ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 145
                                               

Etheostoma rubrum

Etheostoma rubrum is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de echte baarzen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1966 door Raney & Suttkus.

                                               

Etheostoma rufilineatum

Etheostoma rufilineatum is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de echte baarzen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1870 door Cope.

                                               

Etheostoma rupestre

Etheostoma rupestre is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de echte baarzen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1887 door Gilbert & Swain.

                                               

Etheostoma sagitta

Etheostoma sagitta is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de echte baarzen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1883 door Jordan & Swain.

                                               

Etheostoma saludae

Etheostoma saludae is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de echte baarzen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1935 door Hubbs & Cannon.

                                               

Etheostoma sanguifluum

Etheostoma sanguifluum is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de echte baarzen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1870 door Cope.

                                               

Etheostoma scotti

Etheostoma scotti is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de echte baarzen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1995 door Bauer, Etnier & Burkhead.

                                               

Etheostoma segrex

Etheostoma segrex is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de echte baarzen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1997 door Norris & Minckley.

                                               

Etheostoma sellare

Etheostoma sellare is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de echte baarzen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1913 door Radcliffe & Welsh.

                                               

Etheostoma sequatchiense

Etheostoma sequatchiense is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de echte baarzen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1979 door Burr.

                                               

Etheostoma serrifer

Etheostoma serrifer is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de echte baarzen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1935 door Hubbs & Cannon.

                                               

Etheostoma simoterum

Etheostoma simoterum is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de echte baarzen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1868 door Cope.

                                               

Etheostoma sitikuense

Etheostoma sitikuense is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de echte baarzen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2008 door Blanton.

                                               

Etheostoma smithi

Etheostoma smithi is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de echte baarzen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1976 door Page & Braasch.

                                               

Etheostoma spectabile

Etheostoma spectabile is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de echte baarzen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1854 door Agassiz.

                                               

Etheostoma spilotum

Etheostoma spilotum is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de echte baarzen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1887 door Gilbert.

                                               

Etheostoma squamiceps

Etheostoma squamiceps is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de echte baarzen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1877 door Jordan.

                                               

Etheostoma stigmaeum

Etheostoma stigmaeum is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de echte baarzen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1877 door Jordan.

                                               

Etheostoma striatulum

Etheostoma striatulum is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de echte baarzen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1977 door Page & Braasch.

                                               

Etheostoma susanae

Etheostoma susanae is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de echte baarzen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1883 door Jordan & Swain.

                                               

Etheostoma swaini

Etheostoma swaini is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de echte baarzen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1884 door Jordan.

                                               

Etheostoma swannanoa

Etheostoma swannanoa is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de echte baarzen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1889 door Jordan & Evermann.

                                               

Etheostoma tallapoosae

Etheostoma tallapoosae is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de echte baarzen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1991 door Suttkus & Etnier.

                                               

Etheostoma tecumsehi

Etheostoma tecumsehi is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de echte baarzen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1997 door Ceas & Page.

                                               

Etheostoma teddyroosevelt

Etheostoma teddyroosevelt is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de echte baarzen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2012 door Layman & Mayden.

                                               

Etheostoma tennesseense

Etheostoma tennesseense is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de echte baarzen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2007 door Powers & Mayden.

                                               

Etheostoma tetrazonum

Etheostoma tetrazonum is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de echte baarzen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1940 door Hubbs & Black.

                                               

Etheostoma thalassinum

Etheostoma thalassinum is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de echte baarzen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1878 door Jordan & Brayton.

                                               

Etheostoma tippecanoe

Etheostoma tippecanoe is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de echte baarzen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1890 door Jordan & Evermann.

                                               

Etheostoma trisella

Etheostoma trisella is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de echte baarzen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1963 door Bailey & Richards.

                                               

Etheostoma tuscumbia

Etheostoma tuscumbia is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de echte baarzen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1887 door Gilbert & Swain.

                                               

Etheostoma uniporum

Etheostoma uniporum is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de echte baarzen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1968 door Distler.

                                               

Etheostoma variatum

Etheostoma variatum is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de echte baarzen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1840 door Kirtland.

                                               

Etheostoma virgatum

Etheostoma virgatum is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de echte baarzen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1880 door Jordan.

                                               

Etheostoma vitreum

Etheostoma vitreum is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de echte baarzen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1870 door Cope.

                                               

Etheostoma vulneratum

Etheostoma vulneratum is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de echte baarzen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1870 door Cope.

                                               

Etheostoma wapiti

Etheostoma wapiti is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de echte baarzen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1989 door Etnier & Williams.

                                               

Etheostoma whipplei

Etheostoma whipplei is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de echte baarzen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1859 door Girard.

                                               

Etheostoma zonale

Etheostoma zonale is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de echte baarzen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1868 door Cope.

                                               

Etheostoma zonifer

Etheostoma zonifer is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de echte baarzen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1935 door Hubbs & Cannon.

                                               

Etheostoma zonistium

Etheostoma zonistium is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de echte baarzen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1988 door Bailey & Etnier.

                                               

Ethilla

Ethilla is een geslacht van vliegen uit de familie van de sluipvliegen. De wetenschappelijke naam van het geslacht is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1863 door Robineau-Desvoidy.

                                               

Ethioeme

Ethioeme is een kevergeslacht uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van het geslacht werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2008 door Adlbauer.

                                               

Ethioeme tipuliforme

Ethioeme tipuliforme is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2008 door Adlbauer.

                                               

Ethiolygrus

Ethiolygrus is een kevergeslacht uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van het geslacht werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2008 door Adlbauer.

                                               

Ethiolygrus juheli

Ethiolygrus juheli is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2008 door Adlbauer.

                                               

Ethiopica acrothecta

Ethiopica acrothecta is een vlinder uit de familie uilen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1961 door Fletcher D. S. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Ethiopica aenictopis

Ethiopica aenictopis is een vlinder uit de familie uilen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1911 door Bethune-Baker. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Ethiopica asteropa

Ethiopica asteropa is een vlinder uit de familie uilen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1909 door Hampson. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Ethiopica bafasy

Ethiopica bafasy is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1965 door Viette.