ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 172
                                               

Eublemma stereoscia

Eublemma stereoscia is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1936 door Turner.

                                               

Eublemma stictilinea

Eublemma stictilinea is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Hampson. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eublemma stygiochroa

Eublemma stygiochroa is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Hampson. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eublemma stygiodonta

Eublemma stygiodonta is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Hampson.

                                               

Eublemma suava

Eublemma suava is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1818 door Hübner.

                                               

Eublemma subflavipes

Eublemma subflavipes is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2010 door Hacker & Saldaitis. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eublemma subrufula

Eublemma subrufula is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1924 door Rothschild. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eublemma sydolia

Eublemma sydolia is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1940 door Schaus.

                                               

Eublemma syrtensis

Eublemma syrtensis is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Hampson.

                                               

Eublemma taifensis

Eublemma taifensis is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1980 door Wiltshire. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eublemma tephroclytioides

Eublemma tephroclytioides is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1924 door Rothschild. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eublemma terminimaculata

Eublemma terminimaculata is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1915 door Wileman.

                                               

Eublemma therma

Eublemma therma is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Hampson. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eublemma thermobasis

Eublemma thermobasis is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Hampson. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eublemma thermochroa

Eublemma thermochroa is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Hampson.

                                               

Eublemma thermosticta

Eublemma thermosticta is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Hampson.

                                               

Eublemma thurneri

Eublemma thurneri is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1935 door Zerny.

                                               

Eublemma titanica

Eublemma titanica is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Hampson. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eublemma tomentalis

Eublemma tomentalis is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1948 door Rebel. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eublemma trigramma

Eublemma trigramma is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door George Francis Hampson. De soort komt voor in het Afrotropisch gebied.

                                               

Eublemma tritonia

Eublemma tritonia is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1902 door Hampson.

                                               

Eublemma tytrocoides

Eublemma tytrocoides is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2010 door Hacker & Hausmann. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eublemma uninotata

Eublemma uninotata is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1902 door Hampson. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eublemma variochrea

Eublemma variochrea is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1979 door Holloway.

                                               

Eublemma viettei

Eublemma viettei is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1954 door Berio. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eublemma wagneri

Eublemma wagneri is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1851 door Herrich-Schäffer.

                                               

Eublemma wollastoni

Eublemma wollastoni is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1901 door Rothschild. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eublemma xanthocraspis

Eublemma xanthocraspis is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Hampson. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eublemmoides acrapex

Eublemmoides acrapex is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1896 door Hampson.

                                               

Eublemmoides apicimacula

Eublemmoides apicimacula is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1880 door Mabille. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eublemmoides ochracea

Eublemmoides ochracea is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1913 door Warren.

                                               

Eubliastes adustus

Eubliastes adustus is een rechtvleugelig insect uit de familie sabelsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1881 door Bolívar.

                                               

Eubliastes aethiops

Eubliastes aethiops is een rechtvleugelig insect uit de familie sabelsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1895 door Brunner von Wattenwyl.

                                               

Eubliastes apolinari

Eubliastes apolinari is een rechtvleugelig insect uit de familie sabelsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1927 door Hebard.

                                               

Eubliastes chlorodictyon

Eubliastes chlorodictyon is een rechtvleugelig insect uit de familie sabelsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1999 door Montealegre-Z. & Morris.

                                               

Eubliastes conspersus

Eubliastes conspersus is een rechtvleugelig insect uit de familie sabelsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1869 door Scudder.

                                               

Eubliastes ferrugineus

Eubliastes ferrugineus is een rechtvleugelig insect uit de familie sabelsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1895 door Brunner von Wattenwyl.

                                               

Eubliastes festae

Eubliastes festae is een rechtvleugelig insect uit de familie sabelsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1898 door Giglio-Tos.

                                               

Eubliastes pollonerae

Eubliastes pollonerae is een rechtvleugelig insect uit de familie sabelsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1896 door Griffini.

                                               

Eubliastes willemsei

Eubliastes willemsei is een rechtvleugelig insect uit de familie sabelsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1960 door Beier.

                                               

Eubocoana tristis

Eubocoana tristis is een rechtvleugelig insect uit de familie veldsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1931 door Sjöstedt.

                                               

Eubolepia anomalella

Eubolepia anomalella is een vlinder uit de familie van de spaandermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Dietz.

                                               

Eubolepia elucidella

Eubolepia elucidella is een vlinder uit de familie van de spaandermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1920 door Heinrich.

                                               

Eubolepia gargantuella

Eubolepia gargantuella is een vlinder uit de familie van de spaandermotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1920 door Heinrich.

                                               

Eubordeta eccrita

Eubordeta eccrita is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1912 door Jordan.

                                               

Eubordeta eichhorni

Eubordeta eichhorni is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1904 door Rothschild.

                                               

Eubordeta flammea

Eubordeta flammea is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1912 door Jordan.

                                               

Eubordeta flammens

Eubordeta flammens is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in door Bethune-Baker.

                                               

Eubordeta hypocala

Eubordeta hypocala is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1901 door Rothschild.

                                               

Eubordeta iucunda

Eubordeta iucunda is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1912 door Jordan.