ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 147
                                               

Ethmia baja

Ethmia baja is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1973 door Powell.

                                               

Ethmia baliostola

Ethmia baliostola is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1912 door Walsingham.

                                               

Ethmia ballistis

Ethmia ballistis is een vlinder uit de familie grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1908 door Meyrick. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Ethmia baronella

Ethmia baronella is een vlinder uit de familie grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1976 door Viette. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Ethmia befasiella

Ethmia befasiella is een vlinder uit de familie grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1958 door Viette. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Ethmia bicolorella

Ethmia bicolorella is een vlinder uit de familie grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1879 door Guenée. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Ethmia bittenella

Ethmia bittenella is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door Busck.

                                               

Ethmia bombina

Ethmia bombina is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1967 door Sattler.

                                               

Ethmia bradleyi

Ethmia bradleyi is een vlinder uit de familie grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1952 door Viette. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Ethmia brevistriga

Ethmia brevistriga is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1950 door Clarke.

                                               

Ethmia burnsella

Ethmia burnsella is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1973 door Powell.

                                               

Ethmia caliginosella

Ethmia caliginosella is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1904 door Busck.

                                               

Ethmia calumniella

Ethmia calumniella is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1973 door Powell.

                                               

Ethmia candidella

Ethmia candidella is een vlinder uit de familie grasmineermotten. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1908 door Alpheraky. De soort komt voor in Europa.

                                               

Ethmia caradjae

Ethmia caradjae is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Rebel.

                                               

Ethmia cassiopeia

Ethmia cassiopeia is een vlinder uit de familie grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1927 door Meyrick. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Ethmia catapeltica

Ethmia catapeltica is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1924 door Meyrick.

                                               

Ethmia cellicoma

Ethmia cellicoma is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1931 door Meyrick.

                                               

Ethmia chalcodora

Ethmia chalcodora is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1911 door Meyrick.

                                               

Ethmia chalcogramma

Ethmia chalcogramma is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1973 door Powell.

                                               

Ethmia charybdis

Ethmia charybdis is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1973 door Powell.

                                               

Ethmia chemsaki

Ethmia chemsaki is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1959 door Powell.

                                               

Ethmia chrysopygella

Ethmia chrysopygella is een vlinder uit de familie grasmineermotten. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1846 door Kolenati. De soort komt voor in Europa.

                                               

Ethmia circumdatella

Ethmia circumdatella is een vlinder uit de familie grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1863 door Walker. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Ethmia cirrhocnemia

Ethmia cirrhocnemia is een vlinder uit de familie grasmineermotten. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1870 door Lederer. De soort komt voor in Europa.

                                               

Ethmia cirrhosoma

Ethmia cirrhosoma is een vlinder uit de familie grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1920 door Meyrick. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Ethmia clarkei

Ethmia clarkei is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1973 door Powell.

                                               

Ethmia clava

Ethmia clava is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1973 door Powell.

                                               

Ethmia clytodoxa

Ethmia clytodoxa is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1917 door Turner.

                                               

Ethmia comitella

Ethmia comitella is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1927 door Caradja.

                                               

Ethmia comoriensis

Ethmia comoriensis is een vlinder uit de familie grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1963 door Viette. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Ethmia confusella

Ethmia confusella is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1863 door Walker.

                                               

Ethmia confusellastra

Ethmia confusellastra is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1973 door Powell.

                                               

Ethmia conglobata

Ethmia conglobata is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1912 door Meyrick.

                                               

Ethmia coquillettella

Ethmia coquillettella is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Busck.

                                               

Ethmia cordia

Ethmia cordia is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1973 door Powell.

                                               

Ethmia coronata

Ethmia coronata is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1912 door Walsingham.

                                               

Ethmia coscineutis

Ethmia coscineutis is een vlinder uit de familie grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1912 door Meyrick. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Ethmia crocosoma

Ethmia crocosoma is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1914 door Meyrick.

                                               

Ethmia cubensis

Ethmia cubensis is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1934 door Busck.

                                               

Ethmia cupreonivella

Ethmia cupreonivella is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1880 door Walsingham.

                                               

Ethmia cyanea

Ethmia cyanea is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1912 door Walsingham.

                                               

Ethmia cypraeella

Ethmia cypraeella is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1863 door Zeller.

                                               

Ethmia cypraspis

Ethmia cypraspis is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1930 door Meyrick.

                                               

Ethmia cyrenaicella

Ethmia cyrenaicella is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1955 door Amsel.

                                               

Ethmia dactylia

Ethmia dactylia is een vlinder uit de familie grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1912 door Meyrick. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Ethmia davisella

Ethmia davisella is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1973 door Powell.

                                               

Ethmia decaryanum

Ethmia decaryanum is een vlinder uit de familie grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1954 door Viette. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Ethmia deconfiturella

Ethmia deconfiturella is een vlinder uit de familie grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1963 door Viette. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Ethmia decui

Ethmia decui is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1981 door Capuse.