ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 161
                                               

Eucera graeca

Eucera graeca is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1876 door Radoszkowski.

                                               

Eucera grandis

Eucera grandis is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1846 door Fonscolombe.

                                               

Eucera hamata

Eucera hamata is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1942 door Bradley.

                                               

Eucera helvola

Eucera helvola is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1845 door Klug.

                                               

Eucera hermoni

Eucera hermoni is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2003 door Risch.

                                               

Eucera hirsuta

Eucera hirsuta is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1875 door Morawitz.

                                               

Eucera hirsutissima

Eucera hirsutissima is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1916 door Cockerell.

                                               

Eucera hispaliensis

Eucera hispaliensis is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1902 door Pérez.

                                               

Eucera hispana

Eucera hispana is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1841 door Lepeletier.

                                               

Eucera hungarica

Eucera hungarica is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1896 door Friese.

                                               

Eucera hurdi

Eucera hurdi is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1969 door Timberlake.

                                               

Eucera ignota

Eucera ignota is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1969 door Timberlake.

                                               

Eucera illinoensis

Eucera illinoensis is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1902 door Robertson.

                                               

Eucera interrupta

Eucera interrupta is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1850 door Bär.

                                               

Eucera jacoti

Eucera jacoti is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1930 door Cockerell.

                                               

Eucera kilikiae

Eucera kilikiae is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1999 door Risch.

                                               

Eucera kullenbergi

Eucera kullenbergi is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1978 door Tkalcu.

                                               

Eucera kyrenaica

Eucera kyrenaica is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1923 door Friese.

                                               

Eucera lanata

Eucera lanata is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1988 door Sitdikov.

                                               

Eucera lanuginosa

Eucera lanuginosa is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1845 door Klug.

                                               

Eucera latipes

Eucera latipes is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1997 door Risch.

                                               

Eucera laxiscopa

Eucera laxiscopa is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1935 door Alfken.

                                               

Eucera lepida

Eucera lepida is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1878 door Cresson.

                                               

Eucera lucasi

Eucera lucasi is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1893 door Gribodo.

                                               

Eucera lunata

Eucera lunata is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1969 door Timberlake.

                                               

Eucera lutziana

Eucera lutziana is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1933 door Cockerell.

                                               

Eucera lycii

Eucera lycii is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1897 door Cockerell.

                                               

Eucera maroccana

Eucera maroccana is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1928 door Dusmet y Alonso.

                                               

Eucera mastrucata

Eucera mastrucata is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1875 door Morawitz.

                                               

Eucera matalae

Eucera matalae is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2003 door Tkalcu.

                                               

Eucera mauritaniae

Eucera mauritaniae is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1984 door Tkalcu.

                                               

Eucera maxima

Eucera maxima is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1987 door Tkalcu.

                                               

Eucera mediterranea

Eucera mediterranea is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1896 door Friese.

                                               

Eucera melanocephala

Eucera melanocephala is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1875 door Morawitz.

                                               

Eucera metallescens

Eucera metallescens is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1888 door Morawitz.

                                               

Eucera microsoma

Eucera microsoma is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1922 door Cockerell.

                                               

Eucera minulla

Eucera minulla is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2003 door Risch.

                                               

Eucera mohavensis

Eucera mohavensis is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1969 door Timberlake.

                                               

Eucera monozona

Eucera monozona is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1969 door Timberlake.

                                               

Eucera monticola

Eucera monticola is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2003 door Risch.

                                               

Eucera moricei

Eucera moricei is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1935 door Alfken.

                                               

Eucera nigrifacies

Eucera nigrifacies is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1841 door Lepeletier.

                                               

Eucera nigrilabris

Eucera nigrilabris is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1841 door Lepeletier.

                                               

Eucera nigripes

Eucera nigripes is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1845 door Klug.

                                               

Eucera nigrita

Eucera nigrita is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1895 door Friese.

                                               

Eucera nipponensis

Eucera nipponensis is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1911 door Pérez.

                                               

Eucera nitidiventris

Eucera nitidiventris is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1879 door Mocsáry.

                                               

Eucera notata

Eucera notata is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1841 door Lepeletier.

                                               

Eucera numida

Eucera numida is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1841 door Lepeletier.

                                               

Eucera obliterata

Eucera obliterata is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1896 door Pérez.