ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 152
                                               

Ethmia zebrata

Ethmia zebrata is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1959 door Powell.

                                               

Ethmia zelleriella

Ethmia zelleriella is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1878 door Chambers.

                                               

Ethmia zygospila

Ethmia zygospila is een vlinder uit de familie van de grasmineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1934 door Meyrick.

                                               

Ethmidium maculatum

Ethmidium maculatum is een straalvinnige vissensoort uit de familie van haringen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1847 door Valenciennes. De soort staat op de Rode Lijst van de IUCN als Onzeker, beo ...

                                               

Ethminolia akuana

Ethminolia akuana is een slakkensoort uit de familie van de Trochidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2007 door Raines.

                                               

Ethminolia degregorii

Ethminolia degregorii is een slakkensoort uit de familie van de Trochidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1888 door Caramagna als Gibbula degregorii.

                                               

Ethminolia doriae

Ethminolia doriae is een slakkensoort uit de familie van de Trochidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1888 door Caramagna als Gibbula doriae.

                                               

Ethminolia durbanensis

Ethminolia durbanensis is een slakkensoort uit de familie van de Trochidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1977 door Kilburn.

                                               

Ethminolia elveri

Ethminolia elveri is een slakkensoort uit de familie van de Trochidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1938 door Cotton & Godfrey.

                                               

Ethminolia glaphyrella

Ethminolia glaphyrella is een slakkensoort uit de familie van de Trochidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1895 door Melvill & Standen.

                                               

Ethminolia gravieri

Ethminolia gravieri is een slakkensoort uit de familie van de Trochidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1909 door Lamy.

                                               

Ethminolia hemprichii

Ethminolia hemprichii is een slakkensoort uit de familie van de Trochidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1869 door Issel.

                                               

Ethminolia hornungi

Ethminolia hornungi is een slakkensoort uit de familie van de Trochidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1931 door Bisacchi.

                                               

Ethminolia impressa

Ethminolia impressa is een slakkensoort uit de familie van de Trochidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1869 door G. Nevill & H. Nevill.

                                               

Ethminolia iridifulgens

Ethminolia iridifulgens is een slakkensoort uit de familie van de Trochidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Melvill.

                                               

Ethminolia nektonica

Ethminolia nektonica is een slakkensoort uit de familie van de Trochidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1961 door Okutani.

                                               

Ethminolia probabilis

Ethminolia probabilis is een slakkensoort uit de familie van de Trochidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1924 door Iredale.

                                               

Ethminolia sculpta

Ethminolia sculpta is een slakkensoort uit de familie van de Trochidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1897 door G.B. Sowerby.

                                               

Ethminolia vitiliginea

Ethminolia vitiliginea is een slakkensoort uit de familie van de Trochidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1843 door Menke.

                                               

Ethobuella hespera

Ethobuella hespera is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de kamstaartjes. Het dier behoort tot het geslacht Ethobuella. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1937 door Ralph Vary Chamberli ...

                                               

Ethobuella tuonops

Ethobuella tuonops is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de kamstaartjes. Het dier behoort tot het geslacht Ethobuella. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1937 door Ralph Vary Chamberli ...

                                               

Ethomela lucecca

Ethomela lucecca is een keversoort uit de familie bladhaantjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2003 door Daccordi.

                                               

Ethoris dahmsi

Ethoris dahmsi is een vliesvleugelig insect uit de familie Encyrtidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1984 door Noyes & Hayat.

                                               

Ethra marginata

Ethra marginata is een keversoort uit de familie glimwormen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1832 door Gray in Griffiths.

                                               

Ethusa abbreviata

Ethusa abbreviata is een krabbensoort uit de familie van de Ethusidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2005 door Castro.

                                               

Ethusa americana

Ethusa americana is een krabbensoort uit de familie van de Ethusidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1880 door A. Milne-Edwards.

                                               

Ethusa andamanica

Ethusa andamanica is een krabbensoort uit de familie van de Ethusidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1894 door Alcock.

                                               

Ethusa barbata

Ethusa barbata is een krabbensoort uit de familie van de Ethusidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2005 door Castro.

                                               

Ethusa ciliatifrons

Ethusa ciliatifrons is een krabbensoort uit de familie van de Ethusidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1893 door Faxon.

                                               

Ethusa crosnieri

Ethusa crosnieri is een krabbensoort uit de familie van de Ethusidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1993 door Chen.

                                               

Ethusa curvipes

Ethusa curvipes is een krabbensoort uit de familie van de Ethusidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1993 door Chen.

                                               

Ethusa dilatidens

Ethusa dilatidens is een krabbensoort uit de familie van de Ethusidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1997 door Chen.

                                               

Ethusa foresti

Ethusa foresti is een krabbensoort uit de familie van de Ethusidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1986 door Chen.

                                               

Ethusa furca

Ethusa furca is een krabbensoort uit de familie van de Ethusidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1993 door Chen.

                                               

Ethusa granulosa

Ethusa granulosa is een krabbensoort uit de familie van de Ethusidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1916 door Ihle.

                                               

Ethusa hawaiiensis

Ethusa hawaiiensis is een krabbensoort uit de familie van de Ethusidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door Rathbun.

                                               

Ethusa hirsuta

Ethusa hirsuta is een krabbensoort uit de familie van de Ethusidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1900 door McArdle.

                                               

Ethusa indica

Ethusa indica is een krabbensoort uit de familie van de Ethusidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1894 door Alcock.

                                               

Ethusa indonesiensis

Ethusa indonesiensis is een krabbensoort uit de familie van de Ethusidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1997 door Chen.

                                               

Ethusa izuensis

Ethusa izuensis is een krabbensoort uit de familie van de Ethusidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1937 door Sakai.

                                               

Ethusa lata

Ethusa lata is een krabbensoort uit de familie van de Ethusidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1894 door Rathbun.

                                               

Ethusa latidactylus

Ethusa latidactylus is een krabbensoort uit de familie van de Ethusidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1914 door Parisi.

                                               

Ethusa longidentata

Ethusa longidentata is een krabbensoort uit de familie van de Ethusidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1997 door Chen.

                                               

Ethusa machaera

Ethusa machaera is een krabbensoort uit de familie van de Ethusidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2005 door Castro.

                                               

Ethusa magnipalmata

Ethusa magnipalmata is een krabbensoort uit de familie van de Ethusidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1993 door Chen.

                                               

Ethusa mascarone

Ethusa mascarone is een krabbensoort uit de familie van de Ethusidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1785 door Herbst.

                                               

Ethusa microphthalma

Ethusa microphthalma is een krabbensoort uit de familie van de Ethusidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1881 door Smith.

                                               

Ethusa minuta

Ethusa minuta is een krabbensoort uit de familie van de Ethusidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1937 door Sakai.

                                               

Ethusa obliquedens

Ethusa obliquedens is een krabbensoort uit de familie van de Ethusidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1993 door Chen.

                                               

Ethusa orientalis

Ethusa orientalis is een krabbensoort uit de familie van de Ethusidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1886 door Miers.