ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 150
                                               

Eublemma debivar

Eublemma debivar is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1945 door Berio.

                                               

Eublemma decora

Eublemma decora is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1869 door Walker.

                                               

Eublemma delicata

Eublemma delicata is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1874 door Felder & Rogenhofer. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eublemma deserti

Eublemma deserti is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1909 door Rothschild. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eublemma dinawa

Eublemma dinawa is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door Bethune-Baker.

                                               

Eublemma dissecta

Eublemma dissecta is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1891 door Saalmüller. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eublemma dissoluta

Eublemma dissoluta is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1921 door Rothschild. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eublemma dyscapna

Eublemma dyscapna is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1961 door Fletcher D. S. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eublemma ecthaemata

Eublemma ecthaemata is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1896 door Hampson. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eublemma eremochroa

Eublemma eremochroa is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1916 door Hampson. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eublemma eupethecica

Eublemma eupethecica is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Hampson.

                                               

Eublemma exanimis

Eublemma exanimis is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1918 door Hampson. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eublemma exigua

Eublemma exigua is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1858 door Walker. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eublemma fasciola

Eublemma fasciola is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1891 door Saalmüller. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eublemma fastrei

Eublemma fastrei is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2009 door Fibiger & Legrain. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eublemma flammeola

Eublemma flammeola is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1895 door Lucas.

                                               

Eublemma flavescens

Eublemma flavescens is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1918 door Hampson. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eublemma flavia

Eublemma flavia is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Hampson.

                                               

Eublemma flavibasis

Eublemma flavibasis is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1918 door Hampson. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eublemma flaviceps

Eublemma flaviceps is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1902 door Hampson. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eublemma flaviciliata

Eublemma flaviciliata is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Hampson. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eublemma flavicosta

Eublemma flavicosta is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Hampson. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eublemma flavida

Eublemma flavida is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1902 door Hampson. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eublemma flavinia

Eublemma flavinia is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1902 door Hampson.

                                               

Eublemma flavistriata

Eublemma flavistriata is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Hampson. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eublemma foedosa

Eublemma foedosa is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1852 door Guenée. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eublemma fulvitermina

Eublemma fulvitermina is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Hampson. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eublemma galacteoides

Eublemma galacteoides is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1937 door Berio. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eublemma gayneri

Eublemma gayneri is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1901 door Rothschild. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eublemma geometriana

Eublemma geometriana is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1981 door Viette. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eublemma gerti

Eublemma gerti is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2002 door Fibiger & Hacker. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eublemma geyri

Eublemma geyri is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1915 door Rothschild. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eublemma glaucizona

Eublemma glaucizona is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1908 door Hampson. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eublemma globus

Eublemma globus is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2002 door Fibiger & Hacker. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eublemma goniogramma

Eublemma goniogramma is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Hampson. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eublemma griseofimbriata

Eublemma griseofimbriata is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1935 door Gaede. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eublemma griseola

Eublemma griseola is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1874 door Erschoff. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eublemma guiera

Eublemma guiera is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1969 door Bradley. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eublemma hapalochroa

Eublemma hapalochroa is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1944 door Turner.

                                               

Eublemma hemichiona

Eublemma hemichiona is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1918 door Hampson. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eublemma heterogramma

Eublemma heterogramma is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1881 door Mabille. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eublemma hypozonata

Eublemma hypozonata is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Hampson. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eublemma ignifera

Eublemma ignifera is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1895 door Lucas.

                                               

Eublemma indistincta

Eublemma indistincta is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2002 door Fibiger & Hacker. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eublemma insignifica

Eublemma insignifica is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1924 door Rothschild. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eublemma intricata

Eublemma intricata is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1869 door Walker. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eublemma ionoplagiata

Eublemma ionoplagiata is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2011 door Hacker & Saldaitis. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eublemma iophaenna

Eublemma iophaenna is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1920 door Turner.

                                               

Eublemma irresoluta

Eublemma irresoluta is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1919 door Dyar.

                                               

Eublemma jucunda

Eublemma jucunda is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1818 door Hübner.