ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 134
                                               

Estheria pallicornis

Estheria pallicornis is een vliegensoort uit de familie van de sluipvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1873 door Loew.

                                               

Estheria petiolata

Estheria petiolata is een vliegensoort uit de familie van de sluipvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1866 door Bonsdorff.

                                               

Estheria picta

Estheria picta is een vliegensoort uit de familie van de sluipvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1826 door Johann Wilhelm Meigen.

                                               

Estheria simonyi

Estheria simonyi is een vliegensoort uit de familie van de sluipvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1891 door Brauer & Bergenstamm.

                                               

Esthesopus amplicollis

Esthesopus amplicollis is een keversoort uit de familie kniptorren. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1891 door Fleutiaux.

                                               

Esthesopus angusticollis

Esthesopus angusticollis is een keversoort uit de familie kniptorren. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1860 door Candèze.

                                               

Esthesopus apicalis

Esthesopus apicalis is een keversoort uit de familie kniptorren. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1902 door Schwarz.

                                               

Esthesopus apicatus

Esthesopus apicatus is een keversoort uit de familie kniptorren. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1881 door Candèze.

                                               

Esthesopus atripennis

Esthesopus atripennis is een keversoort uit de familie kniptorren. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1860 door Candèze.

                                               

Esthesopus bellus

Esthesopus bellus is een keversoort uit de familie kniptorren. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1881 door Candèze.

                                               

Esthesopus bifasciatus

Esthesopus bifasciatus is een keversoort uit de familie kniptorren. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1896 door Champion.

                                               

Esthesopus biformis

Esthesopus biformis is een keversoort uit de familie kniptorren. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1902 door Schwarz.

                                               

Esthesopus breviusculus

Esthesopus breviusculus is een keversoort uit de familie kniptorren. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1896 door Champion.

                                               

Esthesopus candezei

Esthesopus candezei is een keversoort uit de familie kniptorren. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1891 door Fleutiaux.

                                               

Esthesopus carbonarius

Esthesopus carbonarius is een keversoort uit de familie kniptorren. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1860 door Candèze.

                                               

Esthesopus castaneus

Esthesopus castaneus is een keversoort uit de familie kniptorren. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1829 door Eschscholtz.

                                               

Esthesopus claricollis

Esthesopus claricollis is een keversoort uit de familie kniptorren. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1839 door Say.

                                               

Esthesopus clarki

Esthesopus clarki is een keversoort uit de familie kniptorren. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1860 door Candèze.

                                               

Esthesopus coarctatus

Esthesopus coarctatus is een keversoort uit de familie kniptorren. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1896 door Champion.

                                               

Esthesopus curtus

Esthesopus curtus is een keversoort uit de familie kniptorren. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1860 door Candèze.

                                               

Esthesopus delinitor

Esthesopus delinitor is een keversoort uit de familie kniptorren. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1860 door Candèze.

                                               

Esthesopus dentatus

Esthesopus dentatus is een keversoort uit de familie kniptorren. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1902 door Schwarz.

                                               

Esthesopus dispersus

Esthesopus dispersus is een keversoort uit de familie kniptorren. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1884 door Horn.

                                               

Esthesopus ebeninus

Esthesopus ebeninus is een keversoort uit de familie kniptorren. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1896 door Champion.

                                               

Esthesopus flavidus

Esthesopus flavidus is een keversoort uit de familie kniptorren. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1901 door Fall.

                                               

Esthesopus fuscicornis

Esthesopus fuscicornis is een keversoort uit de familie kniptorren. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1896 door Champion.

                                               

Esthesopus grandis

Esthesopus grandis is een keversoort uit de familie kniptorren. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1903 door Schwarz.

                                               

Esthesopus grenadensis

Esthesopus grenadensis is een keversoort uit de familie kniptorren. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1897 door Champion.

                                               

Esthesopus hepaticus

Esthesopus hepaticus is een keversoort uit de familie kniptorren. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1840 door Erichson.

                                               

Esthesopus hieroglyphicus

Esthesopus hieroglyphicus is een keversoort uit de familie kniptorren. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1902 door Schwarz.

                                               

Esthesopus humeralis

Esthesopus humeralis is een keversoort uit de familie kniptorren. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1874 door Steinheil.

                                               

Esthesopus humilis

Esthesopus humilis is een keversoort uit de familie kniptorren. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1860 door Candèze.

                                               

Esthesopus inconspicuus

Esthesopus inconspicuus is een keversoort uit de familie kniptorren. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1840 door Erichson.

                                               

Esthesopus indistinctus

Esthesopus indistinctus is een keversoort uit de familie kniptorren. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1934 door Fall.

                                               

Esthesopus infimus

Esthesopus infimus is een keversoort uit de familie kniptorren. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1840 door Erichson.

                                               

Esthesopus minutus

Esthesopus minutus is een keversoort uit de familie kniptorren. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1891 door Fleutiaux.

                                               

Esthesopus mitis

Esthesopus mitis is een keversoort uit de familie kniptorren. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1884 door Horn.

                                               

Esthesopus morio

Esthesopus morio is een keversoort uit de familie kniptorren. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1878 door Candèze.

                                               

Esthesopus nitidulus

Esthesopus nitidulus is een keversoort uit de familie kniptorren. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1860 door Candèze.

                                               

Esthesopus paedicus

Esthesopus paedicus is een keversoort uit de familie kniptorren. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1860 door Candèze.

                                               

Esthesopus parcus

Esthesopus parcus is een keversoort uit de familie kniptorren. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1884 door Horn.

                                               

Esthesopus phisalus

Esthesopus phisalus is een keversoort uit de familie kniptorren. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1860 door Candèze.

                                               

Esthesopus placidus

Esthesopus placidus is een keversoort uit de familie kniptorren. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1840 door Erichson.

                                               

Esthesopus praeclarus

Esthesopus praeclarus is een keversoort uit de familie kniptorren. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door Schwarz.

                                               

Esthesopus praecox

Esthesopus praecox is een keversoort uit de familie kniptorren. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1840 door Erichson.

                                               

Esthesopus praeditus

Esthesopus praeditus is een keversoort uit de familie kniptorren. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1884 door Horn.

                                               

Esthesopus pusio

Esthesopus pusio is een keversoort uit de familie kniptorren. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1884 door Horn.

                                               

Esthesopus quadripustulatus

Esthesopus quadripustulatus is een keversoort uit de familie kniptorren. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1860 door Candèze.

                                               

Esthesopus quadrivulneratus

Esthesopus quadrivulneratus is een keversoort uit de familie kniptorren. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1840 door Erichson.

                                               

Esthesopus rufiventris

Esthesopus rufiventris is een keversoort uit de familie kniptorren. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1903 door Schwarz.