ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 160
                                               

Euagra haemanthus

Euagra haemanthus is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1854 door Walker.

                                               

Euagra intercisa

Euagra intercisa is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1876 door Butler.

                                               

Euagra klagesi

Euagra klagesi is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1912 door Rothschild.

                                               

Euagra latera

Euagra latera is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1890 door Druce.

                                               

Euagra monoscopa

Euagra monoscopa is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1919 door Kaye.

                                               

Euagra perpasta

Euagra perpasta is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1917 door Draudt.

                                               

Euagra seraphica

Euagra seraphica is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1917 door Draudt.

                                               

Euagra splendida

Euagra splendida is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1876 door Butler.

                                               

Euagrotis bairdii

Euagrotis bairdii is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1908 door Smith.

                                               

Euagrotis beata

Euagrotis beata is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1883 door Grote.

                                               

Euagrotis costigera

Euagrotis costigera is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1858 door Walker.

                                               

Euagrotis digna

Euagrotis digna is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1875 door Morrison.

                                               

Euagrotis espoetia

Euagrotis espoetia is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Dyar.

                                               

Euagrotis exuberans

Euagrotis exuberans is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1898 door Smith.

                                               

Euagrotis forbesi

Euagrotis forbesi is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1952 door Franclemont.

                                               

Euagrotis illapsa

Euagrotis illapsa is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1857 door Walker.

                                               

Euagrotis lubricans

Euagrotis lubricans is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1852 door Guenée.

                                               

Euagrotis simplicias

Euagrotis simplicias is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1874 door Morrison.

                                               

Euagrotis tenuescens

Euagrotis tenuescens is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1890 door Smith.

                                               

Euagrotis tepperi

Euagrotis tepperi is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1887 door Smith.

                                               

Euagrotis yaxcaba

Euagrotis yaxcaba is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1898 door Schaus.

                                               

Euagrus anops

Euagrus anops is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Dipluridae. Het dier behoort tot het geslacht Euagrus. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1973 door Willis J. Gertsch.

                                               

Euagrus atropurpureus

Euagrus atropurpureus is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Dipluridae. Het dier behoort tot het geslacht Euagrus. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1903 door Purcell.

                                               

Euagrus carlos

Euagrus carlos is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Dipluridae. Het dier behoort tot het geslacht Euagrus. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1988 door Coyle.

                                               

Euagrus cavernicola

Euagrus cavernicola is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Dipluridae. Het dier behoort tot het geslacht Euagrus. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1971 door Willis J. Gertsch.

                                               

Euagrus charcus

Euagrus charcus is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Dipluridae. Het dier behoort tot het geslacht Euagrus. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1988 door Coyle.

                                               

Euagrus chisoseus

Euagrus chisoseus is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Dipluridae. Het dier behoort tot het geslacht Euagrus. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1939 door Willis J. Gertsch.

                                               

Euagrus comstocki

Euagrus comstocki is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Dipluridae. Het dier behoort tot het geslacht Euagrus. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1935 door Willis J. Gertsch.

                                               

Euagrus formosanus

Euagrus formosanus is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Dipluridae. Het dier behoort tot het geslacht Euagrus. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1933 door Saito.

                                               

Euagrus garnicus

Euagrus garnicus is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Dipluridae. Het dier behoort tot het geslacht Euagrus. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1988 door Coyle.

                                               

Euagrus gertschi

Euagrus gertschi is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Dipluridae. Het dier behoort tot het geslacht Euagrus. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1988 door Coyle.

                                               

Euagrus guatemalensis

Euagrus guatemalensis is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Dipluridae. Het dier behoort tot het geslacht Euagrus. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1897 door Octavius Pickard-Cambr ...

                                               

Euagrus gus

Euagrus gus is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Dipluridae. Het dier behoort tot het geslacht Euagrus. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1988 door Coyle.

                                               

Euagrus josephus

Euagrus josephus is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Dipluridae. Het dier behoort tot het geslacht Euagrus. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1924 door Ralph Vary Chamberlin.

                                               

Euagrus leones

Euagrus leones is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Dipluridae. Het dier behoort tot het geslacht Euagrus. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1988 door Coyle.

                                               

Euagrus luteus

Euagrus luteus is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Dipluridae. Het dier behoort tot het geslacht Euagrus. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1973 door Willis J. Gertsch.

                                               

Euagrus lynceus

Euagrus lynceus is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Dipluridae. Het dier behoort tot het geslacht Euagrus. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1974 door Brignoli.

                                               

Euagrus mexicanus

Euagrus mexicanus is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Dipluridae. Het dier behoort tot het geslacht Euagrus. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1875 door Ausserer.

                                               

Euagrus pristinus

Euagrus pristinus is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Dipluridae. Het dier behoort tot het geslacht Euagrus. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1899 door Octavius Pickard-Cambridge.

                                               

Euagrus rothi

Euagrus rothi is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Dipluridae. Het dier behoort tot het geslacht Euagrus. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1988 door Coyle.

                                               

Euagrus rubrigularis

Euagrus rubrigularis is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Dipluridae. Het dier behoort tot het geslacht Euagrus. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1890 door Eugène Simon.

                                               

Euagrus troglodyta

Euagrus troglodyta is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Dipluridae. Het dier behoort tot het geslacht Euagrus. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1982 door Willis J. Gertsch.

                                               

Euagrus zacus

Euagrus zacus is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de Dipluridae. Het dier behoort tot het geslacht Euagrus. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1988 door Coyle.

                                               

Eualetes centiquadrus

Eualetes centiquadrus is een slakkensoort uit de familie van de Vermetidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1846 door Valenciennes.

                                               

Eualetes tulipa

Eualetes tulipa is een slakkensoort uit de familie van de Vermetidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1843 door Rosseau in Chenu.

                                               

Eualus avinus

Eualus avinus is een garnalensoort uit de familie van de Hippolytidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1899 door Rathbun.

                                               

Eualus barbatus

Eualus barbatus is een garnalensoort uit de familie van de Hippolytidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1899 door Rathbun.

                                               

Eualus belcheri

Eualus belcheri is een garnalensoort uit de familie van de Hippolytidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1855 door Bell.

                                               

Eualus berkeleyorum

Eualus berkeleyorum is een garnalensoort uit de familie van de Hippolytidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1971 door Butler.

                                               

Eualus biunguis

Eualus biunguis is een garnalensoort uit de familie van de Hippolytidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1902 door Rathbun.