ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 131
                                               

Eschatura lactea

Eschatura lactea is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1897 door Turner.

                                               

Eschatura lemurias

Eschatura lemurias is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1897 door Meyrick.

                                               

Eschmeyer nexus

Eschmeyer nexus is een straalvinnige vissensoort uit de familie van fluweelvissen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1983 door Poss & Springer.

                                               

Escondacla thymodes

Escondacla thymodes is een rechtvleugelig insect uit de familie krekels. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2000 door Nischk & Otte.

                                               

Escragnollia meridionalis

Escragnollia meridionalis is een halfvleugelig insect uit de familie Aphrophoridae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1908 door Jacobi.

                                               

Escragnollia taunayi

Escragnollia taunayi is een halfvleugelig insect uit de familie Aphrophoridae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1922 door Schmidt.

                                               

Escua barzillai

Escua barzillai is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1911 door Schaus.

                                               

Escua bilinea

Escua bilinea is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1911 door Schaus.

                                               

Escua extollens

Escua extollens is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1858 door Francis Walker.

                                               

Escualdoniscus coiffaiti

Escualdoniscus coiffaiti is een pissebed uit de familie Trichoniscidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1948 door Vandel.

                                               

Escualdoniscus triocellatus

Escualdoniscus triocellatus is een pissebed uit de familie Trichoniscidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1948 door Vandel.

                                               

Escualosa elongata

Escualosa elongata is een straalvinnige vissensoort uit de familie van haringen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1983 door Wongratana.

                                               

Escualosa thoracata

Escualosa thoracata is een straalvinnige vissensoort uit de familie van haringen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1847 door Valenciennes.

                                               

Esdoornbladplooigalmug

De esdoornbladplooigalmug is een muggensoort uit de familie van de galmuggen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1847 door Bremi.

                                               

Esdoornbladroller

De esdoornbladroller is een vlinder uit de familie bladrollers. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1800 door Hübner. De soort komt voor in Europa.

                                               

Esdoorngalwesp

De esdoorngalwesp is een vliesvleugelig insect uit de familie van de echte galwespen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1790 door Gmelin.

                                               

Esdoorngroefjesgalmug

De esdoorngroefjesgalmug is een muggensoort uit de familie van de galmuggen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1893 door Giard.

                                               

Esdoornmineermot

De esdoornmineermot is een vlinder uit de familie dwergmineermotten. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1857 door Frey. De soort komt voor in Europa.

                                               

Esdoornnerfhoekmijt

De esdoornnerfhoekmijt is een mijt die behoort tot de familie van de Eriophyidae en voor het eerst wetenschappelijk beschreven werd in 1891 door Nalepa. De mijt is kleiner dan 1 millimeter en veroorzaakt knobbelvormige gallen op bladeren van bome ...

                                               

Esdoornvruchtmineermot

De esdoornvruchtmineermot is een vlinder uit de familie dwergmineermotten. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1855 door Herrich-Schäffer. De soort komt voor in Europa.

                                               

Esenbeckia delta

Esenbeckia delta is een vliegensoort uit de familie van de dazen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1920 door Hine.

                                               

Esenbeckia incisuralis

Esenbeckia incisuralis is een vliegensoort uit de familie van de dazen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1823 door Say.

                                               

Esenbeckia micheneri

Esenbeckia micheneri is een vliegensoort uit de familie van de dazen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1954 door Philip.

                                               

Esfandiaria obesa

Esfandiaria obesa is een rechtvleugelig insect uit de familie veldsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1951 door Popov.

                                               

Eskovia exarmata

Eskovia exarmata is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de hangmatspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Eskovia. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1989 door Kirill Yuryevich Eskov.

                                               

Eskovia mongolica

Eskovia mongolica is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de hangmatspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Eskovia. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1999 door Yuri M. Marusik & Mich ...

                                               

Eskovina clava

Eskovina clava is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de hangmatspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Eskovina. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1980 door Zhu & Wen.

                                               

Esme cyaneovittata

Esme cyaneovittata is een libellensoort uit de familie van de Protoneuridae, onderorde juffers. De soort staat op de Rode Lijst van de IUCN als onzeker, beoordelingsjaar 2010. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubl ...

                                               

Esme longistyla

Esme longistyla is een libellensoort uit de familie van de Protoneuridae, onderorde juffers. De soort staat op de Rode Lijst van de IUCN als niet bedreigd, beoordelingsjaar 2010. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gep ...

                                               

Esme mudiensis

Esme mudiensis is een libellensoort uit de familie van de Protoneuridae, onderorde juffers. De soort staat op de Rode Lijst van de IUCN als onzeker, beoordelingsjaar 2010. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepublicee ...

                                               

Esmeralda (geslacht)

Esmeralda is een kevergeslacht uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van het geslacht werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1861 door Thomson.

                                               

Esmeralda coerulea

Esmeralda coerulea is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1817 door Schönherr.

                                               

Esmeralda costulata

Esmeralda costulata is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1891 door Bates.

                                               

Esmeralda hadra

Esmeralda hadra is een slakkensoort uit de familie van de Tornidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1996 door Feng.

                                               

Esmeralda laetifica

Esmeralda laetifica is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1869 door Bates.

                                               

Esmeralda polita

Esmeralda polita is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1988 door Fragoso & Monné.

                                               

Esolus angustatus

Esolus angustatus is een keversoort uit de familie echte beekkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1821 door Müller.

                                               

Esolus brevis

Esolus brevis is een keversoort uit de familie echte beekkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1890 door Kuwert.

                                               

Esolus filum

Esolus filum is een keversoort uit de familie echte beekkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1870 door Fairmaire.

                                               

Esolus parallelepipedus

Esolus parallelepipedus is een keversoort uit de familie echte beekkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1806 door Müller.

                                               

Esolus pygmaeus

Esolus pygmaeus is een keversoort uit de familie echte beekkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1806 door Müller.

                                               

Esomus ahli

Esomus ahli is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de eigenlijke karpers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1928 door Hora & Mukerji.

                                               

Esomus altus

Esomus altus is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de eigenlijke karpers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1860 door Blyth.

                                               

Esomus barbatus

Esomus barbatus is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de eigenlijke karpers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1849 door Jerdon.

                                               

Esomus caudiocellatus

Esomus caudiocellatus is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de eigenlijke karpers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1923 door Ahl.

                                               

Esomus danricus

Esomus danricus is een straalvinnige vissensoort uit de familie van karpers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1822 door Hamilton.

                                               

Esomus lineatus

Esomus lineatus is een straalvinnige vissensoort uit de familie van karpers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1923 door Ahl.

                                               

Esomus longimanus

Esomus longimanus is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de eigenlijke karpers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1881 door Lunel.

                                               

Esomus malabaricus

Esomus malabaricus is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de eigenlijke karpers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1867 door Day.

                                               

Esomus malayensis

Esomus malayensis is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de eigenlijke karpers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1923 door Ahl.