ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 16
                                               

Epigomphus paludosus

Epigomphus paludosus is een libellensoort uit de familie van de rombouten, onderorde echte libellen. De soort staat op de Rode Lijst van de IUCN als niet bedreigd, beoordelingsjaar 2007. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst ge ...

                                               

Epigomphus paulsoni

Epigomphus paulsoni is een libellensoort uit de familie van de rombouten, onderorde echte libellen. De soort staat op de Rode Lijst van de IUCN als bedreigd, beoordelingsjaar 2006. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig g ...

                                               

Epigomphus pechumani

Epigomphus pechumani is een libellensoort uit de familie van de rombouten, onderorde echte libellen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1970 door Belle.

                                               

Epigomphus quadracies

Epigomphus quadracies is een libellensoort uit de familie van de rombouten, onderorde echte libellen. De soort staat op de Rode Lijst van de IUCN als niet bedreigd, beoordelingsjaar 2007, de trend van de populatie is volgens de IUCN stabiel. De w ...

                                               

Epigomphus subobtusus

Epigomphus subobtusus is een libellensoort uit de familie van de rombouten, onderorde echte libellen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1878 door Selys.

                                               

Epigomphus subquadrices

Epigomphus subquadrices is een libellensoort uit de familie van de rombouten, onderorde echte libellen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1946 door Kennedy.

                                               

Epigomphus subsimilis

Epigomphus subsimilis is een libellensoort uit de familie van de rombouten, onderorde echte libellen. De soort staat op de Rode Lijst van de IUCN als bedreigd, beoordelingsjaar 2007. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig ...

                                               

Epigomphus sulcatistyla

Epigomphus sulcatistyla is een libellensoort uit de familie van de rombouten, onderorde echte libellen. De soort staat op de Rode Lijst van de IUCN als bedreigd, beoordelingsjaar 2006. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geld ...

                                               

Epigomphus tumefactus

Epigomphus tumefactus is een libellensoort uit de familie van de rombouten, onderorde echte libellen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1903 door Calvert.

                                               

Epigomphus verticicornis

Epigomphus verticicornis is een libellensoort uit de familie van de rombouten, onderorde echte libellen. De soort staat op de Rode Lijst van de IUCN als bedreigd, beoordelingsjaar 2006. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst gel ...

                                               

Epigomphus westfalli

Epigomphus westfalli is een libellensoort uit de familie van de rombouten, onderorde echte libellen. De soort staat op de Rode Lijst van de IUCN als bedreigd, beoordelingsjaar 2007. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig ...

                                               

Epigonus affinis

Epigonus affinis is een straalvinnige vissensoort uit de familie van diepwaterkardinaalbaarzen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1986 door Parin & Abramov.

                                               

Epigonus angustifrons

Epigonus angustifrons is een straalvinnige vissensoort uit de familie van diepwaterkardinaalbaarzen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1987 door Abramov & Manilo.

                                               

Epigonus atherinoides

Epigonus atherinoides is een straalvinnige vissensoort uit de familie van diepwaterkardinaalbaarzen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1905 door Gilbert.

                                               

Epigonus carbonarius

Epigonus carbonarius is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de diepwaterkardinaalbaarzen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2011 door Okamoto & Motomura.

                                               

Epigonus cavaticus

Epigonus cavaticus is een straalvinnige vissensoort uit de familie van diepwaterkardinaalbaarzen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2007 door Ida, Okamoto & Sakaue.

                                               

Epigonus chilensis

Epigonus chilensis is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de diepwaterkardinaalbaarzen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2012 door Okamoto.

                                               

Epigonus constanciae

Epigonus constanciae is een straalvinnige vissensoort uit de familie van diepwaterkardinaalbaarzen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1880 door Giglioli.

                                               

Epigonus crassicaudus

Epigonus crassicaudus is een straalvinnige vissensoort uit de familie van diepwaterkardinaalbaarzen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1959 door de Buen.

                                               

Epigonus ctenolepis

Epigonus ctenolepis is een straalvinnige vissensoort uit de familie van diepwaterkardinaalbaarzen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1983 door Mochizuki & Shirakihara.

                                               

Epigonus denticulatus

Epigonus denticulatus is een straalvinnige vissensoort uit de familie van diepwaterkardinaalbaarzen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1950 door Dieuzeide.

                                               

Epigonus devaneyi

Epigonus devaneyi is een straalvinnige vissensoort uit de familie van diepwaterkardinaalbaarzen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1985 door Gon.

                                               

Epigonus elegans

Epigonus elegans is een straalvinnige vissensoort uit de familie van diepwaterkardinaalbaarzen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1986 door Parin & Abramov.

                                               

Epigonus elongatus

Epigonus elongatus is een straalvinnige vissensoort uit de familie van diepwaterkardinaalbaarzen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1986 door Parin & Abramov.

                                               

Epigonus exodon

Epigonus exodon is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de diepwaterkardinaalbaarzen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2012 door Okamoto & Motomura.

                                               

Epigonus fragilis

Epigonus fragilis is een straalvinnige vissensoort uit de familie van diepwaterkardinaalbaarzen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1922 door Jordan & Jordan.

                                               

Epigonus glossodontus

Epigonus glossodontus is een straalvinnige vissensoort uit de familie van diepwaterkardinaalbaarzen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1985 door Gon.

                                               

Epigonus heracleus

Epigonus heracleus is een straalvinnige vissensoort uit de familie van diepwaterkardinaalbaarzen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1986 door Parin & Abramov.

                                               

Epigonus lenimen

Epigonus lenimen is een straalvinnige vissensoort uit de familie van diepwaterkardinaalbaarzen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1935 door Whitley.

                                               

Epigonus machaera

Epigonus machaera is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de diepwaterkardinaalbaarzen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2012 door Okamoto.

                                               

Epigonus macrops

Epigonus macrops is een straalvinnige vissensoort uit de familie van diepwaterkardinaalbaarzen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door Brauer.

                                               

Epigonus marimonticolus

Epigonus marimonticolus is een straalvinnige vissensoort uit de familie van diepwaterkardinaalbaarzen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1986 door Parin & Abramov.

                                               

Epigonus marisrubri

Epigonus marisrubri is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de diepwaterkardinaalbaarzen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2009 door Krupp, Zajonz & Khalaf.

                                               

Epigonus mayeri

Epigonus mayeri is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de diepwaterkardinaalbaarzen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2011 door Okamoto.

                                               

Epigonus merleni

Epigonus merleni is een straalvinnige vissensoort uit de familie van diepwaterkardinaalbaarzen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1997 door McCosker & Long.

                                               

Epigonus notacanthus

Epigonus notacanthus is een straalvinnige vissensoort uit de familie van diepwaterkardinaalbaarzen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1986 door Parin & Abramov.

                                               

Epigonus occidentalis

Epigonus occidentalis is een straalvinnige vissensoort uit de familie van diepwaterkardinaalbaarzen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1896 door Goode & Bean.

                                               

Epigonus oligolepis

Epigonus oligolepis is een straalvinnige vissensoort uit de familie van diepwaterkardinaalbaarzen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1974 door Mayer.

                                               

Epigonus pandionis

Epigonus pandionis is een straalvinnige vissensoort uit de familie van diepwaterkardinaalbaarzen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1881 door Goode & Bean.

                                               

Epigonus parini

Epigonus parini is een straalvinnige vissensoort uit de familie van diepwaterkardinaalbaarzen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1987 door Abramov.

                                               

Epigonus pectinifer

Epigonus pectinifer is een straalvinnige vissensoort uit de familie van diepwaterkardinaalbaarzen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1974 door Mayer.

                                               

Epigonus robustus

Epigonus robustus is een straalvinnige vissensoort uit de familie van diepwaterkardinaalbaarzen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1927 door Barnard.

                                               

Epigonus telescopus

Epigonus telescopus is een straalvinnige vissensoort uit de familie van diepwaterkardinaalbaarzen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1810 door Risso.

                                               

Epigonus waltersensis

Epigonus waltersensis is een straalvinnige vissensoort uit de familie van diepwaterkardinaalbaarzen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1986 door Parin & Abramov.

                                               

Epigraphodes congoensis

Epigraphodes congoensis is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1935 door Burgeon.

                                               

Epigraphodes kivuensis

Epigraphodes kivuensis is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1955 door Basilewsky.

                                               

Epigraphodes uluguruanus

Epigraphodes uluguruanus is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1962 door Basilewsky.

                                               

Epigraphus adoxus

Epigraphus adoxus is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1967 door Basilewsky.

                                               

Epigraphus amplicollis

Epigraphus amplicollis is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1854 door Schaum.

                                               

Epigraphus arcuatocollis

Epigraphus arcuatocollis is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1857 door Murray.