ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 156
                                               

Etmopterus tasmaniensis

Etmopterus tasmaniensis is een vissensoort uit de familie van de doornhaaien. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1986 door Myagkov & Pavlov.

                                               

Etmopterus unicolor

Etmopterus unicolor is een vissensoort uit de familie van de doornhaaien. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1912 door Engelhardt.

                                               

Etmopterus viator

Etmopterus viator is een vissensoort uit de familie van de doornhaaien. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2011 door Straube.

                                               

Etmopterus villosus

Etmopterus villosus is een vissensoort uit de familie van de doornhaaien. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1905 door Gilbert.

                                               

Etobema antra

Etobema antra is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1903 door Swinhoe.

                                               

Etobema binominata

Etobema binominata is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1935 door Bryk.

                                               

Etobema circumdata

Etobema circumdata is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1865 door Walker.

                                               

Etobema eleuterioides

Etobema eleuterioides is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1899 door Semper.

                                               

Etobema forbesi

Etobema forbesi is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1899 door Druce.

                                               

Etobema fusciapicalis

Etobema fusciapicalis is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1915 door Rothschild.

                                               

Etobema melanophleps

Etobema melanophleps is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1930 door Collenette.

                                               

Etobema ragonoti

Etobema ragonoti is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1880 door Mabille.

                                               

Etorofus

Etorofus is een kevergeslacht uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van het geslacht werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1933 door Matsushita.

                                               

Etorofus pubescens

Etorofus pubescens is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1787 door Fabricius.

                                               

Etorofus variicornis

Etorofus variicornis is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1933 door Matsushita.

                                               

Etorofus vicarius

Etorofus vicarius is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1884 door Bates.

                                               

Etrema aliciae

Etrema aliciae is een slakkensoort uit de familie van de Clathurellidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1895 door Melvill & Standen.

                                               

Etrema argillacea

Etrema argillacea is een slakkensoort uit de familie van de Clathurellidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1843 door Hinds.

                                               

Etrema bicolor

Etrema bicolor is een slakkensoort uit de familie van de Clathurellidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1871 door Angas.

                                               

Etrema capillata

Etrema capillata is een slakkensoort uit de familie van de Clathurellidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1922 door Hedley.

                                               

Etrema carinata

Etrema carinata is een slakkensoort uit de familie van de Clathurellidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2009 door Bozzetti.

                                               

Etrema catapasta

Etrema catapasta is een slakkensoort uit de familie van de Clathurellidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1922 door Hedley.

                                               

Etrema constricta

Etrema constricta is een slakkensoort uit de familie van de Clathurellidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1954 door Laseron.

                                               

Etrema crassilabrum

Etrema crassilabrum is een slakkensoort uit de familie van de Clathurellidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1843 door Reeve.

                                               

Etrema crassina

Etrema crassina is een slakkensoort uit de familie van de Clathurellidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1880 door Angas.

                                               

Etrema cratis

Etrema cratis is een slakkensoort uit de familie van de Clathurellidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2008 door Kilburn & Dekker.

                                               

Etrema curtisiana

Etrema curtisiana is een slakkensoort uit de familie van de Clathurellidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1922 door Hedley.

                                               

Etrema denseplicata

Etrema denseplicata is een slakkensoort uit de familie van de Clathurellidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1871 door Dunker.

                                               

Etrema elegans

Etrema elegans is een slakkensoort uit de familie van de Clathurellidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1922 door Hedley.

                                               

Etrema firma

Etrema firma is een slakkensoort uit de familie van de Clathurellidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1922 door Hedley.

                                               

Etrema glabriplicatum

Etrema glabriplicatum is een slakkensoort uit de familie van de Clathurellidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1913 door Sowerby III.

                                               

Etrema hedleyi

Etrema hedleyi is een slakkensoort uit de familie van de Clathurellidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1915 door Oliver.

                                               

Etrema huberti

Etrema huberti is een slakkensoort uit de familie van de Clathurellidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1893 door Sowerby III.

                                               

Etrema kitcheni

Etrema kitcheni is een slakkensoort uit de familie van de Clathurellidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1954 door Laseron.

                                               

Etrema labiosa

Etrema labiosa is een slakkensoort uit de familie van de Clathurellidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1922 door Hedley.

                                               

Etrema lata

Etrema lata is een slakkensoort uit de familie van de Clathurellidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1888 door E. A. Smith.

                                               

Etrema leukospiralis

Etrema leukospiralis is een slakkensoort uit de familie van de Clathurellidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2005 door Chen & Huang.

                                               

Etrema levicosta

Etrema levicosta is een slakkensoort uit de familie van de Clathurellidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1954 door Laseron.

                                               

Etrema minutissimelirata

Etrema minutissimelirata is een slakkensoort uit de familie van de Clathurellidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1896 door Hervier.

                                               

Etrema nassoides

Etrema nassoides is een slakkensoort uit de familie van de Clathurellidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1845 door Reeve.

                                               

Etrema orirufa

Etrema orirufa is een slakkensoort uit de familie van de Clathurellidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1922 door Hedley.

                                               

Etrema paucimaculata

Etrema paucimaculata is een slakkensoort uit de familie van de Clathurellidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1880 door Angas.

                                               

Etrema perlissa

Etrema perlissa is een slakkensoort uit de familie van de Clathurellidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1904 door E. A. Smith.

                                               

Etrema polydesma

Etrema polydesma is een slakkensoort uit de familie van de Clathurellidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1922 door Hedley.

                                               

Etrema pyramis

Etrema pyramis is een slakkensoort uit de familie van de Clathurellidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1954 door Laseron.

                                               

Etrema ravella

Etrema ravella is een slakkensoort uit de familie van de Clathurellidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1922 door Hedley.

                                               

Etrema rubroapicata

Etrema rubroapicata is een slakkensoort uit de familie van de Clathurellidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1882 door E. A. Smith.

                                               

Etrema scalarina

Etrema scalarina is een slakkensoort uit de familie van de Clathurellidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1863 door Deshayes.

                                               

Etrema sparula

Etrema sparula is een slakkensoort uit de familie van de Clathurellidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1922 door Hedley.

                                               

Etrema spurca

Etrema spurca is een slakkensoort uit de familie van de Clathurellidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1843 door Hinds.