ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 159
                                               

Euagathis mayunae

Euagathis mayunae is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de schildwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door van Achterberg & Chen in 2002.

                                               

Euagathis mellifacies

Euagathis mellifacies is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de schildwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door van Achterberg in 2004.

                                               

Euagathis mellisoma

Euagathis mellisoma is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de schildwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door van Achterberg in 2004.

                                               

Euagathis minuta

Euagathis minuta is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de schildwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Simbolotti & van Achterberg in 1990.

                                               

Euagathis minutoides

Euagathis minutoides is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de schildwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door van Achterberg in 2004.

                                               

Euagathis nigriceps

Euagathis nigriceps is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de schildwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Enderlein in 1920.

                                               

Euagathis nigris

Euagathis nigris is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de schildwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Bhat & Gupta in 1977.

                                               

Euagathis nigrisoma

Euagathis nigrisoma is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de schildwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Simbolotti & van Achterberg in 1995.

                                               

Euagathis novabritanica

Euagathis novabritanica is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de schildwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door van Achterberg in 2004.

                                               

Euagathis novaguineensis

Euagathis novaguineensis is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de schildwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Szepligeti in 1900.

                                               

Euagathis ophippium

Euagathis ophippium is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de schildwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Cameron in 1900.

                                               

Euagathis pallidipes

Euagathis pallidipes is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de schildwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Cameron in 1908.

                                               

Euagathis parallela

Euagathis parallela is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de schildwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door van Achterberg in 2002.

                                               

Euagathis paraminuta

Euagathis paraminuta is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de schildwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Simbolotti & van Achterberg in 1990.

                                               

Euagathis philippinensis

Euagathis philippinensis is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de schildwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Bhat & Gupta in 1977.

                                               

Euagathis polita

Euagathis polita is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de schildwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Szepligeti in 1914.

                                               

Euagathis pubescens

Euagathis pubescens is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de schildwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Enderlein in 1920.

                                               

Euagathis pulcha

Euagathis pulcha is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de schildwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Szepligeti in 1902.

                                               

Euagathis punctata

Euagathis punctata is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de schildwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Szepligeti in 1902.

                                               

Euagathis raymondi

Euagathis raymondi is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de schildwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door van Achterberg in 2004.

                                               

Euagathis robusta

Euagathis robusta is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de schildwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door van Achterberg & Chen in 2002.

                                               

Euagathis rotunda

Euagathis rotunda is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de schildwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Bhat & Gupta in 1977.

                                               

Euagathis ruficollis

Euagathis ruficollis is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de schildwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Cameron in 1899.

                                               

Euagathis rufithorax

Euagathis rufithorax is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de schildwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Szepligeti in 1914.

                                               

Euagathis rufonigra

Euagathis rufonigra is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de schildwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Enderlein in 1920.

                                               

Euagathis rufoscapa

Euagathis rufoscapa is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de schildwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Simbolotti & van Achterberg in 1990.

                                               

Euagathis scutellata

Euagathis scutellata is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de schildwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Granger in 1949.

                                               

Euagathis semifusca

Euagathis semifusca is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de schildwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Brulle in 1846.

                                               

Euagathis semperi

Euagathis semperi is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de schildwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Roman in 1913.

                                               

Euagathis sentosa

Euagathis sentosa is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de schildwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Chen & Yang in 1995.

                                               

Euagathis serena

Euagathis serena is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de schildwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Simbolotti & van Achterberg in 1995.

                                               

Euagathis sharkeyi

Euagathis sharkeyi is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de schildwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Chen & Yang in 2006.

                                               

Euagathis similis

Euagathis similis is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de schildwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Bhat & Gupta in 1977.

                                               

Euagathis subpilosa

Euagathis subpilosa is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de schildwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Simbolotti & van Achterberg in 1990.

                                               

Euagathis suturalis

Euagathis suturalis is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de schildwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Szepligeti in 1914.

                                               

Euagathis tambora

Euagathis tambora is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de schildwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Simbolotti & van Achterberg in 1995.

                                               

Euagathis tobiasi

Euagathis tobiasi is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de schildwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door van Achterberg in 2004.

                                               

Euagathis toxopeusi

Euagathis toxopeusi is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de schildwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door van Achterberg in 2004.

                                               

Euagathis transitor

Euagathis transitor is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de schildwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Szepligeti in 1914.

                                               

Euagathis vechti

Euagathis vechti is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de schildwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Simbolotti & van Achterberg in 1995.

                                               

Euagathis vermiculata

Euagathis vermiculata is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de schildwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Simbolotti & van Achterberg in 1990.

                                               

Euagophleps brunneis

Euagophleps brunneis is een vlinder uit de familie echte motten. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1952 door Viette. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euagophleps lambomakandro

Euagophleps lambomakandro is een vlinder uit de familie echte motten. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1952 door Viette. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euagra angelica

Euagra angelica is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1876 door Butler.

                                               

Euagra azurea

Euagra azurea is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1854 door Walker.

                                               

Euagra caerulea

Euagra caerulea is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1891 door Dognin.

                                               

Euagra cerymica

Euagra cerymica is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1893 door Druce.

                                               

Euagra chica

Euagra chica is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1898 door Hampson.

                                               

Euagra coelestina

Euagra coelestina is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1782 door Cramer.

                                               

Euagra delectans

Euagra delectans is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1911 door Schaus.