ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 142
                                               

Eualus butleri

Eualus butleri is een garnalensoort uit de familie van de Hippolytidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2004 door Jensen.

                                               

Eualus cranchii

Eualus cranchii is een garnalensoort uit de familie van de Hippolytidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1817 door William Elford Leach.

                                               

Eualus drachi

Eualus drachi is een garnalensoort uit de familie van de Hippolytidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1978 door Noel.

                                               

Eualus fabricii

Eualus fabricii is een garnalensoort uit de familie van de Hippolytidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1841 door Kroyer.

                                               

Eualus gracilipes

Eualus gracilipes is een garnalensoort uit de familie van de Hippolytidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1973 door Crosnier & Forest.

                                               

Eualus gracilirostris

Eualus gracilirostris is een garnalensoort uit de familie van de Hippolytidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1860 door Stimpson.

                                               

Eualus horii

Eualus horii is een garnalensoort uit de familie van de Hippolytidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2002 door Komai & Hayashi.

                                               

Eualus kikuchii

Eualus kikuchii is een garnalensoort uit de familie van de Hippolytidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1967 door Miyake & Hayashi.

                                               

Eualus kinzeri

Eualus kinzeri is een garnalensoort uit de familie van de Hippolytidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1990 door Tiefenbacher.

                                               

Eualus kuratai

Eualus kuratai is een garnalensoort uit de familie van de Hippolytidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1967 door Miyake & Hayashi.

                                               

Eualus lebourae

Eualus lebourae is een garnalensoort uit de familie van de Hippolytidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1951 door Holthuis.

                                               

Eualus leptognathus

Eualus leptognathus is een garnalensoort uit de familie van de Hippolytidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1860 door Stimpson.

                                               

Eualus lindbergi

Eualus lindbergi is een garnalensoort uit de familie van de Hippolytidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1955 door Kobjakova.

                                               

Eualus lineatus

Eualus lineatus is een garnalensoort uit de familie van de Hippolytidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1983 door Wicksten & Butler.

                                               

Eualus macilentus

Eualus macilentus is een garnalensoort uit de familie van de Hippolytidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1841 door Kroyer.

                                               

Eualus macrophthalmus

Eualus macrophthalmus is een garnalensoort uit de familie van de Hippolytidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1902 door Rathbun.

                                               

Eualus middendorffi

Eualus middendorffi is een garnalensoort uit de familie van de Hippolytidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Bražnikov.

                                               

Eualus occultus

Eualus occultus is een garnalensoort uit de familie van de Hippolytidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1936 door Lebour.

                                               

Eualus pax

Eualus pax is een garnalensoort uit de familie van de Hippolytidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1915 door Stebbing.

                                               

Eualus pectiniformis

Eualus pectiniformis is een garnalensoort uit de familie van de Hippolytidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2008 door Hanamura.

                                               

Eualus pusiolus

Eualus pusiolus is een garnalensoort uit de familie van de Hippolytidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1841 door Kroyer.

                                               

Eualus sinensis

Eualus sinensis is een garnalensoort uit de familie van de Hippolytidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1931 door Yu.

                                               

Eualus sollaudi

Eualus sollaudi is een garnalensoort uit de familie van de Hippolytidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1936 door Zariquiey Cenarro.

                                               

Eualus spathulirostris

Eualus spathulirostris is een garnalensoort uit de familie van de Hippolytidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1933 door Yokoya.

                                               

Eualus subtilis

Eualus subtilis is een garnalensoort uit de familie van de Hippolytidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1984 door Carvacho & Olson.

                                               

Eualus suckleyi

Eualus suckleyi is een garnalensoort uit de familie van de Hippolytidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1864 door Stimpson.

                                               

Eualus townsendi

Eualus townsendi is een garnalensoort uit de familie van de Hippolytidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1902 door Rathbun.

                                               

Euamiana contrasta

Euamiana contrasta is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Barnes & McDunnough.

                                               

Euamiana dissimilis

Euamiana dissimilis is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Barnes & McDunnough.

                                               

Euamiana torniplaga

Euamiana torniplaga is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1916 door Barnes & McDunnough.

                                               

Euamoebida

Euamoebida is een orde in de taxonomische indeling van de Amoebozoa. Deze micro-organismen hebben geen vaste vorm en hebben schijnvoetjes. Met deze schijnvoetjes kunnen ze voortbewegen en zich voeden.

                                               

Euangerona tristis

Euangerona tristis is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Warren.

                                               

Euangerona umbrosa

Euangerona umbrosa is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1901 door Warren.

                                               

Euangerona valdiviae

Euangerona valdiviae is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1882 door Butler.

                                               

Euanisia

Euanisia is een geslacht van vliegen uit de familie van de sluipvliegen. De wetenschappelijke naam van het geslacht is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1947 door Blanchard.

                                               

Euanisous distincta

Euanisous distincta is een rechtvleugelig insect uit de familie sabelsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1891 door Redtenbacher.

                                               

Euanisous mirabilis

Euanisous mirabilis is een rechtvleugelig insect uit de familie sabelsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1923 door Karny.

                                               

Euanisous notabilis

Euanisous notabilis is een rechtvleugelig insect uit de familie sabelsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2001 door Gorochov.

                                               

Euanisous perforatus

Euanisous perforatus is een rechtvleugelig insect uit de familie sabelsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2000 door Sänger & Helfert.

                                               

Euanisous teuthroides

Euanisous teuthroides is een rechtvleugelig insect uit de familie sabelsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1905 door Bolívar.

                                               

Euanisous trusmadi

Euanisous trusmadi is een rechtvleugelig insect uit de familie sabelsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2011 door Gorochov.

                                               

Euantedon exquisita

Euantedon exquisita is een haarster uit de familie Antedonidae. De wetenschappelijke naam van de soort werd in 1909 gepubliceerd door Austin Hobart Clark.

                                               

Euantedon moluccana

Euantedon moluccana is een haarster uit de familie Antedonidae. De wetenschappelijke naam van de soort werd in 1912 gepubliceerd door Austin Hobart Clark.

                                               

Euantedon paucicirra

Euantedon paucicirra is een haarster uit de familie Antedonidae. De wetenschappelijke naam van de soort werd in 1928 gepubliceerd door Hubert Lyman Clark.

                                               

Euantedon polytes

Euantedon polytes is een haarster uit de familie Antedonidae. De wetenschappelijke naam van de soort werd in 1936 gepubliceerd door Austin Hobart Clark.

                                               

Euantedon sinensis

Euantedon sinensis is een haarster uit de familie Antedonidae. De wetenschappelijke naam van de soort werd in 1912 gepubliceerd door Austin Hobart Clark.

                                               

Euantedon tahitiensis

Euantedon tahitiensis is een haarster uit de familie Antedonidae. De wetenschappelijke naam van de soort werd in 1918 gepubliceerd door Austin Hobart Clark.

                                               

Euantha

Euantha is een geslacht van vliegen uit de familie van de sluipvliegen. De wetenschappelijke naam van het geslacht is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1885 door van der Wulp.

                                               

Euanthia inexpecta

Euanthia inexpecta is een vlinder uit de familie tandvlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1969 door Sergius Kiriakoff. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euanthia venosa

Euanthia venosa is een vlinder uit de familie tandvlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1962 door Sergius Kiriakoff. De soort komt voor in tropisch Afrika.