ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 140
                                               

Etanna basalis

Etanna basalis is een vlinder uit de familie van de visstaartjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1862 door Walker.

                                               

Etanna mackwoodi

Etanna mackwoodi is een vlinder uit de familie van de visstaartjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1902 door Hampson.

                                               

Etanna moszkowskii

Etanna moszkowskii is een vlinder uit de familie van de visstaartjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1914 door Strand.

                                               

Etapocanga consejera

Etapocanga consejera is een keversoort uit de familie bladhaantjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1994 door Duckett.

                                               

Etapocanga pysuna

Etapocanga pysuna is een keversoort uit de familie bladhaantjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1994 door Duckett.

                                               

Etaxalus

Etaxalus is een kevergeslacht uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van het geslacht werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1865 door Pascoe.

                                               

Etaxalus granulipennis

Etaxalus granulipennis is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1953 door Breuning.

                                               

Etaxalus iliacus

Etaxalus iliacus is een keversoort uit de familie boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1865 door Pascoe.

                                               

Etaxalus laterialbus

Etaxalus laterialbus is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1968 door Breuning.

                                               

Etaxalus marmoratus

Etaxalus marmoratus is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1950 door Breuning.

                                               

Etaxalus rotundipennis

Etaxalus rotundipennis is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1976 door Breuning.

                                               

Eteinopla obscura

Eteinopla obscura is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1979 door De Lajonquière.

                                               

Eteinopla signata

Eteinopla signata is een vlinder uit de familie van de spinners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1879 door Frederic Moore.

                                               

Etelis

Etelis is een geslacht van straalvinnige vissen uit de familie van snappers. Het geslacht is voor het eerst wetenschappelijk beschreven in 1828 door Cuvier in Cuvier & Valenciennes.

                                               

Etelis coruscans

Etelis coruscans is een straalvinnige vissensoort uit de familie van snappers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1862 door Valenciennes.

                                               

Etelis oculatus

Etelis oculatus is een straalvinnige vissensoort uit de familie van snappers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1828 door Valenciennes.

                                               

Etelis radiosus

Etelis radiosus is een straalvinnige vissensoort uit de familie van snappers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1981 door Anderson.

                                               

Eteobalea aglaopa

Eteobalea aglaopa is een vlinder uit de familie prachtmotten. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1928 door Meyrick. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eteobalea albiapicella

Eteobalea albiapicella is een vlinder uit de familie prachtmotten. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1843 door Duponchel. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eteobalea alypella

Eteobalea alypella is een vlinder uit de familie prachtmotten. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1946 door Klimesch. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eteobalea anonymella

Eteobalea anonymella is een vlinder uit de familie prachtmotten. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1965 door Riedl. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eteobalea beata

Eteobalea beata is een vlinder uit de familie prachtmotten. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Walsingham. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eteobalea dohrnii

Eteobalea dohrnii is een vlinder uit de familie prachtmotten. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1847 door Philipp Christoph Zeller. Ze is vernoemd naar Carl August Dohrn, de voorzitter van de entomologische vereni ...

                                               

Eteobalea enchrysa

Eteobalea enchrysa is een vlinder uit de familie van de prachtmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1962 door Hodges.

                                               

Eteobalea hisabellella

Eteobalea hisabellella is een vlinder uit de familie van de prachtmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd door Costa.

                                               

Eteobalea iridella

Eteobalea iridella is een vlinder uit de familie van de prachtmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Busck.

                                               

Eteobalea isabellella

Eteobalea isabellella is een vlinder uit de familie prachtmotten. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1836 door O. G. Costa. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eteobalea klisieckii

Eteobalea klisieckii is een vlinder uit de familie van de prachtmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1966 door Riedl.

                                               

Eteobalea pentagama

Eteobalea pentagama is een vlinder uit de familie prachtmotten. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1928 door Meyrick. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eteobalea phanoptila

Eteobalea phanoptila is een vlinder uit de familie prachtmotten. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1911 door Meyrick. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eteobalea quinquecristata

Eteobalea quinquecristata is een vlinder uit de familie prachtmotten. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1891 door Walsingham. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eteobalea serratella

Eteobalea serratella is een vlinder uit de familie prachtmotten. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1833 door Treitschke. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eteobalea sexnotella

Eteobalea sexnotella is een vlinder uit de familie van de prachtmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1878 door Chambers.

                                               

Eteobalea siciliae

Eteobalea siciliae is een vlinder uit de familie prachtmotten. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1966 door Riedl. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eteobalea sumptuosella

Eteobalea sumptuosella is een vlinder uit de familie prachtmotten. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1855 door Lederer. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eteobalea teucrii

Eteobalea teucrii is een vlinder uit de familie prachtmotten. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Walsingham. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eteobalea thaumatella

Eteobalea thaumatella is een vlinder uit de familie prachtmotten. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Walsingham. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eteobalea tririvella

Eteobalea tririvella is een vlinder uit de familie prachtmotten. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1870 door Staudinger. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eteobalea vinsoni

Eteobalea vinsoni is een vlinder uit de familie prachtmotten. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1953 door Viette. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eteobalea wyattella

Eteobalea wyattella is een vlinder uit de familie van de prachtmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1920 door Barnes & Busck.

                                               

Eteone filiformis

Eteone filiformis is een borstelworm uit de familie Phyllodocidae. Het lichaam van de worm bestaat uit een kop, een cilindrisch, gesegmenteerd lichaam een staartstukje. De kop bestaat uit een prostomium een peristomium en draagt gepaarde aanhangs ...

                                               

Eteone barbata

Eteone barbata is een borstelworm uit de familie Phyllodocidae. Het lichaam van de worm bestaat uit een kop, een cilindrisch, gesegmenteerd lichaam een staartstukje. De kop bestaat uit een prostomium een peristomium en draagt gepaarde aanhangsels ...

                                               

Eteone flava

Eteone flava is een borstelworm uit de familie Phyllodocidae. Het lichaam van de worm bestaat uit een kop, een cilindrisch, gesegmenteerd lichaam een staartstukje. De kop bestaat uit een prostomium een peristomium en draagt gepaarde aanhangsels. ...

                                               

Eteone limicola

Eteone limicola is een borstelworm uit de familie Phyllodocidae. Het lichaam van de worm bestaat uit een kop, een cilindrisch, gesegmenteerd lichaam een staartstukje. De kop bestaat uit een prostomium een peristomium en draagt gepaarde aanhangsel ...

                                               

Eteone maculata

Eteone maculata is een borstelworm uit de familie Phyllodocidae. Het lichaam van de worm bestaat uit een kop, een cilindrisch, gesegmenteerd lichaam een staartstukje. De kop bestaat uit een prostomium een peristomium en draagt gepaarde aanhangsel ...

                                               

Eteone pusilla

Eteone pusilla is een borstelworm uit de familie Phyllodocidae. Het lichaam van de worm bestaat uit een kop, een cilindrisch, gesegmenteerd lichaam een staartstukje. De kop bestaat uit een prostomium een peristomium en draagt gepaarde aanhangsels ...

                                               

Eteone suecica

Eteone suecica is een borstelworm uit de familie Phyllodocidae. Het lichaam van de worm bestaat uit een kop, een cilindrisch, gesegmenteerd lichaam een staartstukje. De kop bestaat uit een prostomium een peristomium en draagt gepaarde aanhangsels ...

                                               

Eteoryctis deversa

Eteoryctis deversa is een vlinder uit de familie van de mineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1922 door Meyrick.

                                               

Eteoryctis gemoniella

Eteoryctis gemoniella is een vlinder uit de familie van de mineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1862 door Stainton.

                                               

Eteoryctis picrasmae

Eteoryctis picrasmae is een vlinder uit de familie van de mineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1988 door Kumata & Kuroko.