ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 135




                                               

Esthesopus scutellaris

Esthesopus scutellaris is een keversoort uit de familie kniptorren. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1903 door Schwarz.

                                               

Esthesopus terminatus

Esthesopus terminatus is een keversoort uit de familie kniptorren. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door Schwarz.

                                               

Esthesopus troglodytes

Esthesopus troglodytes is een keversoort uit de familie kniptorren. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1840 door Germar.

                                               

Esthlodora acosmopa

Esthlodora acosmopa is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1944 door Turner.

                                               

Esthlodora pygmaea

Esthlodora pygmaea is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd door Lower.

                                               

Esthlodora versicolor

Esthlodora versicolor is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd door Turner.

                                               

Esthlogena

Esthlogena is een kevergeslacht uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van het geslacht werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1864 door Thomson.

                                               

Esthlogena albisetosa

Esthlogena albisetosa is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1880 door Bates.

                                               

Esthlogena albolineata

Esthlogena albolineata is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1940 door Breuning.

                                               

Esthlogena amaliae

Esthlogena amaliae is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2011 door Galileo & Martins.

                                               

Esthlogena brunnescens

Esthlogena brunnescens is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1940 door Breuning.

                                               

Esthlogena chicacaoensis

Esthlogena chicacaoensis is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2011 door Galileo & Martins.

                                               

Esthlogena comata

Esthlogena comata is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1857 door Thomson.

                                               

Esthlogena dissimilis

Esthlogena dissimilis is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2011 door Galileo & Martins.

                                               

Esthlogena foveolata

Esthlogena foveolata is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1920 door Aurivillius.

                                               

Esthlogena glaucipennis

Esthlogena glaucipennis is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1868 door Thomson.

                                               

Esthlogena guatemalena

Esthlogena guatemalena is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1885 door Bates.

                                               

Esthlogena lanata

Esthlogena lanata is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1940 door Breuning.

                                               

Esthlogena maculifrons

Esthlogena maculifrons is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1868 door Thomson.

                                               

Esthlogena mirandilla

Esthlogena mirandilla is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1885 door Bates.

                                               

Esthlogena monticola

Esthlogena monticola is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1942 door Fisher.

                                               

Esthlogena nigrosuturalis

Esthlogena nigrosuturalis is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2011 door Galileo & Martins.

                                               

Esthlogena obliquata

Esthlogena obliquata is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1940 door Breuning.

                                               

Esthlogena porosa

Esthlogena porosa is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1872 door Bates.

                                               

Esthlogena porosoides

Esthlogena porosoides is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1969 door Breuning.

                                               

Esthlogena proletaria

Esthlogena proletaria is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1868 door Thomson.

                                               

Esthlogena spinipennis

Esthlogena spinipennis is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1942 door Breuning.

                                               

Esthlogena spinosa

Esthlogena spinosa is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1954 door Breuning.

                                               

Esthlogenopsis

Esthlogenopsis is een kevergeslacht uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van het geslacht werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1942 door Breuning.

                                               

Esthlogenopsis atlantica

Esthlogenopsis atlantica is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2007 door Monné M. A. & Monné M. L.

                                               

Esthlogenopsis ochreoscutellaris

Esthlogenopsis ochreoscutellaris is een keversoort uit de familie boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1942 door Breuning.

                                               

Estigena africana

Estigena africana is een vlinder uit de familie spinners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1893 door Holland. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Estigena silvestris

Estigena silvestris is een vlinder uit de familie spinners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1918 door Strand. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Estigmena chinensis

Estigmena chinensis is een keversoort uit de familie bladhaantjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1840 door Hope.

                                               

Estigmena cribricollis

Estigmena cribricollis is een keversoort uit de familie bladhaantjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1881 door Waterhouse.

                                               

Estigmena dohertyi

Estigmena dohertyi is een keversoort uit de familie bladhaantjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1951 door Uhmann.

                                               

Estigmena mannaensis

Estigmena mannaensis is een keversoort uit de familie bladhaantjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1930 door Uhmann.

                                               

Estigmena terminalis

Estigmena terminalis is een keversoort uit de familie bladhaantjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1869 door Baly.

                                               

Estigmene acrea

Estigmene acrea is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie beervlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1773 door Drury. Deze nachtvlinder komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Estigmene albida

Estigmene albida is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1874 door Stretch.

                                               

Estigmene angustipennis

Estigmene angustipennis is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie beervlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1855 door Walker. Deze nachtvlinder komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Estigmene ansorgei

Estigmene ansorgei is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie beervlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Rothschild. Deze nachtvlinder komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Estigmene atrifascia

Estigmene atrifascia is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie beervlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Hampson. Deze nachtvlinder komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Estigmene bayoni

Estigmene bayoni is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1935 door Berio.

                                               

Estigmene brosi

Estigmene brosi is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1986 door de Toulgoet.

                                               

Estigmene ceylonensis

Estigmene ceylonensis is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1901 door Hampson.

                                               

Estigmene conjuncta

Estigmene conjuncta is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1901 door Hampson.

                                               

Estigmene flaviceps

Estigmene flaviceps is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie beervlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Hampson. Deze nachtvlinder komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Estigmene florescens

Estigmene florescens is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1879 door Moore.

                                               

Estigmene griseata

Estigmene griseata is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie beervlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1916 door Hampson. Deze nachtvlinder komt voor in tropisch Afrika.