ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 144
                                               

Etheostoma jordani

Etheostoma jordani is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de echte baarzen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1891 door Gilbert.

                                               

Etheostoma juliae

Etheostoma juliae is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de echte baarzen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1891 door Meek.

                                               

Etheostoma kanawhae

Etheostoma kanawhae is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de echte baarzen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1941 door Raney.

                                               

Etheostoma kantuckeense

Etheostoma kantuckeense is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de echte baarzen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1997 door Ceas & Page.

                                               

Etheostoma kennicotti

Etheostoma kennicotti is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de echte baarzen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1863 door Putnam.

                                               

Etheostoma lachneri

Etheostoma lachneri is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de echte baarzen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1994 door Suttkus & Bailey.

                                               

Etheostoma lawrencei

Etheostoma lawrencei is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de echte baarzen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2002 door Ceas & Burr.

                                               

Etheostoma lemniscatum

Etheostoma lemniscatum is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de echte baarzen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2008 door Blanton.

                                               

Etheostoma lepidum

Etheostoma lepidum is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de echte baarzen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1853 door Baird & Girard.

                                               

Etheostoma longimanum

Etheostoma longimanum is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de echte baarzen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1888 door Jordan.

                                               

Etheostoma lugoi

Etheostoma lugoi is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de echte baarzen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1997 door Norris & Minckley.

                                               

Etheostoma luteovinctum

Etheostoma luteovinctum is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de echte baarzen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1887 door Gilbert & Swain.

                                               

Etheostoma lynceum

Etheostoma lynceum is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de echte baarzen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1885 door Hay.

                                               

Etheostoma maculatum

Etheostoma maculatum is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de echte baarzen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1840 door Kirtland.

                                               

Etheostoma mariae

Etheostoma mariae is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de echte baarzen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1947 door Fowler.

                                               

Etheostoma marmorpinnum

Etheostoma marmorpinnum is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de echte baarzen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2008 door Blanton & Jenkins.

                                               

Etheostoma maydeni

Etheostoma maydeni is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de echte baarzen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2012 door Powers & Kuhajda.

                                               

Etheostoma microlepidum

Etheostoma microlepidum is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de echte baarzen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1967 door Raney & Zorach.

                                               

Etheostoma microperca

Etheostoma microperca is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de echte baarzen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1888 door Jordan & Gilbert.

                                               

Etheostoma mihileze

Etheostoma mihileze is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de echte baarzen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2010 door Mayden.

                                               

Etheostoma moorei

Etheostoma moorei is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de echte baarzen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1964 door Raney & Suttkus.

                                               

Etheostoma neopterum

Etheostoma neopterum is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de echte baarzen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1978 door Howell & Dingerkus.

                                               

Etheostoma nianguae

Etheostoma nianguae is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de echte baarzen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1887 door Gilbert & Meek.

                                               

Etheostoma nigripinne

Etheostoma nigripinne is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de echte baarzen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1985 door Braasch & Mayden.

                                               

Etheostoma nigrum

Etheostoma nigrum is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de echte baarzen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1820 door Rafinesque.

                                               

Etheostoma nuchale

Etheostoma nuchale is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de echte baarzen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1965 door Howell & Caldwell.

                                               

Etheostoma obama

Etheostoma obama is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de echte baarzen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2012 door Mayden & Layman.

                                               

Etheostoma obeyense

Etheostoma obeyense is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de echte baarzen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1892 door Kirsch.

                                               

Etheostoma occidentale

Etheostoma occidentale is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de echte baarzen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2007 door Powers & Mayden.

                                               

Etheostoma okaloosae

Etheostoma okaloosae is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de echte baarzen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1941 door Fowler.

                                               

Etheostoma olivaceum

Etheostoma olivaceum is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de echte baarzen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1979 door Braasch & Page.

                                               

Etheostoma olmstedi

Etheostoma olmstedi is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de echte baarzen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1842 door Storer.

                                               

Etheostoma oophylax

Etheostoma oophylax is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de echte baarzen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1992 door Ceas & Page.

                                               

Etheostoma orientale

Etheostoma orientale is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de echte baarzen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2007 door Powers & Mayden.

                                               

Etheostoma osburni

Etheostoma osburni is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de echte baarzen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1932 door Hubbs & Trautman.

                                               

Etheostoma pallididorsum

Etheostoma pallididorsum is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de echte baarzen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1962 door Distler & Metcalf.

                                               

Etheostoma parvipinne

Etheostoma parvipinne is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de echte baarzen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1887 door Gilbert & Swain.

                                               

Etheostoma percnurum

Etheostoma percnurum is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de echte baarzen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1994 door Jenkins.

                                               

Etheostoma perlongum

Etheostoma perlongum is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de echte baarzen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1946 door Hubbs & Raney.

                                               

Etheostoma phytophilum

Etheostoma phytophilum is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de echte baarzen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1999 door Bart & Taylor.

                                               

Etheostoma planasaxatile

Etheostoma planasaxatile is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de echte baarzen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2007 door Powers & Mayden.

                                               

Etheostoma podostemone

Etheostoma podostemone is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de echte baarzen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1889 door Jordan & Jenkins.

                                               

Etheostoma pottsii

Etheostoma pottsii is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de echte baarzen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1859 door Girard.

                                               

Etheostoma proeliare

Etheostoma proeliare is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de echte baarzen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1881 door Hay.

                                               

Etheostoma pseudovulatum

Etheostoma pseudovulatum is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de echte baarzen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1992 door Page & Ceas.

                                               

Etheostoma punctulatum

Etheostoma punctulatum is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de echte baarzen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1854 door Agassiz.

                                               

Etheostoma pyrrhogaster

Etheostoma pyrrhogaster is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de echte baarzen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1988 door Bailey & Etnier.

                                               

Etheostoma radiosum

Etheostoma radiosum is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de echte baarzen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1941 door Hubbs & Black.

                                               

Etheostoma rafinesquei

Etheostoma rafinesquei is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de echte baarzen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1982 door Burr & Page.

                                               

Etheostoma ramseyi

Etheostoma ramseyi is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de echte baarzen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1994 door Suttkus & Bailey.