ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 132
                                               

Ethmia scutula

Ethmia scutula is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1973 door Powell.

                                               

Ethmia scylla

Ethmia scylla is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1973 door Powell.

                                               

Ethmia scythropa

Ethmia scythropa is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1912 door Walsingham.

                                               

Ethmia semilugens

Ethmia semilugens is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1872 door Zeller.

                                               

Ethmia semiombra

Ethmia semiombra is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1902 door Dyar.

                                               

Ethmia semitenebrella

Ethmia semitenebrella is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1902 door Dyar.

                                               

Ethmia septempunctata

Ethmia septempunctata is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1882 door Christoph.

                                               

Ethmia shensicola

Ethmia shensicola is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1969 door Amsel.

                                               

Ethmia sibirica

Ethmia sibirica is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1975 door Zagulajev.

                                               

Ethmia sibonensis

Ethmia sibonensis is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1981 door Capuse.

                                               

Ethmia similatella

Ethmia similatella is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1920 door Busck.

                                               

Ethmia similis

Ethmia similis is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1967 door Sattler.

                                               

Ethmia soljanikovi

Ethmia soljanikovi is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1975 door Danilevsky & Zagulajev.

                                               

Ethmia sotsaella

Ethmia sotsaella is een vlinder uit de familie grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1976 door Viette. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Ethmia sphaerosticha

Ethmia sphaerosticha is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1886 door Meyrick.

                                               

Ethmia sphenisca

Ethmia sphenisca is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1973 door Powell.

                                               

Ethmia sporadica

Ethmia sporadica is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1941 door Turner.

                                               

Ethmia spyrathodes

Ethmia spyrathodes is een vlinder uit de familie grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1922 door Meyrick. De soort komt voor op het eiland Sao Tomé in Sao Tomé en Principe ten westen v ...

                                               

Ethmia striatella

Ethmia striatella is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1914 door Busck.

                                               

Ethmia submersa

Ethmia submersa is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1966 door Diakonoff.

                                               

Ethmia submissa

Ethmia submissa is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1914 door Busck.

                                               

Ethmia subnigritaenia

Ethmia subnigritaenia is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1973 door Powell.

                                               

Ethmia subsidiaris

Ethmia subsidiaris is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1935 door Meyrick.

                                               

Ethmia subsimilis

Ethmia subsimilis is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1897 door Walsingham.

                                               

Ethmia suspecta

Ethmia suspecta is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1967 door Sattler.

                                               

Ethmia tamaridella

Ethmia tamaridella is een vlinder uit de familie grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Rebel. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Ethmia taxiacta

Ethmia taxiacta is een vlinder uit de familie grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1920 door Meyrick. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Ethmia termenalbata

Ethmia termenalbata is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1981 door Capuse.

                                               

Ethmia terpnota

Ethmia terpnota is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1912 door Walsingham.

                                               

Ethmia thoraea

Ethmia thoraea is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Meyrick.

                                               

Ethmia timberlakei

Ethmia timberlakei is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1973 door Powell.

                                               

Ethmia transversella

Ethmia transversella is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1914 door Busck.

                                               

Ethmia treitschkeella

Ethmia treitschkeella is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1880 door Staudinger.

                                               

Ethmia tricula

Ethmia tricula is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1973 door Powell.

                                               

Ethmia trifurcella

Ethmia trifurcella is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1873 door Chambers.

                                               

Ethmia tripunctella

Ethmia tripunctella is een vlinder uit de familie grasmineermotten. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1879 door Staudinger. De soort komt voor in Europa.

                                               

Ethmia tyranthes

Ethmia tyranthes is een vlinder uit de familie grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1934 door Meyrick. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Ethmia ubsensis

Ethmia ubsensis is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1975 door Zagulajev.

                                               

Ethmia ultima

Ethmia ultima is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1967 door Sattler.

                                               

Ethmia umbricostella

Ethmia umbricostella is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1927 door Caradja.

                                               

Ethmia umbrimarginella

Ethmia umbrimarginella is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Busck.

                                               

Ethmia ungulatella

Ethmia ungulatella is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1914 door Busck.

                                               

Ethmia unilongistriella

Ethmia unilongistriella is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1981 door Capuse.

                                               

Ethmia vidua

Ethmia vidua is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1880 door Staudinger.

                                               

Ethmia vittalbella

Ethmia vittalbella is een vlinder uit de familie grasmineermotten. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1877 door Christoph. De soort komt voor in Europa.

                                               

Ethmia volcanella

Ethmia volcanella is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1973 door Powell.

                                               

Ethmia vulcanica

Ethmia vulcanica is een vlinder uit de familie grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2004 door Kun. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Ethmia wellingi

Ethmia wellingi is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1973 door Powell.

                                               

Ethmia wursteri

Ethmia wursteri is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1956 door Amsel.

                                               

Ethmia xanthopleura

Ethmia xanthopleura is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1931 door Meyrick.