ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 143
                                               

Euanthia venosa

Euanthia venosa is een vlinder uit de familie tandvlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1962 door Sergius Kiriakoff. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euanthoides

Euanthoides is een geslacht van vliegen uit de familie van de sluipvliegen. De wetenschappelijke naam van het geslacht is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1931 door Townsend.

                                               

Euaontia clarki

Euaontia clarki is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1916 door Barnes & McDunnough.

                                               

Euaontia semirufa

Euaontia semirufa is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Barnes & McDunnough.

                                               

Euapatura mirza

Euapatura mirza is een vlinder uit de familie van de Nymphalidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1971 door Ebert.

                                               

Euapta godeffroyi

Euapta godeffroyi is een zeekomkommer uit de familie Synaptidae. De wetenschappelijke naam van de soort werd in 1868 gepubliceerd door Karl Semper en vernoemd naar Johan Cesar Godeffroy.

                                               

Euapta magna

Euapta magna is een zeekomkommer uit de familie Synaptidae. De wetenschappelijke naam van de soort werd in 1928 gepubliceerd door Svend Geisler Heding.

                                               

Euapta tahitiensis

Euapta tahitiensis is een zeekomkommer uit de familie Synaptidae. De wetenschappelijke naam van de soort werd in 1955 gepubliceerd door Gustave Cherbonnier.

                                               

Euaresta aequalis

Euaresta aequalis is een vliegensoort uit de familie van de boorvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1862 door Loew.

                                               

Euaresta bella

Euaresta bella is een vliegensoort uit de familie van de boorvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1862 door Loew.

                                               

Euaresta bellula

Euaresta bellula is een vliegensoort uit de familie van de boorvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1894 door Snow.

                                               

Euaresta bullans

Euaresta bullans is een vliegensoort uit de familie van de boorvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1830 door Wiedemann.

                                               

Euaresta festiva

Euaresta festiva is een vliegensoort uit de familie van de boorvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1862 door Loew.

                                               

Euaresta jonesi

Euaresta jonesi is een vliegensoort uit de familie van de boorvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1932 door Curran.

                                               

Euaresta stigmatica

Euaresta stigmatica is een vliegensoort uit de familie van de boorvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1902 door Coquillett.

                                               

Euaresta tapetis

Euaresta tapetis is een vliegensoort uit de familie van de boorvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1894 door Coquillett.

                                               

Euarestella megacephala

Euarestella megacephala is een vliegensoort uit de familie van de boorvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1846 door Loew.

                                               

Euarestoides abstersa

Euarestoides abstersa is een vliegensoort uit de familie van de boorvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1862 door Loew.

                                               

Euarestoides acutangulus

Euarestoides acutangulus is een vliegensoort uit de familie van de boorvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1869 door Thomson.

                                               

Euarestoides arnaudi

Euarestoides arnaudi is een vliegensoort uit de familie van de boorvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1958 door Foote.

                                               

Euarestoides flava

Euarestoides flava is een vliegensoort uit de familie van de boorvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1904 door Adams.

                                               

Euaspa forsteri

Euaspa forsteri is een vlinder uit de familie van de Lycaenidae. De wetenschappelijke naam van de soort werd als Thecla forsteri in 1948 gepubliceerd door Esaki & Shirôzu.

                                               

Euaspa milionia

Euaspa milionia is een vlinder uit de familie van de Lycaenidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1869 door Hewitson.

                                               

Euaspa pavo

Euaspa pavo is een vlinder uit de familie van de Lycaenidae. De wetenschappelijke naam van de soort werd als Zephyrus pavo in 1887 gepubliceerd door De Nicéville.

                                               

Euaspa tayal

Euaspa tayal is een vlinder uit de familie van de Lycaenidae. De wetenschappelijke naam van de soort werd als Thecla tayal in 1948 gepubliceerd door Esaki & Shirôzu.

                                               

Euaspa ziha

Euaspa ziha is een vlinder uit de familie van de Lycaenidae. De wetenschappelijke naam van de soort werd als Dipsas ziha in 1865 gepubliceerd door William Chapman Hewitson.

                                               

Euaspis abdominalis

Euaspis abdominalis is een vliesvleugelig insect uit de familie Megachilidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1773 door Fabricius.

                                               

Euaspis aequicarinata

Euaspis aequicarinata is een vliesvleugelig insect uit de familie Megachilidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1980 door Pasteels.

                                               

Euaspis basalis

Euaspis basalis is een vliesvleugelig insect uit de familie Megachilidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1874 door Ritsema.

                                               

Euaspis carbonaria

Euaspis carbonaria is een vliesvleugelig insect uit de familie Megachilidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1854 door Smith.

                                               

Euaspis diversicarinata

Euaspis diversicarinata is een vliesvleugelig insect uit de familie Megachilidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1980 door Pasteels.

                                               

Euaspis edentata

Euaspis edentata is een vliesvleugelig insect uit de familie Megachilidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1995 door Baker.

                                               

Euaspis erythros

Euaspis erythros is een vliesvleugelig insect uit de familie Megachilidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1890 door Meunier.

                                               

Euaspis lorenzae

Euaspis lorenzae is een vliesvleugelig insect uit de familie Megachilidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1995 door Baker.

                                               

Euaspis polynesia

Euaspis polynesia is een vliesvleugelig insect uit de familie Megachilidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1903 door Vachal.

                                               

Euaspis strandi

Euaspis strandi is een vliesvleugelig insect uit de familie Megachilidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1912 door Meyer.

                                               

Euaspis trilobata

Euaspis trilobata is een vliesvleugelig insect uit de familie Megachilidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1980 door Pasteels.

                                               

Euaspis wegneri

Euaspis wegneri is een vliesvleugelig insect uit de familie Megachilidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1995 door Baker.

                                               

Euasteron atriceps

Euasteron atriceps is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de mierenjagers. Het dier behoort tot het geslacht Euasteron. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2003 door Barbara C. Baehr.

                                               

Euasteron bartoni

Euasteron bartoni is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de mierenjagers. Het dier behoort tot het geslacht Euasteron. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2003 door Barbara C. Baehr.

                                               

Euasteron carnarvon

Euasteron carnarvon is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de mierenjagers. Het dier behoort tot het geslacht Euasteron. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2003 door Barbara C. Baehr.

                                               

Euasteron churchillae

Euasteron churchillae is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de mierenjagers. Het dier behoort tot het geslacht Euasteron. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2003 door Barbara C. Baehr.

                                               

Euasteron enterprise

Euasteron enterprise is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de mierenjagers. Het dier behoort tot het geslacht Euasteron. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2003 door Barbara C. Baehr.

                                               

Euasteron gibsonae

Euasteron gibsonae is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de mierenjagers. Het dier behoort tot het geslacht Euasteron. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2003 door Barbara C. Baehr.

                                               

Euasteron harveyi

Euasteron harveyi is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de mierenjagers. Het dier behoort tot het geslacht Euasteron. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2003 door Barbara C. Baehr.

                                               

Euasteron johannae

Euasteron johannae is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de mierenjagers. Het dier behoort tot het geslacht Euasteron. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2003 door Barbara C. Baehr.

                                               

Euasteron juliannae

Euasteron juliannae is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de mierenjagers. Het dier behoort tot het geslacht Euasteron. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2003 door Barbara C. Baehr.

                                               

Euasteron krebsorum

Euasteron krebsorum is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de mierenjagers. Het dier behoort tot het geslacht Euasteron. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2003 door Barbara C. Baehr.

                                               

Euasteron lorne

Euasteron lorne is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de mierenjagers. Het dier behoort tot het geslacht Euasteron. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2003 door Barbara C. Baehr.

                                               

Euasteron milledgei

Euasteron milledgei is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de mierenjagers. Het dier behoort tot het geslacht Euasteron. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2003 door Barbara C. Baehr.