ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 153
                                               

Ethomela lucecca

Ethomela lucecca is een keversoort uit de familie bladhaantjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2003 door Daccordi.

                                               

Ethoris dahmsi

Ethoris dahmsi is een vliesvleugelig insect uit de familie Encyrtidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1984 door Noyes & Hayat.

                                               

Ethra marginata

Ethra marginata is een keversoort uit de familie glimwormen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1832 door Gray in Griffiths.

                                               

Ethusa abbreviata

Ethusa abbreviata is een krabbensoort uit de familie van de Ethusidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2005 door Castro.

                                               

Ethusa americana

Ethusa americana is een krabbensoort uit de familie van de Ethusidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1880 door A. Milne-Edwards.

                                               

Ethusa andamanica

Ethusa andamanica is een krabbensoort uit de familie van de Ethusidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1894 door Alcock.

                                               

Ethusa barbata

Ethusa barbata is een krabbensoort uit de familie van de Ethusidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2005 door Castro.

                                               

Ethusa ciliatifrons

Ethusa ciliatifrons is een krabbensoort uit de familie van de Ethusidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1893 door Faxon.

                                               

Ethusa crosnieri

Ethusa crosnieri is een krabbensoort uit de familie van de Ethusidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1993 door Chen.

                                               

Ethusa curvipes

Ethusa curvipes is een krabbensoort uit de familie van de Ethusidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1993 door Chen.

                                               

Ethusa dilatidens

Ethusa dilatidens is een krabbensoort uit de familie van de Ethusidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1997 door Chen.

                                               

Ethusa foresti

Ethusa foresti is een krabbensoort uit de familie van de Ethusidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1986 door Chen.

                                               

Ethusa furca

Ethusa furca is een krabbensoort uit de familie van de Ethusidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1993 door Chen.

                                               

Ethusa granulosa

Ethusa granulosa is een krabbensoort uit de familie van de Ethusidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1916 door Ihle.

                                               

Ethusa hawaiiensis

Ethusa hawaiiensis is een krabbensoort uit de familie van de Ethusidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door Rathbun.

                                               

Ethusa hirsuta

Ethusa hirsuta is een krabbensoort uit de familie van de Ethusidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1900 door McArdle.

                                               

Ethusa indica

Ethusa indica is een krabbensoort uit de familie van de Ethusidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1894 door Alcock.

                                               

Ethusa indonesiensis

Ethusa indonesiensis is een krabbensoort uit de familie van de Ethusidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1997 door Chen.

                                               

Ethusa izuensis

Ethusa izuensis is een krabbensoort uit de familie van de Ethusidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1937 door Sakai.

                                               

Ethusa lata

Ethusa lata is een krabbensoort uit de familie van de Ethusidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1894 door Rathbun.

                                               

Ethusa latidactylus

Ethusa latidactylus is een krabbensoort uit de familie van de Ethusidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1914 door Parisi.

                                               

Ethusa longidentata

Ethusa longidentata is een krabbensoort uit de familie van de Ethusidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1997 door Chen.

                                               

Ethusa machaera

Ethusa machaera is een krabbensoort uit de familie van de Ethusidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2005 door Castro.

                                               

Ethusa magnipalmata

Ethusa magnipalmata is een krabbensoort uit de familie van de Ethusidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1993 door Chen.

                                               

Ethusa mascarone

Ethusa mascarone is een krabbensoort uit de familie van de Ethusidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1785 door Herbst.

                                               

Ethusa microphthalma

Ethusa microphthalma is een krabbensoort uit de familie van de Ethusidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1881 door Smith.

                                               

Ethusa minuta

Ethusa minuta is een krabbensoort uit de familie van de Ethusidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1937 door Sakai.

                                               

Ethusa obliquedens

Ethusa obliquedens is een krabbensoort uit de familie van de Ethusidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1993 door Chen.

                                               

Ethusa orientalis

Ethusa orientalis is een krabbensoort uit de familie van de Ethusidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1886 door Miers.

                                               

Ethusa panamensis

Ethusa panamensis is een krabbensoort uit de familie van de Ethusidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1931 door Finnegan.

                                               

Ethusa parapygmaea

Ethusa parapygmaea is een krabbensoort uit de familie van de Ethusidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1993 door Chen.

                                               

Ethusa philippinensis

Ethusa philippinensis is een krabbensoort uit de familie van de Ethusidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1983 door Sakai.

                                               

Ethusa pygmaea

Ethusa pygmaea is een krabbensoort uit de familie van de Ethusidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1894 door Alcock.

                                               

Ethusa quadrata

Ethusa quadrata is een krabbensoort uit de familie van de Ethusidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1937 door Sakai.

                                               

Ethusa rosacea

Ethusa rosacea is een krabbensoort uit de familie van de Ethusidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1897 door A. Milne-Edwards & Bouvier.

                                               

Ethusa rugulosa

Ethusa rugulosa is een krabbensoort uit de familie van de Ethusidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1897 door A. Milne-Edwards & Bouvier.

                                               

Ethusa sexdentata

Ethusa sexdentata is een krabbensoort uit de familie van de Ethusidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1858 door Stimpson.

                                               

Ethusa sinespina

Ethusa sinespina is een krabbensoort uit de familie van de Ethusidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1969 door Kensley.

                                               

Ethusa steyaerti

Ethusa steyaerti is een krabbensoort uit de familie van de Ethusidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1989 door Hendrickx.

                                               

Ethusa tenuipes

Ethusa tenuipes is een krabbensoort uit de familie van de Ethusidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1897 door Rathbun.

                                               

Ethusa thieli

Ethusa thieli is een krabbensoort uit de familie van de Ethusidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2007 door Spiridonov & Türkay.

                                               

Ethusa truncata

Ethusa truncata is een krabbensoort uit de familie van de Ethusidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1899 door A. Milne-Edwards & Bouvier.

                                               

Ethusa vossi

Ethusa vossi is een krabbensoort uit de familie van de Ethusidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1981 door Manning & Holthuis.

                                               

Ethusa zurstrasseni

Ethusa zurstrasseni is een krabbensoort uit de familie van de Ethusidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1904 door Doflein.

                                               

Ethusina abyssicola

Ethusina abyssicola is een krabbensoort uit de familie van de Ethusidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1884 door Smith.

                                               

Ethusina alba

Ethusina alba is een krabbensoort uit de familie van de Ethusidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1884 door Filhol.

                                               

Ethusina beninia

Ethusina beninia is een krabbensoort uit de familie van de Ethusidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1981 door Manning & Holthuis.

                                               

Ethusina bicornuta

Ethusina bicornuta is een krabbensoort uit de familie van de Ethusidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1997 door Chen.

                                               

Ethusina brevidentata

Ethusina brevidentata is een krabbensoort uit de familie van de Ethusidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1993 door Chen.

                                               

Ethusina castro

Ethusina castro is een krabbensoort uit de familie van de Ethusidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2008 door Ahyong.