ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 167
                                               

Eubelum gabonensis

Eubelum gabonensis is een pissebed uit de familie Eubelidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1976 door Ferrara & Schmalfuss.

                                               

Eubelum garambae

Eubelum garambae is een pissebed uit de familie Eubelidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1920 door Van Name.

                                               

Eubelum haasi

Eubelum haasi is een pissebed uit de familie Eubelidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1985 door Ferrara & Schmalfuss.

                                               

Eubelum icarense

Eubelum icarense is een pissebed uit de familie Eubelidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1985 door Ferrara & Schmalfuss.

                                               

Eubelum ignavum

Eubelum ignavum is een pissebed uit de familie Eubelidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1899 door Gustav Budde-Lund.

                                               

Eubelum incertum

Eubelum incertum is een pissebed uit de familie Eubelidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1950 door Arcangeli.

                                               

Eubelum instrenuum

Eubelum instrenuum is een pissebed uit de familie Eubelidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1912 door Gustav Budde-Lund.

                                               

Eubelum kisantui

Eubelum kisantui is een pissebed uit de familie Eubelidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1950 door Arcangeli.

                                               

Eubelum lubricum

Eubelum lubricum is een pissebed uit de familie Eubelidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1885 door Gustav Budde-Lund.

                                               

Eubelum lugubre

Eubelum lugubre is een pissebed uit de familie Eubelidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1950 door Arcangeli.

                                               

Eubelum minimum

Eubelum minimum is een pissebed uit de familie Eubelidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1950 door Arcangeli.

                                               

Eubelum montanum

Eubelum montanum is een pissebed uit de familie Eubelidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1983 door Ferrara & Schmalfuss.

                                               

Eubelum novum

Eubelum novum is een pissebed uit de familie Eubelidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1950 door Arcangeli.

                                               

Eubelum paralubricum

Eubelum paralubricum is een pissebed uit de familie Eubelidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1950 door Arcangeli.

                                               

Eubelum pictum

Eubelum pictum is een pissebed uit de familie Eubelidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1950 door Arcangeli.

                                               

Eubelum pseudoasperius

Eubelum pseudoasperius is een pissebed uit de familie Eubelidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1976 door Ferrara & Schmalfuss.

                                               

Eubelum quietum

Eubelum quietum is een pissebed uit de familie Eubelidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1899 door Gustav Budde-Lund.

                                               

Eubelum schmoelzeri

Eubelum schmoelzeri is een pissebed uit de familie Eubelidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1976 door Ferrara & Schmalfuss.

                                               

Eubelum simplex

Eubelum simplex is een pissebed uit de familie Eubelidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1987 door Taiti & Ferrara.

                                               

Eubelum squamatum

Eubelum squamatum is een pissebed uit de familie Eubelidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1950 door Arcangeli.

                                               

Eubelum squamosum

Eubelum squamosum is een pissebed uit de familie Eubelidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1985 door Ferrara & Schmalfuss.

                                               

Eubelum stanleyanum

Eubelum stanleyanum is een pissebed uit de familie Eubelidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1920 door Van Name.

                                               

Eubelum stipulatum

Eubelum stipulatum is een pissebed uit de familie Eubelidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1899 door Gustav Budde-Lund.

                                               

Eubelum tachyoryctidis

Eubelum tachyoryctidis is een pissebed uit de familie Eubelidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1945 door Paulian de Felice.

                                               

Eubelum tomentosum

Eubelum tomentosum is een pissebed uit de familie Eubelidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1985 door Ferrara & Schmalfuss.

                                               

Eubelum ubangium

Eubelum ubangium is een pissebed uit de familie Eubelidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1942 door Verhoeff.

                                               

Eubelum vannamei

Eubelum vannamei is een pissebed uit de familie Eubelidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1950 door Arcangeli.

                                               

Eubergia argyrea

Eubergia argyrea is een vlinder uit de familie nachtpauwogen, onderfamilie Hemileucinae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd door Weymer in 1908.

                                               

Eubergia boetifica

Eubergia boetifica is een vlinder uit de familie van de nachtpauwogen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1899 door Druce.

                                               

Eubergia caisa

Eubergia caisa is een vlinder uit de familie nachtpauwogen, onderfamilie Hemileucinae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd door Berg in 1883.

                                               

Eubergia radians

Eubergia radians is een vlinder uit de familie nachtpauwogen, onderfamilie Hemileucinae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd door Dognin in 1911.

                                               

Eubergioides bertha

Eubergioides bertha is een vlinder uit de familie nachtpauwogen, onderfamilie Hemileucinae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd door Schaus in 1896.

                                               

Eubischofimyia

Eubischofimyia is een geslacht van vliegen uit de familie van de sluipvliegen. De wetenschappelijke naam van het geslacht is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1927 door Townsend.

                                               

Eublarginea argentifera

Eublarginea argentifera is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1966 door Berio. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eubleekeria jonesi

Eubleekeria jonesi is een straalvinnige vissensoort uit de familie van ponyvissen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1971 door James.

                                               

Eubleekeria kupanensis

Eubleekeria kupanensis is een straalvinnige vissensoort uit de familie van ponyvissen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2005 door Kimura & Peristiwady.

                                               

Eubleekeria rapsoni

Eubleekeria rapsoni is een straalvinnige vissensoort uit de familie van ponyvissen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1964 door Munro.

                                               

Eubleekeria splendens

Eubleekeria splendens is een straalvinnige vissensoort uit de familie van ponyvissen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1829 door Cuvier.

                                               

Eublemma acarodes

Eublemma acarodes is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Swinhoe. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eublemma acuta

Eublemma acuta is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1927 door Candèze.

                                               

Eublemma acutiangulatalis

Eublemma acutiangulatalis is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1916 door Rothschild.

                                               

Eublemma agrapta

Eublemma agrapta is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1897 door Hampson.

                                               

Eublemma albicosta

Eublemma albicosta is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Hampson. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eublemma albidior

Eublemma albidior is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1915 door Rothschild. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eublemma albifascia

Eublemma albifascia is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Hampson. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eublemma albivena

Eublemma albivena is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Hampson. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eublemma albivia

Eublemma albivia is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1914 door Hampson. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eublemma albostriata

Eublemma albostriata is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1929 door Wileman & West.

                                               

Eublemma alexi

Eublemma alexi is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2002 door Fibiger & Hacker. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eublemma almaviva

Eublemma almaviva is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1947 door Berio. De soort komt voor in tropisch Afrika.