ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 162
                                               

Eucera oraniensis

Eucera oraniensis is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1841 door Lepeletier.

                                               

Eucera oreophila

Eucera oreophila is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2003 door Risch.

                                               

Eucera pagosana

Eucera pagosana is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1925 door Cockerell.

                                               

Eucera pallidihirta

Eucera pallidihirta is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1969 door Timberlake.

                                               

Eucera pannonica

Eucera pannonica is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1878 door Mocsáry.

                                               

Eucera paraclypeata

Eucera paraclypeata is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1988 door Sitdikov.

                                               

Eucera parnassia

Eucera parnassia is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1902 door Pérez.

                                               

Eucera pedata

Eucera pedata is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1873 door Dours.

                                               

Eucera pekingensis

Eucera pekingensis is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1946 door Yasumatsu.

                                               

Eucera penicillata

Eucera penicillata is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1997 door Risch.

                                               

Eucera phaceliae

Eucera phaceliae is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1911 door Cockerell.

                                               

Eucera pici

Eucera pici is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Vachal.

                                               

Eucera pitalomasa

Eucera pitalomasa is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1925 door Dover.

                                               

Eucera polita

Eucera polita is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1895 door Pérez.

                                               

Eucera pollinaris

Eucera pollinaris is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1802 door Kirby.

                                               

Eucera pomeranzevii

Eucera pomeranzevii is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1888 door Morawitz.

                                               

Eucera pomona

Eucera pomona is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1904 door Nurse.

                                               

Eucera popovi

Eucera popovi is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1988 door Sitdikov.

                                               

Eucera primiveris

Eucera primiveris is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1969 door Timberlake.

                                               

Eucera pseudeucnemidea

Eucera pseudeucnemidea is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1997 door Risch.

                                               

Eucera pulveracea

Eucera pulveracea is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1873 door Dours.

                                               

Eucera punctatissima

Eucera punctatissima is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1895 door Pérez.

                                               

Eucera puncticollis

Eucera puncticollis is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1876 door Morawitz.

                                               

Eucera punctissima

Eucera punctissima is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1908 door de Gaulle.

                                               

Eucera punctulata

Eucera punctulata is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1942 door Alfken.

                                               

Eucera pusilla

Eucera pusilla is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1875 door Morawitz.

                                               

Eucera pythagoras

Eucera pythagoras is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2003 door Risch.

                                               

Eucera quadricincta

Eucera quadricincta is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1969 door Timberlake.

                                               

Eucera quilisi

Eucera quilisi is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1926 door Dusmet y Alonso.

                                               

Eucera rosae

Eucera rosae is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1900 door Robertson.

                                               

Eucera ruficollis

Eucera ruficollis is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1832 door Brullé.

                                               

Eucera rufipes

Eucera rufipes is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1879 door Smith.

                                               

Eucera salamita

Eucera salamita is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Vachal.

                                               

Eucera seminuda

Eucera seminuda is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1832 door Brullé.

                                               

Eucera serraticornis

Eucera serraticornis is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1999 door Risch.

                                               

Eucera sociabilis

Eucera sociabilis is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1873 door Smith.

                                               

Eucera sogdiana

Eucera sogdiana is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1875 door Morawitz.

                                               

Eucera spatulata

Eucera spatulata is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1893 door Gribodo.

                                               

Eucera speciosa

Eucera speciosa is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1878 door Cresson.

                                               

Eucera spectabilis

Eucera spectabilis is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1875 door Morawitz.

                                               

Eucera speculifer

Eucera speculifer is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1911 door Pérez.

                                               

Eucera spinipes

Eucera spinipes is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2003 door Risch.

                                               

Eucera spurcatipes

Eucera spurcatipes is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1911 door Pérez.

                                               

Eucera squamosa

Eucera squamosa is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1841 door Lepeletier.

                                               

Eucera stretchii

Eucera stretchii is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1878 door Cresson.

                                               

Eucera suavis

Eucera suavis is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1878 door Cresson.

                                               

Eucera subrufa

Eucera subrufa is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1841 door Lepeletier.

                                               

Eucera syriaca

Eucera syriaca is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1896 door Dalla Torre.

                                               

Eucera taurica

Eucera taurica is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1871 door Ferdinand Morawitz.

                                               

Eucera tegularis

Eucera tegularis is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1875 door Morawitz.