ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 141
                                               

Eterocerceis somala

Eterocerceis somala is een pissebed uit de familie Sphaeromatidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1990 door Messana.

                                               

Eteroligosita senticosa

Eteroligosita senticosa is een vliesvleugelig insect uit de familie Trichogrammatidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1994 door Lin.

                                               

Eteroligosita tamaricis

Eteroligosita tamaricis is een vliesvleugelig insect uit de familie Trichogrammatidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1976 door Viggiani.

                                               

Eteroligosita zonata

Eteroligosita zonata is een vliesvleugelig insect uit de familie Trichogrammatidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1994 door Lin.

                                               

Eterosonycha alpina

Eterosonycha alpina is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Micropholcommatidae. Het dier behoort tot het geslacht Eterosonycha. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1932 door Arthur Gar ...

                                               

Eterusia aedea

Eterusia aedea is een vlinder uit de familie van de bloeddrupjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1759 door Clerck.

                                               

Eterusia culoti

Eterusia culoti is een vlinder uit de familie van de bloeddrupjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Oberthür.

                                               

Eterusia joiceyi

Eterusia joiceyi is een vlinder uit de familie van de bloeddrupjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1929 door Talbot.

                                               

Eterusia lacreuzei

Eterusia lacreuzei is een vlinder uit de familie van de bloeddrupjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1929 door Talbot.

                                               

Eterusia lativitta

Eterusia lativitta is een vlinder uit de familie van de bloeddrupjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1879 door Moore.

                                               

Eterusia ni

Eterusia ni is een vlinder uit de familie van de bloeddrupjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1919 door Swinhoe.

                                               

Eterusia proprimarginata

Eterusia proprimarginata is een vlinder uit de familie van de bloeddrupjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1918 door Prout.

                                               

Eterusia raja

Eterusia raja is een vlinder uit de familie van de bloeddrupjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1859 door Moore.

                                               

Eterusia repleta

Eterusia repleta is een vlinder uit de familie van de bloeddrupjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1864 door Walker.

                                               

Eterusia subcyanea

Eterusia subcyanea is een vlinder uit de familie van de bloeddrupjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1854 door Walker.

                                               

Eterusia sublutea

Eterusia sublutea is een vlinder uit de familie van de bloeddrupjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1854 door Walker.

                                               

Eterusia subnigra

Eterusia subnigra is een vlinder uit de familie van de bloeddrupjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1911 door Bethune-Baker.

                                               

Eterusia taiwana

Eterusia taiwana is een vlinder uit de familie van de bloeddrupjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1911 door Wileman.

                                               

Eterusia toxopei

Eterusia toxopei is een vlinder uit de familie van de bloeddrupjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1943 door Roepke.

                                               

Eterusia tricolor

Eterusia tricolor is een vlinder uit de familie van de bloeddrupjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1840 door Hope.

                                               

Eterusia venus

Eterusia venus is een vlinder uit de familie van de bloeddrupjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1915 door Rothschild.

                                               

Etha burmensis

Etha burmensis is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Jonathan in 2000.

                                               

Etha flaviorbita

Etha flaviorbita is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Jonathan in 2000.

                                               

Etha flavocoxata

Etha flavocoxata is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Jonathan in 2000.

                                               

Etha flavofaciata

Etha flavofaciata is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Jonathan in 2000.

                                               

Etha longipetiolata

Etha longipetiolata is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Jonathan in 2000.

                                               

Etha nigra

Etha nigra is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Jonathan in 2000.

                                               

Etha nigromaculata

Etha nigromaculata is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Jonathan in 2000.

                                               

Etha striata

Etha striata is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Cameron in 1905.

                                               

Etha striatifrons

Etha striatifrons is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Cameron in 1903.

                                               

Etha tuberculata

Etha tuberculata is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Uchida in 1932.

                                               

Ethadophis akkistikos

Ethadophis akkistikos is een straalvinnige vissensoort uit de familie van slangalen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1984 door McCosker & Böhlke. De soort staat op de Rode Lijst van de IUCN als Onze ...

                                               

Ethadophis byrnei

Ethadophis byrnei is een straalvinnige vissensoort uit de familie van slangalen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1970 door Rosenblatt & McCosker. De soort staat op de Rode Lijst van de IUCN als Onze ...

                                               

Ethadophis epinepheli

Ethadophis epinepheli is een straalvinnige vissensoort uit de familie van slangalen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1972 door Blache & Bauchot.

                                               

Ethadophis foresti

Ethadophis foresti is een straalvinnige vissensoort uit de familie van slangalen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1964 door Cadenat & Roux.

                                               

Ethadophis merenda

Ethadophis merenda is een straalvinnige vissensoort uit de familie van slangalen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1970 door Rosenblatt & McCosker. De soort staat op de Rode Lijst van de IUCN als Onz ...

                                               

Ethalia bellardii

Ethalia bellardii is een slakkensoort uit de familie van de Trochidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1869 door Issel als Trochus bellardii

                                               

Ethalia bysma

Ethalia bysma is een slakkensoort uit de familie van de Trochidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1992 door Herbert.

                                               

Ethalia carneolata

Ethalia carneolata is een slakkensoort uit de familie van de Trochidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1897 door Melvill.

                                               

Ethalia catharinae

Ethalia catharinae is een slakkensoort uit de familie van de Trochidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2006 door Poppe, Tagaro & Dekker.

                                               

Ethalia electra

Ethalia electra is een slakkensoort uit de familie van de Trochidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1992 door Herbert.

                                               

Ethalia gilchristae

Ethalia gilchristae is een slakkensoort uit de familie van de Trochidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1992 door Herbert.

                                               

Ethalia guamensis

Ethalia guamensis is een slakkensoort uit de familie van de Trochidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1834 door Quoy & Gaimard.

                                               

Ethalia minolina

Ethalia minolina is een slakkensoort uit de familie van de Trochidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1897 door Melvill.

                                               

Ethalia striolata

Ethalia striolata is een slakkensoort uit de familie van de Trochidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1855 door A. Adams.

                                               

Ethaliella floccata

Ethaliella floccata is een slakkensoort uit de familie van de Trochidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1903 door Sowerby.

                                               

Ethaliella pulchella

Ethaliella pulchella is een slakkensoort uit de familie van de Trochidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1855 door A. Adams.

                                               

Ethaliella rhodomphala

Ethaliella rhodomphala is een slakkensoort uit de familie van de Trochidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1903 door E. A. Smith.

                                               

Ethelema costaricensis

Ethelema costaricensis is een keversoort uit de familie Zopheridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1930 door Nevermann.

                                               

Ethelema luctuosa

Ethelema luctuosa is een keversoort uit de familie Zopheridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1860 door Francis Polkinghorne Pascoe. De soort werd aangetroffen in Brazilie, onder meer in de staat Pará.