ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 15
                                               

Epigelasma disjuncta

Epigelasma disjuncta is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1972 door Herbulot. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Epigelasma frigida

Epigelasma frigida is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1972 door Herbulot. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Epigelasma herbuloti

Epigelasma herbuloti is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1980 door Viette. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Epigelasma hispida

Epigelasma hispida is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1972 door Herbulot. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Epigelasma holochroa

Epigelasma holochroa is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1972 door Herbulot. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Epigelasma lutea

Epigelasma lutea is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1970 door Viette. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Epigelasma meloui

Epigelasma meloui is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1930 door Prout. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Epigelasma nobilis

Epigelasma nobilis is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1955 door Herbulot. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Epigelasma occidentalis

Epigelasma occidentalis is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1972 door Herbulot. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Epigelasma olsoufieffi

Epigelasma olsoufieffi is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1972 door Herbulot. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Epigelasma perineti

Epigelasma perineti is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1972 door Herbulot. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Epigelasma praenuntia

Epigelasma praenuntia is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1972 door Herbulot. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Epigelasma radiata

Epigelasma radiata is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1972 door Herbulot. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Epigelasma rhodostigma

Epigelasma rhodostigma is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1955 door Herbulot. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Epigelasma rufifrons

Epigelasma rufifrons is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1972 door Herbulot. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Epigelasma simplaria

Epigelasma simplaria is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1972 door Herbulot. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Epigelasma triplicifascia

Epigelasma triplicifascia is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1912 door Prout. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Epigelasma tulear

Epigelasma tulear is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1972 door Herbulot. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Epigelasma viridibasis

Epigelasma viridibasis is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1972 door Herbulot. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Epigiaura trachylepis

Epigiaura trachylepis is een vlinder uit de familie visstaartjes. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in door A.E. Prout. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Epiglaea apiata

Epiglaea apiata is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1874 door Grote.

                                               

Epiglaea decliva

Epiglaea decliva is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1874 door Grote.

                                               

Epiglenea

Epiglenea is een kevergeslacht uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van het geslacht werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1884 door Bates.

                                               

Epiglenea comes

Epiglenea comes is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1884 door Bates.

                                               

Epigodromia acutidens

Epigodromia acutidens is een krabbensoort uit de familie van de Dromiidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1983 door Sakai.

                                               

Epigodromia areolata

Epigodromia areolata is een krabbensoort uit de familie van de Dromiidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1913 door Ihle.

                                               

Epigodromia ebalioides

Epigodromia ebalioides is een krabbensoort uit de familie van de Dromiidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1899 door Alcock.

                                               

Epigodromia gilesii

Epigodromia gilesii is een krabbensoort uit de familie van de Dromiidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1899 door Alcock.

                                               

Epigodromia globosa

Epigodromia globosa is een krabbensoort uit de familie van de Dromiidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1977 door Lewinsohn.

                                               

Epigodromia granulata

Epigodromia granulata is een krabbensoort uit de familie van de Dromiidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1878 door Kossman.

                                               

Epigodromia nodosa

Epigodromia nodosa is een krabbensoort uit de familie van de Dromiidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1936 door Sakai.

                                               

Epigodromia rotunda

Epigodromia rotunda is een krabbensoort uit de familie van de Dromiidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1993 door McLay.

                                               

Epigodromia rugosa

Epigodromia rugosa is een krabbensoort uit de familie van de Dromiidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1993 door McLay.

                                               

Epigodromia sculpta

Epigodromia sculpta is een krabbensoort uit de familie van de Dromiidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1882 door Haswell.

                                               

Epigomphus armatus

Epigomphus armatus is een libellensoort uit de familie van de rombouten, onderorde echte libellen. De soort staat op de Rode Lijst van de IUCN als bedreigd, beoordelingsjaar 2007, de trend van de populatie is volgens de IUCN stabiel. De wetenscha ...

                                               

Epigomphus camelus

Epigomphus camelus is een libellensoort uit de familie van de rombouten, onderorde echte libellen. De soort staat op de Rode Lijst van de IUCN als bedreigd, beoordelingsjaar 2007. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig ge ...

                                               

Epigomphus clavatus

Epigomphus clavatus is een libellensoort uit de familie van de rombouten, onderorde echte libellen. De soort staat op de Rode Lijst van de IUCN als bedreigd, beoordelingsjaar 2007. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig g ...

                                               

Epigomphus compactus

Epigomphus compactus is een libellensoort uit de familie van de rombouten, onderorde echte libellen. De soort staat op de Rode Lijst van de IUCN als onzeker, beoordelingsjaar 2007. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig g ...

                                               

Epigomphus corniculatus

Epigomphus corniculatus is een libellensoort uit de familie van de rombouten, onderorde echte libellen. De soort staat op de Rode Lijst van de IUCN als bedreigd, beoordelingsjaar 2006. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geld ...

                                               

Epigomphus crepidus

Epigomphus crepidus is een libellensoort uit de familie van de rombouten, onderorde echte libellen. De soort staat op de Rode Lijst van de IUCN als onzeker, beoordelingsjaar 2006. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig ge ...

                                               

Epigomphus donnellyi

Epigomphus donnellyi is een libellensoort uit de familie van de rombouten, onderorde echte libellen. De soort staat op de Rode Lijst van de IUCN als bedreigd, beoordelingsjaar 2006. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig ...

                                               

Epigomphus echeverrii

Epigomphus echeverrii is een libellensoort uit de familie van de rombouten, onderorde echte libellen. De soort staat op de Rode Lijst van de IUCN als niet bedreigd, beoordelingsjaar 2007. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst g ...

                                               

Epigomphus flinti

Epigomphus flinti is een libellensoort uit de familie van de rombouten, onderorde echte libellen. De soort staat op de Rode Lijst van de IUCN als bedreigd, beoordelingsjaar 2007. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gep ...

                                               

Epigomphus gibberosus

Epigomphus gibberosus is een libellensoort uit de familie van de rombouten, onderorde echte libellen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1988 door Belle.

                                               

Epigomphus houghtoni

Epigomphus houghtoni is een libellensoort uit de familie van de rombouten, onderorde echte libellen. De soort staat op de Rode Lijst van de IUCN als bedreigd, beoordelingsjaar 2007. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig ...

                                               

Epigomphus hylaeus

Epigomphus hylaeus is een libellensoort uit de familie van de rombouten, onderorde echte libellen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1918 door Ris.

                                               

Epigomphus jannyae

Epigomphus jannyae is een libellensoort uit de familie van de rombouten, onderorde echte libellen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1993 door Belle.

                                               

Epigomphus llama

Epigomphus llama is een libellensoort uit de familie van de rombouten, onderorde echte libellen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1903 door Calvert.

                                               

Epigomphus maya

Epigomphus maya is een libellensoort uit de familie van de rombouten, onderorde echte libellen. De soort staat op de Rode Lijst van de IUCN als bedreigd, beoordelingsjaar 2006. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepub ...

                                               

Epigomphus obtusus

Epigomphus obtusus is een libellensoort uit de familie van de rombouten, onderorde echte libellen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1869 door Selys.