ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 149
                                               

Eublemma amabilis

Eublemma amabilis is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1891 door Saalmüller.

                                               

Eublemma amphidasys

Eublemma amphidasys is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1933 door Turner.

                                               

Eublemma amydrosana

Eublemma amydrosana is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1948 door Rebel.

                                               

Eublemma angulata

Eublemma angulata is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1882 door Butler.

                                               

Eublemma antoninae

Eublemma antoninae is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1970 door Nagaraja.

                                               

Eublemma apicata

Eublemma apicata is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1898 door Distant. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eublemma apicimacula

Eublemma apicimacula is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1880 door Mabille.

                                               

Eublemma apicipunctalis

Eublemma apicipunctalis is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1939 door Brandt. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eublemma apicipunctum

Eublemma apicipunctum is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1891 door Saalmüller. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eublemma arcuinna

Eublemma arcuinna is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1793 door Hübner.

                                               

Eublemma arenostrota

Eublemma arenostrota is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1916 door Hampson. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eublemma argyromorpha

Eublemma argyromorpha is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2011 door Hacker & Saldaitis. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eublemma atrifusa

Eublemma atrifusa is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Hampson. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eublemma atrimedia

Eublemma atrimedia is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1914 door Hampson. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eublemma augusta

Eublemma augusta is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1862 door Guenée. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eublemma aurantiaca

Eublemma aurantiaca is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Hampson. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eublemma basalis

Eublemma basalis is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1890 door Möschler.

                                               

Eublemma basiplagata

Eublemma basiplagata is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1911 door Bethune-Baker. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eublemma batanga

Eublemma batanga is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1950 door Draudt.

                                               

Eublemma bicolora

Eublemma bicolora is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1911 door Bethune-Baker. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eublemma bicoloria

Eublemma bicoloria is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1911 door Bethune-Baker.

                                               

Eublemma bifasciata

Eublemma bifasciata is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1881 door Moore. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eublemma bipars

Eublemma bipars is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1935 door Gaede. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eublemma bipartita

Eublemma bipartita is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1902 door Hampson. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eublemma biparva

Eublemma biparva is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2002 door Fibiger & Hacker. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eublemma bistellata

Eublemma bistellata is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1961 door Wiltshire. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eublemma blanca

Eublemma blanca is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2009 door Fibiger & Legrain. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eublemma bolinia

Eublemma bolinia is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1902 door Hampson. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eublemma brunneifusa

Eublemma brunneifusa is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1935 door Gaede. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eublemma brunneosa

Eublemma brunneosa is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1911 door Bethune-Baker. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eublemma brygooi

Eublemma brygooi is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1967 door Viette. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eublemma buettikeri

Eublemma buettikeri is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1980 door Wiltshire. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eublemma bulla

Eublemma bulla is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1884 door Swinhoe. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eublemma caniceps

Eublemma caniceps is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1917 door Rebel. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eublemma carneotincta

Eublemma carneotincta is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Hampson. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eublemma carterotata

Eublemma carterotata is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1919 door Dyar.

                                               

Eublemma ceresensis

Eublemma ceresensis is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1980 door Wiltshire.

                                               

Eublemma chamila

Eublemma chamila is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1936 door Draudt.

                                               

Eublemma chionophlebia

Eublemma chionophlebia is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Hampson. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eublemma chlorochroa

Eublemma chlorochroa is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Hampson. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eublemma chopardi

Eublemma chopardi is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1954 door Berio. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eublemma cinnamomea

Eublemma cinnamomea is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1868 door Herrich-Schäffer.

                                               

Eublemma colla

Eublemma colla is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1893 door Schaus. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eublemma compsoprepes

Eublemma compsoprepes is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1945 door Turner.

                                               

Eublemma concinna

Eublemma concinna is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1895 door Lucas.

                                               

Eublemma convergens

Eublemma convergens is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1869 door Walker. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eublemma cornutus

Eublemma cornutus is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2004 door Fibiger & Hacker. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eublemma costagna

Eublemma costagna is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1904 door Schaus.

                                               

Eublemma costivinata

Eublemma costivinata is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1945 door Berio. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eublemma daphoena

Eublemma daphoena is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Hampson. De soort komt voor in tropisch Afrika.