ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 13
                                               

Epiplema styx

Epiplema styx is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1881 door Butler.

                                               

Epiplema subalbata

Epiplema subalbata is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1852 door Guenée.

                                               

Epiplema subdistincta

Epiplema subdistincta is een vlinder uit de familie uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1905 door Warren. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Epiplema subflavida

Epiplema subflavida is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door Swinhoe.

                                               

Epiplema subpatulata

Epiplema subpatulata is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1862 door Walker.

                                               

Epiplema subsignaria

Epiplema subsignaria is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1861 door Walker.

                                               

Epiplema subtruncata

Epiplema subtruncata is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1862 door Walker.

                                               

Epiplema suffusa

Epiplema suffusa is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1902 door Swinhoe.

                                               

Epiplema suisharyonis

Epiplema suisharyonis is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1916 door Strand.

                                               

Epiplema sulcata

Epiplema sulcata is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Warren.

                                               

Epiplema taminata

Epiplema taminata is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door William Warren. De vlinder werd verzameld door Albert Stewart Meek in Brits-Nieuw-Gui ...

                                               

Epiplema tenebrosa

Epiplema tenebrosa is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd door Hampson.

                                               

Epiplema thiocosma

Epiplema thiocosma is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1911 door Turner.

                                               

Epiplema toulgoeti

Epiplema toulgoeti is een vlinder uit de familie uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1982 door Boudinot. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Epiplema transgrisea

Epiplema transgrisea is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1976 door Holloway.

                                               

Epiplema triangulifera

Epiplema triangulifera is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1905 door Warren.

                                               

Epiplema tristis

Epiplema tristis is een vlinder uit de familie uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1932 door Janse. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Epiplema triumbrata

Epiplema triumbrata is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1902 door Warren.

                                               

Epiplema truncataria

Epiplema truncataria is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1861 door Walker.

                                               

Epiplema turbidaria

Epiplema turbidaria is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1862 door Walker.

                                               

Epiplema turbinata

Epiplema turbinata is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Warren.

                                               

Epiplema umbrimargo

Epiplema umbrimargo is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1905 door Warren.

                                               

Epiplema unangulata

Epiplema unangulata is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1896 door Warren.

                                               

Epiplema urapterygia

Epiplema urapterygia is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1916 door Rothschild.

                                               

Epiplema ustanalis

Epiplema ustanalis is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1905 door Warren.

                                               

Epiplema ustiplaga

Epiplema ustiplaga is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1905 door Warren.

                                               

Epiplema vacuata

Epiplema vacuata is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1905 door Warren.

                                               

Epiplema veninotata

Epiplema veninotata is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door Warren.

                                               

Epiplema vermiculata

Epiplema vermiculata is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1911 door Dognin.

                                               

Epiplema vialactea

Epiplema vialactea is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door William Warren. De vlinder werd verzameld door Albert Stewart Meek in Brits-Nieuw-Gu ...

                                               

Epiplema viettei

Epiplema viettei is een vlinder uit de familie uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1982 door Boudinot. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Epiplema vinculata

Epiplema vinculata is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1905 door Warren.

                                               

Epiplema vulpecula

Epiplema vulpecula is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1904 door Warren.

                                               

Epiplema warreni

Epiplema warreni is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1916 door Rothschild.

                                               

Epiplema warreniana

Epiplema warreniana is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1924 door Dalla Torre.

                                               

Epiplema wilemani

Epiplema wilemani is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1932 door West.

                                               

Epiplema wollastoni

Epiplema wollastoni is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1916 door Rothschild.

                                               

Epipleoneura albuquerqei

Epipleoneura albuquerqei is een libellensoort uit de familie van de Protoneuridae, onderorde juffers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1964 door Machado.

                                               

Epipleoneura angeloi

Epipleoneura angeloi is een libellensoort uit de familie van de Protoneuridae, onderorde juffers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2010 door Pessacq & Costa.

                                               

Epipleoneura capilliformis

Epipleoneura capilliformis is een libellensoort uit de familie van de Protoneuridae, onderorde juffers. De soort staat op de Rode Lijst van de IUCN als niet bedreigd, beoordelingsjaar 2007. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst ...

                                               

Epipleoneura demarmelsi

Epipleoneura demarmelsi is een libellensoort uit de familie van de Protoneuridae, onderorde juffers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2008 door von Ellenrieder & Garrison.

                                               

Epipleoneura fernandezi

Epipleoneura fernandezi is een libellensoort uit de familie van de Protoneuridae, onderorde juffers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1960 door Rácenis.

                                               

Epipleoneura fuscaenea

Epipleoneura fuscaenea is een libellensoort uit de familie van de Protoneuridae, onderorde juffers. De soort staat op de Rode Lijst van de IUCN als niet bedreigd, beoordelingsjaar 2007. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst gel ...

                                               

Epipleoneura haroldoi

Epipleoneura haroldoi is een libellensoort uit de familie van de Protoneuridae, onderorde juffers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1964 door Santos.

                                               

Epipleoneura humeralis

Epipleoneura humeralis is een libellensoort uit de familie van de Protoneuridae, onderorde juffers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1886 door Selys.

                                               

Epipleoneura janirae

Epipleoneura janirae is een libellensoort uit de familie van de Protoneuridae, onderorde juffers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2005 door Machado.

                                               

Epipleoneura kaxuriana

Epipleoneura kaxuriana is een libellensoort uit de familie van de Protoneuridae, onderorde juffers. De soort staat op de Rode Lijst van de IUCN als niet bedreigd, beoordelingsjaar 2007. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst gel ...

                                               

Epipleoneura lamina

Epipleoneura lamina is een libellensoort uit de familie van de Protoneuridae, onderorde juffers. De soort staat op de Rode Lijst van de IUCN als niet bedreigd, beoordelingsjaar 2007. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig ...

                                               

Epipleoneura machadoi

Epipleoneura machadoi is een libellensoort uit de familie van de Protoneuridae, onderorde juffers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1960 door Rácenis.

                                               

Epipleoneura manauensis

Epipleoneura manauensis is een libellensoort uit de familie van de Protoneuridae, onderorde juffers. De soort staat op de Rode Lijst van de IUCN als niet bedreigd, beoordelingsjaar 2007. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst ge ...