ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 130
                                               

Ethmia iphicrates

Ethmia iphicrates is een vlinder uit de familie grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1921 door Meyrick. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Ethmia iranella

Ethmia iranella is een vlinder uit de familie grasmineermotten. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1940 door Zerny. De soort komt voor in Europa.

                                               

Ethmia iridella

Ethmia iridella is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1973 door Powell.

                                               

Ethmia janzeni

Ethmia janzeni is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1973 door Powell.

                                               

Ethmia japonica

Ethmia japonica is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1967 door Sattler.

                                               

Ethmia joviella

Ethmia joviella is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1897 door Walsingham.

                                               

Ethmia judicialis

Ethmia judicialis is een vlinder uit de familie grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1921 door Meyrick. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Ethmia julia

Ethmia julia is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1973 door Powell.

                                               

Ethmia kabulica

Ethmia kabulica is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1969 door Amsel.

                                               

Ethmia kirbyi

Ethmia kirbyi is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1890 door Möschler.

                                               

Ethmia lapidella

Ethmia lapidella is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1880 door Walsingham.

                                               

Ethmia lassenella

Ethmia lassenella is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1908 door Busck.

                                               

Ethmia lecmima

Ethmia lecmima is een vlinder uit de familie grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1967 door Sattler. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Ethmia lepidella

Ethmia lepidella is een vlinder uit de familie grasmineermotten. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Chretien. De soort komt voor in Europa.

                                               

Ethmia leucocirrha

Ethmia leucocirrha is een vlinder uit de familie grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1926 door Meyrick. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Ethmia libyella

Ethmia libyella is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1892 door Ragonot.

                                               

Ethmia lichyi

Ethmia lichyi is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1973 door Powell.

                                               

Ethmia linda

Ethmia linda is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1914 door Busck.

                                               

Ethmia lineatonotella

Ethmia lineatonotella is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1867 door Moore.

                                               

Ethmia linosella

Ethmia linosella is een vlinder uit de familie grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1976 door Viette. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Ethmia linsdalei

Ethmia linsdalei is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1973 door Powell.

                                               

Ethmia livida

Ethmia livida is een vlinder uit de familie grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1852 door Zeller. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Ethmia longimaculella

Ethmia longimaculella is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1872 door Chambers.

                                               

Ethmia lugubris

Ethmia lugubris is een vlinder uit de familie grasmineermotten. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1879 door Staudinger. De soort komt voor in Europa.

                                               

Ethmia macelhosiella

Ethmia macelhosiella is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Busck.

                                               

Ethmia macneilli

Ethmia macneilli is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1973 door Powell.

                                               

Ethmia maculata

Ethmia maculata is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1967 door Sattler.

                                               

Ethmia maculifera

Ethmia maculifera is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1931 door Matsumura.

                                               

Ethmia mansita

Ethmia mansita is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1914 door Busck.

                                               

Ethmia maracandica

Ethmia maracandica is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Rebel.

                                               

Ethmia mariannae

Ethmia mariannae is een vlinder uit de familie grasmineermotten. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2003 door Karsholt & Kun. De soort komt voor in Europa.

                                               

Ethmia marmorea

Ethmia marmorea is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1888 door Walsingham.

                                               

Ethmia melanocrates

Ethmia melanocrates is een vlinder uit de familie grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1923 door Meyrick. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Ethmia mimihagenella

Ethmia mimihagenella is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1973 door Powell.

                                               

Ethmia minuta

Ethmia minuta is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1973 door Powell.

                                               

Ethmia mirusella

Ethmia mirusella is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1874 door Chambers.

                                               

Ethmia mixtella

Ethmia mixtella is een vlinder uit de familie grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1915 door Chrétien. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Ethmia monachella

Ethmia monachella is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Busck.

                                               

Ethmia mongolica

Ethmia mongolica is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1901 door Rebel.

                                               

Ethmia monticola

Ethmia monticola is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1880 door Walsingham.

                                               

Ethmia mulleri

Ethmia mulleri is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1909 door Busck.

                                               

Ethmia nadia

Ethmia nadia is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1950 door Clarke.

                                               

Ethmia namangana

Ethmia namangana is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Rebel.

                                               

Ethmia namella

Ethmia namella is een vlinder uit de familie grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2011 door Mey. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Ethmia nigrimaculata

Ethmia nigrimaculata is een vlinder uit de familie grasmineermotten. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1967 door Sattler. De soort komt voor in Europa.

                                               

Ethmia nigripedella

Ethmia nigripedella is een vlinder uit de familie grasmineermotten. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1877 door Erschoff. De soort komt voor in Europa.

                                               

Ethmia nigritaenia

Ethmia nigritaenia is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1973 door Powell.

                                               

Ethmia nigroapicella

Ethmia nigroapicella is een vlinder uit de familie grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1880 door Saalmüller. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Ethmia nivosella

Ethmia nivosella is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1864 door Walker.

                                               

Ethmia nobilis

Ethmia nobilis is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1967 door Diakonoff.