ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 171
                                               

Eublemma perinephela

Eublemma perinephela is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1945 door Turner.

                                               

Eublemma perkeo

Eublemma perkeo is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1921 door Rothschild. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eublemma perobliqua

Eublemma perobliqua is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Hampson. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eublemma phaeapera

Eublemma phaeapera is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Hampson.

                                               

Eublemma phaecosma

Eublemma phaecosma is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1930 door Turner.

                                               

Eublemma plumbosa

Eublemma plumbosa is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1899 door Distant. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eublemma porphyrescens

Eublemma porphyrescens is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1914 door Hampson. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eublemma postrosea

Eublemma postrosea is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1935 door Gaede. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eublemma postrufa

Eublemma postrufa is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1914 door Hampson. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eublemma postrufoides

Eublemma postrufoides is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1989 door Poole. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eublemma posttornalis

Eublemma posttornalis is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1916 door Rothschild.

                                               

Eublemma proleuca

Eublemma proleuca is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Hampson. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eublemma psamathea

Eublemma psamathea is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Hampson. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eublemma pseudonoctua

Eublemma pseudonoctua is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1921 door Rothschild. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eublemma pulcherrima

Eublemma pulcherrima is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1982 door Wiltshire. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eublemma pulverulenta

Eublemma pulverulenta is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1905 door Warren & Rothschild. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eublemma punctilinea

Eublemma punctilinea is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1902 door Hampson. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eublemma pyrastis

Eublemma pyrastis is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Hampson. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eublemma pyrochroa

Eublemma pyrochroa is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1918 door Hampson. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eublemma pyrosticta

Eublemma pyrosticta is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door de Joannis. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eublemma quadrilineata

Eublemma quadrilineata is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1881 door Moore. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eublemma quinarioides

Eublemma quinarioides is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1945 door Berio.

                                               

Eublemma ragusana

Eublemma ragusana is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1844 door Freyer. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eublemma ragusanoides

Eublemma ragusanoides is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1954 door Berio. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eublemma recta

Eublemma recta is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1852 door Guenée.

                                               

Eublemma reducta

Eublemma reducta is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1894 door Butler. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eublemma reninigra

Eublemma reninigra is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1945 door Berio. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eublemma respersa

Eublemma respersa is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1790 door Hübner.

                                               

Eublemma reussi

Eublemma reussi is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1935 door Gaede. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eublemma rivula

Eublemma rivula is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1882 door Moore. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eublemma robertsi

Eublemma robertsi is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1969 door Berio. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eublemma roseana

Eublemma roseana is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1881 door Moore. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eublemma roseocincta

Eublemma roseocincta is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Hampson. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eublemma rosinans

Eublemma rosinans is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1938 door Lucas.

                                               

Eublemma rubripuncta

Eublemma rubripuncta is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1902 door Hampson.

                                               

Eublemma rufimixta

Eublemma rufimixta is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1918 door Hampson. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eublemma rufocastanea

Eublemma rufocastanea is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1924 door Rothschild. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eublemma rufogalactea

Eublemma rufogalactea is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1979 door Holloway.

                                               

Eublemma rufolineata

Eublemma rufolineata is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1918 door Hampson.

                                               

Eublemma rushi

Eublemma rushi is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1961 door Wiltshire. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eublemma sabia

Eublemma sabia is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1874 door Felder & Rogenhofer. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eublemma sciaphora

Eublemma sciaphora is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Hampson.

                                               

Eublemma scituloides

Eublemma scituloides is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1917 door Rebel. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eublemma scotina

Eublemma scotina is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1963 door Fletcher D. S. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eublemma scotopis

Eublemma scotopis is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1911 door Bethune-Baker. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eublemma seminivea

Eublemma seminivea is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1896 door Hampson. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eublemma simplex

Eublemma simplex is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Rebel.

                                               

Eublemma siticuosa

Eublemma siticuosa is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1858 door Lederer. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eublemma sperans

Eublemma sperans is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1874 door Felder & Rogenhofer. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eublemma spirogramma

Eublemma spirogramma is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1912 door Rebel.