ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 17
                                               

Epigraphus differens

Epigraphus differens is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1967 door Basilewsky.

                                               

Epigraphus fuscicornis

Epigraphus fuscicornis is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1883 door Kolbe.

                                               

Epigraphus insolitus

Epigraphus insolitus is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1886 door Bates.

                                               

Epigrapsus notatus

Epigrapsus notatus is een krabbensoort uit de familie van de Gecarcinidae. De wetenschappelijke naam van de soort is, als Grapsodes notatus, voor het eerst geldig gepubliceerd in 1865 door Heller.

                                               

Epigrapsus politus

Epigrapsus politus is een krabbensoort uit de familie van de Gecarcinidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1862 door Heller.

                                               

Epigrimyia

Epigrimyia is een geslacht van vliegen uit de familie van de sluipvliegen. De wetenschappelijke naam van het geslacht is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1891 door Townsend.

                                               

Epigrus columnaria

Epigrus columnaria is een slakkensoort uit de familie van de Epigridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1908 door Hedley & May.

                                               

Epigrus cylindraceus

Epigrus cylindraceus is een slakkensoort uit de familie van de Epigridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1878 door Tenison Woods.

                                               

Epigrus obesus

Epigrus obesus is een slakkensoort uit de familie van de Epigridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1956 door Laseron.

                                               

Epigrus truncatus

Epigrus truncatus is een slakkensoort uit de familie van de Epigridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1956 door Laseron.

                                               

Epigrypa bispinosus

Epigrypa bispinosus is een rechtvleugelig insect uit de familie Proscopiidae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1924 door Hebard.

                                               

Epigrypa curvicollis

Epigrypa curvicollis is een rechtvleugelig insect uit de familie Proscopiidae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1890 door Brunner von Wattenwyl.

                                               

Epigrypa variegata

Epigrypa variegata is een rechtvleugelig insect uit de familie Proscopiidae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1890 door Brunner von Wattenwyl.

                                               

Epigrypera argenticincta

Epigrypera argenticincta is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Hampson.

                                               

Epigrypera eriogona

Epigrypera eriogona is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Hampson.

                                               

Epigynopteryx affirmata

Epigynopteryx affirmata is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1997 door Herbulot. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Epigynopteryx africana

Epigynopteryx africana is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Aurivillius. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Epigynopteryx altivagans

Epigynopteryx altivagans is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1993 door Herbulot. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Epigynopteryx ansorgei

Epigynopteryx ansorgei is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1901 door Warren. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Epigynopteryx artemis

Epigynopteryx artemis is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1973 door Viette. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Epigynopteryx aurantiaca

Epigynopteryx aurantiaca is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1965 door Herbulot. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Epigynopteryx borgeaudi

Epigynopteryx borgeaudi is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1957 door Herbulot. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Epigynopteryx captiva

Epigynopteryx captiva is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1997 door Herbulot. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Epigynopteryx castanea

Epigynopteryx castanea is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1977 door Viette. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Epigynopteryx coffeae

Epigynopteryx coffeae is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1934 door Prout. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Epigynopteryx colligata

Epigynopteryx colligata is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1891 door Saalmüller. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Epigynopteryx commixta

Epigynopteryx commixta is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1901 door Warren. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Epigynopteryx concors

Epigynopteryx concors is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1977 door Viette.

                                               

Epigynopteryx curvimargo

Epigynopteryx curvimargo is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1909 door Hampson. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Epigynopteryx declinans

Epigynopteryx declinans is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1965 door Herbulot. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Epigynopteryx dia

Epigynopteryx dia is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1973 door Viette. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Epigynopteryx dorcas

Epigynopteryx dorcas is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1932 door Prout. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Epigynopteryx duboisi

Epigynopteryx duboisi is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1981 door Herbulot. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Epigynopteryx eudallasta

Epigynopteryx eudallasta is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1978 door Fletcher D. S. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Epigynopteryx eugonia

Epigynopteryx eugonia is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1935 door Prout. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Epigynopteryx fimosa

Epigynopteryx fimosa is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1905 door Warren. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Epigynopteryx flavedinaria

Epigynopteryx flavedinaria is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1857 door Guenée. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Epigynopteryx flexa

Epigynopteryx flexa is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1931 door Prout. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Epigynopteryx fulva

Epigynopteryx fulva is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1897 door Warren. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Epigynopteryx glycera

Epigynopteryx glycera is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1934 door Prout. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Epigynopteryx guichardi

Epigynopteryx guichardi is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1982 door Wiltshire. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Epigynopteryx impunctata

Epigynopteryx impunctata is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1898 door Warren. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Epigynopteryx indiscretaria

Epigynopteryx indiscretaria is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1898 door Mabille. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Epigynopteryx jacksoni

Epigynopteryx jacksoni is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1964 door Carcasson. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Epigynopteryx langaria

Epigynopteryx langaria is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1920 door Holland. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Epigynopteryx lioloma

Epigynopteryx lioloma is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1931 door Prout. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Epigynopteryx maculosata

Epigynopteryx maculosata is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1901 door Warren. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Epigynopteryx maeviaria

Epigynopteryx maeviaria is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1858 door Guenée. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Epigynopteryx metrocamparia

Epigynopteryx metrocamparia is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1908 door Bastelberger. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Epigynopteryx modesta

Epigynopteryx modesta is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1880 door Butler. De soort komt voor in tropisch Afrika.