ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 170
                                               

Euchalinus pedalis

Euchalinus pedalis is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Townes, Townes & Gupta in 1961.

                                               

Euchalinus pugnatus

Euchalinus pugnatus is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Cameron in 1907.

                                               

Euchalinus pulchripes

Euchalinus pulchripes is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Szepligeti in 1916.

                                               

Euchalinus respondens

Euchalinus respondens is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Cameron in 1904.

                                               

Euchalinus reticulatus

Euchalinus reticulatus is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Cameron in 1904.

                                               

Euchalinus sciolus

Euchalinus sciolus is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Tosquinet in 1903.

                                               

Euchalinus sundaicus

Euchalinus sundaicus is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Johan George Betrem in 1941.

                                               

Euchalinus variegatus

Euchalinus variegatus is een insect dat behoort tot de orde vliesvleugeligen en de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Szepligeti in 1908.

                                               

Eucharassus

Eucharassus is een kevergeslacht uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van het geslacht werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1885 door Bates.

                                               

Eucharassus bicolor

Eucharassus bicolor is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1934 door Melzer.

                                               

Eucharassus chemsaki

Eucharassus chemsaki is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2007 door Monné M. L.

                                               

Eucharassus confusus

Eucharassus confusus is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2001 door Galileo & Martins.

                                               

Eucharassus dispar

Eucharassus dispar is een keversoort uit de familie boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1885 door Bates.

                                               

Eucharassus flavotibiale

Eucharassus flavotibiale is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2001 door Galileo & Martins.

                                               

Eucharassus hovorei

Eucharassus hovorei is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2007 door Monné M. L.

                                               

Eucharassus lingafelteri

Eucharassus lingafelteri is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2007 door Monné M. L.

                                               

Eucharassus nevermanni

Eucharassus nevermanni is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1934 door Melzer.

                                               

Eucharassus nigratus

Eucharassus nigratus is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2009 door Martins & Galileo.

                                               

Eucharassus nisseri

Eucharassus nisseri is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1891 door Aurivillius.

                                               

Eucharassus wappesi

Eucharassus wappesi is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2007 door Monné M. L.

                                               

Eucharidema apora

Eucharidema apora is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1922 door Prout.

                                               

Eucharidema arfaki

Eucharidema arfaki is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1917 door Joicey & Talbot.

                                               

Eucharidema aroensis

Eucharidema aroensis is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1904 door Rothschild.

                                               

Eucharidema euanthes

Eucharidema euanthes is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1916 door Prout.

                                               

Eucharidema fractura

Eucharidema fractura is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1916 door Prout.

                                               

Eucharidema gorgo

Eucharidema gorgo is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1916 door Prout.

                                               

Eucharidema joiceyi

Eucharidema joiceyi is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1929 door Prout.

                                               

Eucharidema labyrinthodes

Eucharidema labyrinthodes is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1916 door Prout.

                                               

Eucharidema salahuta

Eucharidema salahuta is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1888 door Pagenstecher.

                                               

Eucharidema trichroa

Eucharidema trichroa is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1909 door Rothschild & Jordan.

                                               

Euchariomyia

Euchariomyia is een vliegengeslacht uit de familie van de wolzwevers. De wetenschappelijke naam van het geslacht werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1888 door Bigot.

                                               

Eucharis acuminata

Eucharis acuminata is een vliesvleugelig insect uit de familie Eucharitidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1924 door Ruschka.

                                               

Eucharis adscendens

Eucharis adscendens is een vliesvleugelig insect uit de familie Eucharitidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1787 door Fabricius.

                                               

Eucharis affinis

Eucharis affinis is een vliesvleugelig insect uit de familie Eucharitidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1956 door Boucek.

                                               

Eucharis alashanica

Eucharis alashanica is een vliesvleugelig insect uit de familie Eucharitidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1940 door Gussakovskiy.

                                               

Eucharis albipennis

Eucharis albipennis is een vliesvleugelig insect uit de familie Eucharitidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1956 door Boucek.

                                               

Eucharis alticola

Eucharis alticola is een vliesvleugelig insect uit de familie Eucharitidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1940 door Gussakovskiy.

                                               

Eucharis anatolica

Eucharis anatolica is een vliesvleugelig insect uit de familie Eucharitidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1952 door Boucek.

                                               

Eucharis atrocyanea

Eucharis atrocyanea is een vliesvleugelig insect uit de familie Eucharitidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1940 door Gussakovskiy.

                                               

Eucharis bedeli

Eucharis bedeli is een vliesvleugelig insect uit de familie Eucharitidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1891 door Cameron.

                                               

Eucharis borceai

Eucharis borceai is een vliesvleugelig insect uit de familie Eucharitidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1968 door Andriescu.

                                               

Eucharis bytinskisalzi

Eucharis bytinskisalzi is een vliesvleugelig insect uit de familie Eucharitidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1956 door Boucek.

                                               

Eucharis carinifera

Eucharis carinifera is een vliesvleugelig insect uit de familie Eucharitidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1940 door Gussakovskiy.

                                               

Eucharis casca

Eucharis casca is een vliesvleugelig insect uit de familie Eucharitidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1957 door Fernando.

                                               

Eucharis cassius

Eucharis cassius is een vliesvleugelig insect uit de familie Eucharitidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1957 door Fernando.

                                               

Eucharis cuprea

Eucharis cuprea is een vliesvleugelig insect uit de familie Eucharitidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1840 door Blanchard.

                                               

Eucharis cyanella

Eucharis cyanella is een vliesvleugelig insect uit de familie Eucharitidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1940 door Gussakovskiy.

                                               

Eucharis decerodera

Eucharis decerodera is een vliesvleugelig insect uit de familie Eucharitidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1853 door Spinola.

                                               

Eucharis diaphana

Eucharis diaphana is een vliesvleugelig insect uit de familie Eucharitidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1940 door Gussakovskiy.

                                               

Eucharis dimidiata

Eucharis dimidiata is een vliesvleugelig insect uit de familie Eucharitidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1940 door Gussakovskiy.