ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 168
                                               

Euceros semiothisae

Euceros semiothisae is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Barron in 1976.

                                               

Euceros sensibus

Euceros sensibus is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Uchida in 1930.

                                               

Euceros serricornis

Euceros serricornis is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Haliday in 1838.

                                               

Euceros signicornis

Euceros signicornis is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Barron in 1978.

                                               

Euceros superbus

Euceros superbus is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Kriechbaumer in 1888.

                                               

Euceros taiwanus

Euceros taiwanus is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Kasparyan in 1992.

                                               

Euceros thoracicus

Euceros thoracicus is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Cresson in 1869.

                                               

Euceros tunetanus

Euceros tunetanus is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Schmiedeknecht in 1900.

                                               

Euceros unispina

Euceros unispina is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Kasparyan in 1984.

                                               

Eucerotettix ludificator

Eucerotettix ludificator is een rechtvleugelig insect uit de familie veldsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1980 door Descamps.

                                               

Eucerotoma alternata

Eucerotoma alternata is een keversoort uit de familie bladhaantjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1866 door Baly.

                                               

Eucerotoma amazona

Eucerotoma amazona is een keversoort uit de familie bladhaantjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1866 door Baly.

                                               

Eucerotoma boliviana

Eucerotoma boliviana is een keversoort uit de familie bladhaantjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1956 door Bechyne.

                                               

Eucerotoma capitata

Eucerotoma capitata is een keversoort uit de familie bladhaantjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1956 door Bechyne.

                                               

Eucerotoma congener

Eucerotoma congener is een keversoort uit de familie bladhaantjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1866 door Baly.

                                               

Eucerotoma contubernails

Eucerotoma contubernails is een keversoort uit de familie bladhaantjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1866 door Baly.

                                               

Eucerotoma decemguttata

Eucerotoma decemguttata is een keversoort uit de familie bladhaantjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1921 door Weise.

                                               

Eucerotoma degandei

Eucerotoma degandei is een keversoort uit de familie bladhaantjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1866 door Baly.

                                               

Eucerotoma excavata

Eucerotoma excavata is een keversoort uit de familie bladhaantjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1866 door Baly.

                                               

Eucerotoma huallagensis

Eucerotoma huallagensis is een keversoort uit de familie bladhaantjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1951 door Bechyne.

                                               

Eucerotoma mapiriensis

Eucerotoma mapiriensis is een keversoort uit de familie bladhaantjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1956 door Bechyne.

                                               

Eucerotoma obsoleta

Eucerotoma obsoleta is een keversoort uit de familie bladhaantjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1921 door Weise.

                                               

Eucerotoma octopunctata

Eucerotoma octopunctata is een keversoort uit de familie bladhaantjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1956 door Bechyne.

                                               

Eucerotoma perplexa

Eucerotoma perplexa is een keversoort uit de familie bladhaantjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1866 door Baly.

                                               

Eucerotoma pulchra

Eucerotoma pulchra is een keversoort uit de familie bladhaantjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1866 door Baly.

                                               

Eucerotoma septemmaculata

Eucerotoma septemmaculata is een keversoort uit de familie bladhaantjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1921 door Weise.

                                               

Eucerotoma timothea

Eucerotoma timothea is een keversoort uit de familie bladhaantjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1956 door Bechyne.

                                               

Eucerotoma transversofasciata

Eucerotoma transversofasciata is een keversoort uit de familie bladhaantjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1866 door Baly.

                                               

Eucerotoma varicornis

Eucerotoma varicornis is een keversoort uit de familie bladhaantjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1801 door Fabricius.

                                               

Eucerotoma xanthopus

Eucerotoma xanthopus is een keversoort uit de familie bladhaantjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1832 door Perty.

                                               

Eucessia

Eucessia is een vliegengeslacht uit de familie van de wolzwevers. De wetenschappelijke naam van het geslacht werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1886 door Coquillett.

                                               

Euchaetes albaticosta

Euchaetes albaticosta is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1912 door Dyar.

                                               

Euchaetes albicosta

Euchaetes albicosta is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1855 door Walker.

                                               

Euchaetes antica

Euchaetes antica is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1856 door Walker.

                                               

Euchaetes bicolor

Euchaetes bicolor is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1935 door Rothschild.

                                               

Euchaetes bolteri

Euchaetes bolteri is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1885 door Stretch.

                                               

Euchaetes castalla

Euchaetes castalla is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Barnes & McDunnough.

                                               

Euchaetes cressida

Euchaetes cressida is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1913 door Dyar.

                                               

Euchaetes egle

Euchaetes egle is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1773 door Drury.

                                               

Euchaetes elegans

Euchaetes elegans is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1874 door Stretch.

                                               

Euchaetes expressa

Euchaetes expressa is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1884 door Edwards.

                                               

Euchaetes fusca

Euchaetes fusca is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Rothschild.

                                               

Euchaetes gigantea

Euchaetes gigantea is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Barnes & McDunnough.

                                               

Euchaetes mitis

Euchaetes mitis is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Schaus.

                                               

Euchaetes pannycha

Euchaetes pannycha is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1919 door Dyar.

                                               

Euchaetes perlevis

Euchaetes perlevis is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1882 door Grote.

                                               

Euchaetes polingi

Euchaetes polingi is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1928 door Cassino.

                                               

Euchaetes promathides

Euchaetes promathides is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1894 door Druce.

                                               

Euchaetes psara

Euchaetes psara is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Dyar.

                                               

Euchaetes rizoma

Euchaetes rizoma is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1896 door Schaus.