ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 166
                                               

Eubazus salicicola

Eubazus salicicola is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de schildwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Muesebeck in 1957.

                                               

Eubazus santacheza

Eubazus santacheza is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de schildwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Belokobylskij in 1998.

                                               

Eubazus satai

Eubazus satai is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de schildwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Watanabe in 1948.

                                               

Eubazus sayi

Eubazus sayi is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de schildwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Muesebeck & Walkley in 1951.

                                               

Eubazus segmentatus

Eubazus segmentatus is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de schildwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Marshall in 1889.

                                               

Eubazus semicastaneus

Eubazus semicastaneus is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de schildwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Marshall in 1893.

                                               

Eubazus semirugosus

Eubazus semirugosus is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de schildwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Nees in 1816.

                                               

Eubazus shishiniovae

Eubazus shishiniovae is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de schildwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door van Achterberg in 2000.

                                               

Eubazus shufanicus

Eubazus shufanicus is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de schildwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Belokobylskij in 1998.

                                               

Eubazus sibiricus

Eubazus sibiricus is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de schildwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Belokobylskij in 1998.

                                               

Eubazus sigalphoides

Eubazus sigalphoides is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de schildwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Marshall in 1889.

                                               

Eubazus simplex

Eubazus simplex is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de schildwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Belokobylskij in 1998.

                                               

Eubazus sintuchae

Eubazus sintuchae is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de schildwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Belokobylskij in 1998.

                                               

Eubazus sochiensis

Eubazus sochiensis is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de schildwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Tobias in 1976.

                                               

Eubazus spasskii

Eubazus spasskii is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de schildwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Belokobylskij in 1998.

                                               

Eubazus stanleyi

Eubazus stanleyi is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de schildwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Martin in 1956.

                                               

Eubazus stictopleurus

Eubazus stictopleurus is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de schildwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Martin in 1956.

                                               

Eubazus strigitergum

Eubazus strigitergum is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de schildwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Cushman in 1930.

                                               

Eubazus subvagus

Eubazus subvagus is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de schildwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Tobias in 1986.

                                               

Eubazus sudeticus

Eubazus sudeticus is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de schildwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Snoflak in 1953.

                                               

Eubazus taiga

Eubazus taiga is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de schildwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Belokobylskij in 1998.

                                               

Eubazus tauricus

Eubazus tauricus is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de schildwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Tobias in 1986.

                                               

Eubazus teres

Eubazus teres is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de schildwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Papp in 2005.

                                               

Eubazus terminalis

Eubazus terminalis is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de schildwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Belokobylskij in 1998.

                                               

Eubazus testaceipes

Eubazus testaceipes is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de schildwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Granger in 1949.

                                               

Eubazus thoracicus

Eubazus thoracicus is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de schildwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Ashmead in 1894.

                                               

Eubazus tibialis

Eubazus tibialis is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de schildwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Hellen in 1958.

                                               

Eubazus tomoxiae

Eubazus tomoxiae is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de schildwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Rohwer in 1915.

                                               

Eubazus topali

Eubazus topali is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de schildwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Papp in 2005.

                                               

Eubazus tricoloripes

Eubazus tricoloripes is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de schildwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door van Achterberg in 2000.

                                               

Eubazus tridentatus

Eubazus tridentatus is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de schildwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Martin in 1956.

                                               

Eubazus trilobatus

Eubazus trilobatus is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de schildwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Say in 1836.

                                               

Eubazus tumorulus

Eubazus tumorulus is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de schildwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Papp in 2005.

                                               

Eubazus vagus

Eubazus vagus is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de schildwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Reinhard in 1867.

                                               

Eubazus venturii

Eubazus venturii is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de schildwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Schrottky in 1902.

                                               

Eubazus vitripennis

Eubazus vitripennis is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de schildwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Herrich-Schaffer in 1838.

                                               

Eubazus vladimiri

Eubazus vladimiri is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de schildwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Belokobylskij in 1994.

                                               

Eubazus wilmattae

Eubazus wilmattae is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de schildwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Brues in 1910.

                                               

Eubazus zelinensis

Eubazus zelinensis is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de schildwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door van Achterberg in 2000.

                                               

Eubeckerella malaica

Eubeckerella malaica is een vliesvleugelig insect uit de familie Ormyridae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1999 door Narendran.

                                               

Eubeiratia lesnei

Eubeiratia lesnei is een keversoort uit de familie bladhaantjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1931 door Laboissiere.

                                               

Eubela aequatorialis

Eubela aequatorialis is een slakkensoort uit de familie van de Raphitomidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1925 door Thiele.

                                               

Eubela calyx

Eubela calyx is een slakkensoort uit de familie van de Raphitomidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1889 door Dall.

                                               

Eubela distincta

Eubela distincta is een slakkensoort uit de familie van de Raphitomidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1925 door Thiele.

                                               

Eubela limacina

Eubela limacina is een slakkensoort uit de familie van de Raphitomidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1881 door Dall.

                                               

Eubela mcgintyi

Eubela mcgintyi is een slakkensoort uit de familie van de Raphitomidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1943 door Schwengel.

                                               

Eubela nipponica

Eubela nipponica is een slakkensoort uit de familie van de Raphitomidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1938 door Kuroda.

                                               

Eubela plebeja

Eubela plebeja is een slakkensoort uit de familie van de Raphitomidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1925 door Thiele.

                                               

Eubelum asperius

Eubelum asperius is een pissebed uit de familie Eubelidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1920 door Van Name.

                                               

Eubelum breviantennatum

Eubelum breviantennatum is een pissebed uit de familie Eubelidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1974 door Schmoelzer.