ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 157
                                               

Etrema subauriformis

Etrema subauriformis is een slakkensoort uit de familie van de Clathurellidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1879 door E. A. Smith.

                                               

Etrema tenera

Etrema tenera is een slakkensoort uit de familie van de Clathurellidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1899 door Hedley.

                                               

Etrema texta

Etrema texta is een slakkensoort uit de familie van de Clathurellidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1860 door Dunker.

                                               

Etrema tortilabia

Etrema tortilabia is een slakkensoort uit de familie van de Clathurellidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1922 door Hedley.

                                               

Etremopa gainesii

Etremopa gainesii is een slakkensoort uit de familie van de Clathurellidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1895 door Pilsbry.

                                               

Etremopa royi

Etremopa royi is een slakkensoort uit de familie van de Clathurellidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1913 door Sowerby III.

                                               

Etremopsis albata

Etremopsis albata is een slakkensoort uit de familie van de Clathurellidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1882 door E. A. Smith.

                                               

Etroga

Etroga is een geslacht van vliegen uit de familie van de sluipvliegen. De wetenschappelijke naam van het geslacht is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1995 door Richter.

                                               

Etroplus canarensis

Etroplus canarensis is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de cichliden. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1877 door Day.

                                               

Etroplus maculatus

Etroplus maculatus is een straalvinnige vissensoort uit de familie van cichliden. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1795 door Bloch. De soort staat op de Rode Lijst van de IUCN als niet bedreigd, beoo ...

                                               

Etroplus suratensis

Etroplus suratensis is een straalvinnige vissensoort uit de familie van cichliden. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1790 door Bloch. De soort staat op de Rode Lijst van de IUCN als niet bedreigd, beo ...

                                               

Etropus ciadi

Etropus ciadi is een straalvinnige vissensoort uit de familie van schijnbotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2005 door van der Heiden & Plascencia González. De soort staat op de Rode Lijst van de ...

                                               

Etropus crossotus

Etropus crossotus is een straalvinnige vissensoort uit de familie van schijnbotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1882 door Jordan & Gilbert.

                                               

Etropus cyclosquamus

Etropus cyclosquamus is een straalvinnige vissensoort uit de familie van schijnbotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1986 door Leslie & Stewart.

                                               

Etropus delsmani delsmani

Etropus delsmani is een ondersoort van de straalvinnige vissen uit de familie van de schijnbotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1940 door Paul Chabanaud.

                                               

Etropus delsmani pacificus

Etropus delsmani pacificus is een ondersoort van de straalvinnige vissen uit de familie van de schijnbotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1963 door Nielsen.

                                               

Etropus ectenes

Etropus ectenes is een straalvinnige vissensoort uit de familie van schijnbotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1889 door Jordan. De soort staat op de Rode Lijst van de IUCN als niet bedreigd, beo ...

                                               

Etropus longimanus

Etropus longimanus is een straalvinnige vissensoort uit de familie van schijnbotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1933 door Norman.

                                               

Etropus microstomus

Etropus microstomus is een straalvinnige vissensoort uit de familie van schijnbotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1864 door Gill.

                                               

Etropus peruvianus

Etropus peruvianus is een straalvinnige vissensoort uit de familie van schijnbotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1946 door Hildebrand. De soort staat op de Rode Lijst van de IUCN als niet bedrei ...

                                               

Etropus rimosus

Etropus rimosus is een straalvinnige vissensoort uit de familie van schijnbotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1885 door Goode & Bean. De soort staat op de Rode Lijst van de IUCN als niet bedreig ...

                                               

Etrumeus makiawa

Etrumeus makiawa is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de Dussumieriidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2012 door Randall & DiBattista.

                                               

Etrumeus micropus

Etrumeus micropus is een straalvinnige vissensoort uit de familie van haringen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1846 door Temminck & Schlegel.

                                               

Etrumeus whiteheadi

Etrumeus whiteheadi is een straalvinnige vissensoort uit de familie van haringen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1983 door Wongratana. De soort staat op de Rode Lijst van de IUCN als niet bedreigd, ...

                                               

Etrurus emarginatus

Etrurus emarginatus is een vliegensoort uit de familie van de roofvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1849 door Loew.

                                               

Etsuhoa sabinae

Etsuhoa sabinae is een muggensoort uit de familie van de galmuggen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1898 door Kieffer.

                                               

Etsuhoa thuriferae

Etsuhoa thuriferae is een muggensoort uit de familie van de galmuggen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1996 door Skuhrava.

                                               

Etyma

Etyma is een kevergeslacht uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van het geslacht werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2012 door Galileo & Martins.

                                               

Etyma curu

Etyma curu is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2012 door Galileo & Martins.

                                               

Etyma icima

Etyma icima is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2012 door Galileo & Martins.

                                               

Etymosphaerion

Etymosphaerion is een kevergeslacht uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van het geslacht werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1975 door Martins & Monné.

                                               

Etymosphaerion unicolor

Etymosphaerion unicolor is een keversoort uit de familie boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1975 door Martins & Monné.

                                               

Euacaulona

Euacaulona is een geslacht van vliegen uit de familie van de sluipvliegen. De wetenschappelijke naam van het geslacht is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1908 door Townsend.

                                               

Euacidalia albescens

Euacidalia albescens is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1931 door Cassino.

                                               

Euacidalia angusta

Euacidalia angusta is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door Warren.

                                               

Euacidalia brownsvillea

Euacidalia brownsvillea is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1931 door Cassino.

                                               

Euacidalia certissa

Euacidalia certissa is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1893 door Druce.

                                               

Euacidalia chockolatella

Euacidalia chockolatella is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1931 door Cassino.

                                               

Euacidalia externata

Euacidalia externata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1863 door Walker.

                                               

Euacidalia nigridaria

Euacidalia nigridaria is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1931 door Cassino.

                                               

Euacidalia nitipennis

Euacidalia nitipennis is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1916 door Dyar.

                                               

Euacidalia orbelia

Euacidalia orbelia is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1893 door Druce.

                                               

Euacidalia oroandes

Euacidalia oroandes is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1893 door Druce.

                                               

Euacidalia puerta

Euacidalia puerta is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1931 door Cassino.

                                               

Euacidalia quakerata

Euacidalia quakerata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1927 door Cassino.

                                               

Euacidalia rosea

Euacidalia rosea is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1897 door Warren.

                                               

Euacidalia sericearia

Euacidalia sericearia is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1873 door Packard.

                                               

Euagathis abbotti

Euagathis abbotti is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de schildwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Ashmead in 1900.

                                               

Euagathis albotarsus

Euagathis albotarsus is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de schildwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Szepligeti in 1905.

                                               

Euagathis alluaudi

Euagathis alluaudi is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de schildwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Granger in 1949.