ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 173
                                               

Eubordeta meeki

Eubordeta meeki is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1904 door Rothschild.

                                               

Eubordeta micacea

Eubordeta micacea is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1912 door Jordan.

                                               

Eubordeta miranda

Eubordeta miranda is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1904 door Rothschild.

                                               

Eubordeta moinieri

Eubordeta moinieri is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1978 door Herbulot.

                                               

Eubordeta rubroplagiata

Eubordeta rubroplagiata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Bethune-Baker.

                                               

Eubosmina coregoni

Eubosmina coregoni is een watervlooiensoort uit de familie van de Bosminidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1857 door Baird.

                                               

Eubrachiella antarctica

Eubrachiella antarctica is een eenoogkreeftjessoort uit de familie van de Lernaeopodidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door A. Quidor. De soort werd verzameld tijdens de Franse Antarctische ...

                                               

Eubranchus agrius

Eubranchus agrius is een slakkensoort uit de familie van de Eubranchidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1959 door Er. Marcus.

                                               

Eubranchus alexei

Eubranchus alexei is een slakkensoort uit de familie van de Eubranchidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1998 door Martynov als Aenigmastyletus alexei.

                                               

Eubranchus arci

Eubranchus arci is een slakkensoort uit de familie van de Eubranchidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1981 door Ortea.

                                               

Eubranchus conicla

Eubranchus conicla is een slakkensoort uit de familie van de Eubranchidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1958 door Er. Marcus.

                                               

Eubranchus convenientis

Eubranchus convenientis is een slakkensoort uit de familie van de Eubranchidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2002 door Ortea & Caballer.

                                               

Eubranchus cucullus

Eubranchus cucullus is een slakkensoort uit de familie van de Eubranchidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1985 door Behrens.

                                               

Eubranchus doriae

Eubranchus doriae is een slakkensoort uit de familie van de Eubranchidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1874 door Trinchese.

                                               

Eubranchus echizenicus

Eubranchus echizenicus is een slakkensoort uit de familie van de Eubranchidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1975 door Baba.

                                               

Eubranchus eibesfeldti

Eubranchus eibesfeldti is een slakkensoort uit de familie van de Eubranchidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2003 door Ortea, Caballer & Barcallado.

                                               

Eubranchus falklandicus

Eubranchus falklandicus is een slakkensoort uit de familie van de Eubranchidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Eliot.

                                               

Eubranchus farrani

Eubranchus farrani is een slakkensoort uit de familie van de Eubranchidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1844 door Alder & Hancock.

                                               

Eubranchus fuegiensis

Eubranchus fuegiensis is een slakkensoort uit de familie van de Eubranchidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1926 door Odhner.

                                               

Eubranchus glacialis

Eubranchus glacialis is een slakkensoort uit de familie van de Eubranchidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1912 door Thiele.

                                               

Eubranchus inabai

Eubranchus inabai is een slakkensoort uit de familie van de Eubranchidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1964 door Baba.

                                               

Eubranchus leopoldoi

Eubranchus leopoldoi is een slakkensoort uit de familie van de Eubranchidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2001 door Caballer, Ortea & Espinosa.

                                               

Eubranchus linensis

Eubranchus linensis is een slakkensoort uit de familie van de Eubranchidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1990 door Garcia-Gomez, Cervera & Garcia.

                                               

Eubranchus mandapamensis

Eubranchus mandapamensis is een slakkensoort uit de familie van de Eubranchidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1968 door Rao.

                                               

Eubranchus olivaceus

Eubranchus olivaceus is een slakkensoort uit de familie van de Eubranchidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1922 door ODonoghue.

                                               

Eubranchus prietoi

Eubranchus prietoi is een slakkensoort uit de familie van de Eubranchidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1981 door Llera & Ortea.

                                               

Eubranchus rubeolus

Eubranchus rubeolus is een slakkensoort uit de familie van de Eubranchidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1964 door Burn.

                                               

Eubranchus rubropunctatus

Eubranchus rubropunctatus is een slakkensoort uit de familie van de Eubranchidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1969 door Edmunds.

                                               

Eubranchus rustyus

Eubranchus rustyus is een slakkensoort uit de familie van de Eubranchidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1961 door Er. Marcus.

                                               

Eubranchus sanjuanensis

Eubranchus sanjuanensis is een slakkensoort uit de familie van de Eubranchidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1972 door Roller.

                                               

Eubranchus steinbecki

Eubranchus steinbecki is een slakkensoort uit de familie van de Eubranchidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1987 door David W. Behrens. Hij noemde ze naar John Steinbeck. De soort komt voor aan de ...

                                               

Eubranchus telesforoi

Eubranchus telesforoi is een slakkensoort uit de familie van de Eubranchidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2002 door Ortea, Caballer, Moro & Bacallado.

                                               

Eubranchus toledanoi

Eubranchus toledanoi is een slakkensoort uit de familie van de Eubranchidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2002 door Ortea & Caballer.

                                               

Eubranchus tricolor

Eubranchus tricolor is een slakkensoort uit de familie van de Eubranchidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1838 door Forbes.

                                               

Eubranchus vascoi

Eubranchus vascoi is een slakkensoort uit de familie van de Eubranchidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2002 door Ortea, Caballer, Moro & Bacallado.

                                               

Eubranchus virginalis

Eubranchus virginalis is een slakkensoort uit de familie van de Eubranchidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1949 door Baba.

                                               

Eubranchus vittatus

Eubranchus vittatus is een slakkensoort uit de familie van de Eubranchidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1842 door Alder & Hancock.

                                               

Eubria palustris

Eubria palustris is een keversoort uit de familie Psephenidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1818 door Germar.

                                               

Eubrochoneura altissima

Eubrochoneura altissima is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1978 door Kawabe.

                                               

Eubrochoneura aversa

Eubrochoneura aversa is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1973 door Diakonoff.

                                               

Eubrochoneura parasema

Eubrochoneura parasema is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1911 door Meyrick.

                                               

Eubroncus indicus

Eubroncus indicus is een vliesvleugelig insect uit de familie Mymaridae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2009 door Hayat & Khan.

                                               

Eubroncus orientalis

Eubroncus orientalis is een vliesvleugelig insect uit de familie Mymaridae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1972 door Yoshimoto, Kozlov & Trjapitzin.

                                               

Eubroncus prodigiosus

Eubroncus prodigiosus is een vliesvleugelig insect uit de familie Mymaridae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1972 door Yoshimoto, Kozlov & Trjapitzin.

                                               

Eubulides alutaceus

Eubulides alutaceus is een insect uit de orde Phasmatodea en de familie Heteropterygidae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1877 door Stål.

                                               

Eubulides igorrote

Eubulides igorrote is een insect uit de orde Phasmatodea en de familie Heteropterygidae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1939 door Rehn & Rehn.

                                               

Eubulides taylori

Eubulides taylori is een insect uit de orde Phasmatodea en de familie Heteropterygidae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1939 door Rehn & Rehn.

                                               

Eucaerus badistrinus

Eucaerus badistrinus is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1872 door Bates.

                                               

Eucaerus geminatus

Eucaerus geminatus is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1871 door Bates.

                                               

Eucaerus haitianus

Eucaerus haitianus is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1935 door Darlington.