsingham.

                                               

Ethmia fritillella

Ethmia fritillella is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1973 door Powell.

                                               

Ethmia fumidella

Ethmia fumidella is een vlinder uit de familie grasmineermotten. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1850 door Wocke. De soort komt voor in Europa.

                                               

Ethmia funerella

Ethmia funerella is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1787 door Fabricius.

                                               

Ethmia galactarcha

Ethmia galactarcha is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1928 door Meyrick.

                                               

Ethmia gelidella

Ethmia gelidella is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1864 door Walker.

                                               

Ethmia geranella

Ethmia geranella is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1920 door Barnes & Busck.

                                               

Ethmia gigantea

Ethmia gigantea is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1914 door Busck.

                                               

Ethmia glabra

Ethmia glabra is een vlinder uit de familie grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1920 door Meyrick. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Ethmia glandifera

Ethmia glandifera is een vlinder uit de familie grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1918 door Meyrick. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Ethmia gonimodes

Ethmia gonimodes is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1925 door Meyrick.

                                               

Ethmia haemorrhoidella

Ethmia haemorrhoidella is een vlinder uit de familie grasmineermotten. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1844 door Eversmann. De soort komt voor in Europa.

                                               

Ethmia hagenella

Ethmia hagenella is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1878 door Chambers.

                                               

Ethmia hamaxastra

Ethmia hamaxastra is een vlinder uit de familie grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1930 door Meyrick. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Ethmia hammella

Ethmia hammella is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Busck.

                                               

Ethmia heliomela

Ethmia heliomela is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1923 door Lower.

                                               

Ethmia hemadelpha

Ethmia hemadelpha is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1903 door Lower.

                                               

Ethmia hemicosma

Ethmia hemicosma is een vlinder uit de familie grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1920 door Meyrick. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Ethmia heptasema

Ethmia heptasema is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1898 door Turner.

                                               

Ethmia heptasticta

Ethmia heptasticta is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1912 door Walsingham.

                                               

Ethmia hiemalis

Ethmia hiemalis is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1969 door Danilevsky.

                                               

Ethmia hieroglyphica

Ethmia hieroglyphica is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1973 door Powell.

                                               

Ethmia hilarella

Ethmia hilarella is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1863 door Walker.

                                               

Ethmia hiramella

Ethmia hiramella is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1914 door Busck.

                                               

Ethmia hodgesella

Ethmia hodgesella is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1973 door Powell.

                                               

Ethmia howdeni

Ethmia howdeni is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1973 door Powell.

                                               

Ethmia humiliella

Ethmia humiliella is een vlinder uit de familie grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1916 door Chrétien. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Ethmia humilis

Ethmia humilis is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1973 door Powell.

                                               

Ethmia incertella

Ethmia incertella is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1981 door Capuse.

                                               

Ethmia infelix

Ethmia infelix is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1914 door Meyrick.