ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 158
                                               

Eucamptognathus villiersi

Eucamptognathus villiersi is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1958 door Mateu.

                                               

Eucamptognathus violaceus

Eucamptognathus violaceus is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1948 door Jeannel.

                                               

Eucamptognathus viridanus

Eucamptognathus viridanus is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1958 door Mateu.

                                               

Eucamptopus coronatus

Eucamptopus coronatus is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de kraamwebspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Eucamptopus. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1900 door Mary Agard Po ...

                                               

Eucampyla acmaeoptera

Eucampyla acmaeoptera is een vlinder uit de familie van de snuitmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1888 door Ragonot.

                                               

Eucampyla assitum

Eucampyla assitum is een vlinder uit de familie van de snuitmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1956 door Heinrich.

                                               

Eucampyla ditaeniatella

Eucampyla ditaeniatella is een vlinder uit de familie van de snuitmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1888 door Ragonot.

                                               

Eucampyla estriatella

Eucampyla estriatella is een vlinder uit de familie van de snuitmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1986 door Yamanaka.

                                               

Eucampyla etheiella

Eucampyla etheiella is een vlinder uit de familie van de snuitmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1882 door Meyrick.

                                               

Eucampyla inexplorata

Eucampyla inexplorata is een vlinder uit de familie van de snuitmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1929 door Meyrick.

                                               

Eucampyla magellanella

Eucampyla magellanella is een vlinder uit de familie van de snuitmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1888 door Ragonot.

                                               

Eucampyla nimbosella

Eucampyla nimbosella is een vlinder uit de familie van de snuitmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1888 door Ragonot.

                                               

Eucampyla oconequensis

Eucampyla oconequensis is een vlinder uit de familie van de snuitmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1919 door Dyar.

                                               

Eucampyla parvati

Eucampyla parvati is een vlinder uit de familie van de snuitmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1981 door Roesler & Kuppers.

                                               

Eucampyla peregrinum

Eucampyla peregrinum is een vlinder uit de familie van de snuitmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1956 door Heinrich.

                                               

Eucampyla putidella

Eucampyla putidella is een vlinder uit de familie van de snuitmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1913 door Schaus.

                                               

Eucampyla vepallidum

Eucampyla vepallidum is een vlinder uit de familie van de snuitmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1956 door Heinrich.

                                               

Eucapperia bullifera

Eucapperia bullifera is een vlinder uit de familie vedermotten. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1918 door Meyrick. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eucarcharus fallax

Eucarcharus fallax is een insect uit de orde Phasmatodea en de familie Phasmatidae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Brunner von Wattenwyl.

                                               

Eucarcharus feruloides

Eucarcharus feruloides is een insect uit de orde Phasmatodea en de familie Phasmatidae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1859 door Westwood.

                                               

Eucarphia anomala

Eucarphia anomala is een vlinder uit de familie snuitmotten. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1994 door Balinsky. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eucarphia hemityrella

Eucarphia hemityrella is een vlinder uit de familie snuitmotten. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1927 door de Joannis. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eucarphia leucomera

Eucarphia leucomera is een vlinder uit de familie snuitmotten. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1926 door Hampson. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eucarphia vinetella

Eucarphia vinetella is een vlinder uit de familie snuitmotten. De wetenschappelijke naam van de soort werd als Tinea vinetella in 1787 gepubliceerd door Johann Christian Fabricius. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eucarta amethystina

Eucarta amethystina is een vlinder uit de familie uilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1803 door Hübner. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eucarta curiosa

Eucarta curiosa is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1950 door Draudt.

                                               

Eucarta fuscomaculata

Eucarta fuscomaculata is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1853 door Bremer & Grey.

                                               

Eucarterus sparsutus

Eucarterus sparsutus is een keversoort uit de familie loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1898 door Reitter.

                                               

Eucaterva bonniwelli

Eucaterva bonniwelli is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1922 door Camus & Swett.

                                               

Eucaterva variaria

Eucaterva variaria is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1882 door Grote.

                                               

Eucatocha barberi

Eucatocha barberi is een muggensoort uit de familie van de galmuggen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1913 door Felt.

                                               

Eucatocha betsyae

Eucatocha betsyae is een muggensoort uit de familie van de galmuggen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1960 door Pritchard.

                                               

Eucatopta heringi

Eucatopta heringi is een rechtvleugelig insect uit de familie sabelsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1889 door Karsch.

                                               

Eucaulopsis truncata

Eucaulopsis truncata is een rechtvleugelig insect uit de familie sabelsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1931 door Hebard.

                                               

Eucelatoria

Eucelatoria is een geslacht van vliegen uit de familie van de sluipvliegen. De wetenschappelijke naam van het geslacht is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1909 door Townsend.

                                               

Eucelatoria armigera

Eucelatoria armigera is een vliegensoort uit de familie van de sluipvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1889 door Coquillett.

                                               

Eucelatoria auriceps

Eucelatoria auriceps is een vliegensoort uit de familie van de sluipvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1926 door Aldrich.

                                               

Eucelatoria bigeminata

Eucelatoria bigeminata is een vliegensoort uit de familie van de sluipvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1927 door Curran.

                                               

Eucelatoria bryani

Eucelatoria bryani is een vliegensoort uit de familie van de sluipvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1981 door Sabrosky.

                                               

Eucelatoria cinefacta

Eucelatoria cinefacta is een vliegensoort uit de familie van de sluipvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1967 door Reinhard.

                                               

Eucelatoria dimmocki

Eucelatoria dimmocki is een vliegensoort uit de familie van de sluipvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1932 door Aldrich.

                                               

Eucelatoria leucophaeata

Eucelatoria leucophaeata is een vliegensoort uit de familie van de sluipvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1967 door Reinhard.

                                               

Eucelatoria procincta

Eucelatoria procincta is een vliegensoort uit de familie van de sluipvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1935 door Reinhard.

                                               

Eucelatoria rubentis

Eucelatoria rubentis is een vliegensoort uit de familie van de sluipvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1895 door Coquillett.

                                               

Eucelatoria tenella

Eucelatoria tenella is een vliegensoort uit de familie van de sluipvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1937 door Reinhard.

                                               

Eucelatoria texana

Eucelatoria texana is een vliegensoort uit de familie van de sluipvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1923 door Reinhard.

                                               

Eucephalacris bolivari

Eucephalacris bolivari is een rechtvleugelig insect uit de familie veldsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1985 door Mariño & Márquez.

                                               

Eucephalacris borellii

Eucephalacris borellii is een rechtvleugelig insect uit de familie veldsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1897 door Giglio-Tos.

                                               

Eucephalacris brasiliensis

Eucephalacris brasiliensis is een rechtvleugelig insect uit de familie veldsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1911 door Bruner. Zoals de naam aangeeft, komt de soort voor in Brazilie.

                                               

Eucephalacris diamasina

Eucephalacris diamasina is een rechtvleugelig insect uit de familie veldsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1980 door Descamps.