ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 163
                                               

Euasteron monteithorum

Euasteron monteithorum is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de mierenjagers. Het dier behoort tot het geslacht Euasteron. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2003 door Barbara C. Baehr.

                                               

Euasteron raveni

Euasteron raveni is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de mierenjagers. Het dier behoort tot het geslacht Euasteron. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2003 door Barbara C. Baehr.

                                               

Euasteron ulrichi

Euasteron ulrichi is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de mierenjagers. Het dier behoort tot het geslacht Euasteron. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2003 door Barbara C. Baehr.

                                               

Euasteron ursulae

Euasteron ursulae is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de mierenjagers. Het dier behoort tot het geslacht Euasteron. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2003 door Barbara C. Baehr.

                                               

Euasteron willeroo

Euasteron willeroo is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de mierenjagers. Het dier behoort tot het geslacht Euasteron. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2003 door Barbara C. Baehr.

                                               

Euathlus truculentus

Euathlus truculentus is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de vogelspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Euathlus. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1875 door Ludwig Carl Christia ...

                                               

Euathlus vulpinus

Euathlus vulpinus is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de vogelspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Euathlus. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1880 door Ferdinand Karsch.

                                               

Euathlus vulpinus ater

Euathlus vulpinus ater is een spinnenondersoort in de taxonomische indeling van de vogelspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Euathlus. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1957 door Donoso.

                                               

Eubakeriella spectabilis

Eubakeriella spectabilis is een halfvleugelig insect uit de familie schuimcicaden. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1923 door Lallemand.

                                               

Eubalichthys bucephalus

Eubalichthys bucephalus is een straalvinnige vissensoort uit de familie van vijlvissen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1931 door Whitley.

                                               

Eubalichthys caeruleoguttatus

Eubalichthys caeruleoguttatus is een straalvinnige vissensoort uit de familie van vijlvissen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1977 door Hutchins. De soort staat op de Rode Lijst van de IUCN als Onze ...

                                               

Eubalichthys cyanoura

Eubalichthys cyanoura is een straalvinnige vissensoort uit de familie van vijlvissen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1987 door Hutchins.

                                               

Eubalichthys gunnii

Eubalichthys gunnii is een straalvinnige vissensoort uit de familie van vijlvissen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1870 door Günther.

                                               

Eubalichthys mosaicus

Eubalichthys mosaicus is een straalvinnige vissensoort uit de familie van vijlvissen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1886 door Ramsay & Ogilby.

                                               

Eubalichthys quadrispinis

Eubalichthys quadrispinis is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de vijlvissen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1977 door Hutchins.

                                               

Eubaphe aeetes

Eubaphe aeetes is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1889 door Schaus.

                                               

Eubaphe bada

Eubaphe bada is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1890 door Druce.

                                               

Eubaphe conformis

Eubaphe conformis is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1854 door Walker.

                                               

Eubaphe cupraria

Eubaphe cupraria is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1854 door Walker.

                                               

Eubaphe daxata

Eubaphe daxata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1894 door Druce.

                                               

Eubaphe deceptata

Eubaphe deceptata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1954 door Fletcher.

                                               

Eubaphe eulathes

Eubaphe eulathes is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1920 door Dyar.

                                               

Eubaphe fieldi

Eubaphe fieldi is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1954 door Fletcher.

                                               

Eubaphe helveta

Eubaphe helveta is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Barnes.

                                               

Eubaphe hesperina

Eubaphe hesperina is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1878 door Burmeister.

                                               

Eubaphe integra

Eubaphe integra is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1866 door Walker.

                                               

Eubaphe lineata

Eubaphe lineata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1885 door Druce.

                                               

Eubaphe lobula

Eubaphe lobula is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1823 door Hübner.

                                               

Eubaphe medea

Eubaphe medea is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1885 door Druce.

                                               

Eubaphe mendica

Eubaphe mendica is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1854 door Walker.

                                               

Eubaphe meridiana

Eubaphe meridiana is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1889 door Slosser.

                                               

Eubaphe orfilai

Eubaphe orfilai is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1954 door Fletcher.

                                               

Eubaphe pauper

Eubaphe pauper is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1889 door Schaus.

                                               

Eubaphe pumilata

Eubaphe pumilata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1954 door Fletcher.

                                               

Eubaphe rhotana

Eubaphe rhotana is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1894 door Druce.

                                               

Eubaphe rotundata

Eubaphe rotundata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1922 door Cotes & Swinhoe.

                                               

Eubaphe tripunctata

Eubaphe tripunctata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1885 door Druce.

                                               

Eubaphe tritonia

Eubaphe tritonia is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1885 door Druce.

                                               

Eubaphe unicolor

Eubaphe unicolor is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1869 door Robinson.

                                               

Eubaphe weyenberghii

Eubaphe weyenberghii is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1878 door Snellen.

                                               

Eubaptus palliatus

Eubaptus palliatus is een keversoort uit de familie bladhaantjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1845 door Lacordaire.

                                               

Eubaptus planifrons

Eubaptus planifrons is een keversoort uit de familie bladhaantjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1964 door Teran.

                                               

Eubaptus scapularis

Eubaptus scapularis is een keversoort uit de familie bladhaantjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1900 door Pic.

                                               

Eubaptus semiruber

Eubaptus semiruber is een keversoort uit de familie bladhaantjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Pic.

                                               

Eubazus

Eubazus is een geslacht van insecten dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de schildwespen. De wetenschappelijke naam van het geslacht werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Nees von Esenbeck in 1814.

                                               

Eubazus abieticola

Eubazus abieticola is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de schildwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door van Achterberg & Kenis in 2000.

                                               

Eubazus aequator

Eubazus aequator is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de schildwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Herrich-Schaffer in 1838.

                                               

Eubazus aevenki

Eubazus aevenki is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de schildwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Belokobylskij in 1994.

                                               

Eubazus albicoxa

Eubazus albicoxa is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de schildwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Papp in 2005.

                                               

Eubazus aliochinoi

Eubazus aliochinoi is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de schildwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Belokobylskij in 1998.