ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 174
                                               

Euchloe olympia

Euchloe olympia is een vlindersoort uit de familie van de Pieridae, onderfamilie Pierinae. Euchloe olympia werd in 1871 beschreven door W. Edwards.

                                               

Euchloe orientalis

Euchloe orientalis is een vlinder uit de familie van de witjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1864 door Bremen.

                                               

Euchloe pulverata

Euchloe pulverata is een vlindersoort uit de familie van de Pieridae, onderfamilie Pierinae. Euchloe pulverata werd in 1884 beschreven door Christoph.

                                               

Euchloe semiorientalis

Euchloe semiorientalis is een vlinder uit de familie van de witjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1911 door Verity.

                                               

Euchloe thoosa

Euchloe thoosa is een vlinder uit de familie van de witjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1878 door Scudder.

                                               

Euchloe tomyris

Euchloe tomyris is een vlindersoort uit de familie van de Pieridae, onderfamilie Pierinae. Euchloe tomyris werd in 1884 beschreven door Christoph.

                                               

Euchloe transcaspica

Euchloe transcaspica is een vlindersoort uit de familie van de Pieridae, onderfamilie Pierinae. Euchloe transcaspica werd in 1892 beschreven door Staudinger.

                                               

Euchloe ziayani

Euchloe ziayani is een vlindersoort uit de familie van de Pieridae, onderfamilie Pierinae. Euchloe ziayani werd in 2001 beschreven door Leestmans & Back.

                                               

Euchloron pulcherrima

Euchloron pulcherrima is een vlinder uit de familie van de pijlstaarten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1938 door Brandt.

                                               

Euchlorostola anusia

Euchlorostola anusia is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1924 door Schaus.

                                               

Euchlorostola corydon

Euchlorostola corydon is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1884 door Druce.

                                               

Euchlorostola interrupta

Euchlorostola interrupta is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1856 door Walker.

                                               

Euchlorostola megathyris

Euchlorostola megathyris is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1914 door Hampson.

                                               

Euchoeca cichisa

Euchoeca cichisa is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1939 door Prout.

                                               

Euchontha castrona

Euchontha castrona is een vlinder uit de familie van de tandvlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door William Warren. Het mannelijk exemplaar dat Warren beschreef had een spanwijdte van 38 ...

                                               

Euchontha ciris

Euchontha ciris is een vlinder uit de familie van de tandvlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1893 door Druce.

                                               

Euchontha clareta

Euchontha clareta is een vlinder uit de familie van de tandvlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1894 door Dognin.

                                               

Euchontha commixta

Euchontha commixta is een vlinder uit de familie van de tandvlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1904 door Warren.

                                               

Euchontha frigida

Euchontha frigida is een vlinder uit de familie van de tandvlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1865 door Walker.

                                               

Euchorthippus acarinatus

Euchorthippus acarinatus is een rechtvleugelig insect uit de familie veldsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1993 door Zheng & He.

                                               

Euchorthippus albolineatus

Euchorthippus albolineatus is een rechtvleugelig insect uit de familie veldsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1849 door Lucas.

                                               

Euchorthippus angustulus

Euchorthippus angustulus is een rechtvleugelig insect uit de familie veldsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1931 door Ramme.

                                               

Euchorthippus aquatilis

Euchorthippus aquatilis is een rechtvleugelig insect uit de familie veldsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1994 door Zhang.

                                               

Euchorthippus arabicus

Euchorthippus arabicus is een rechtvleugelig insect uit de familie veldsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1952 door Uvarov.

                                               

Euchorthippus changlingensis

Euchorthippus changlingensis is een rechtvleugelig insect uit de familie veldsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2001 door Ren & Zhao.

                                               

Euchorthippus chenbaensis

Euchorthippus chenbaensis is een rechtvleugelig insect uit de familie veldsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1964 door Tu & Zheng.

                                               

Euchorthippus cheui

Euchorthippus cheui is een rechtvleugelig insect uit de familie veldsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1964 door Xia.

                                               

Euchorthippus chopardi

Euchorthippus chopardi is een rechtvleugelig insect uit de familie veldsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1968 door Descamps.

                                               

Euchorthippus choui

Euchorthippus choui is een rechtvleugelig insect uit de familie veldsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1980 door Zheng.

                                               

Euchorthippus dahinganlingensis

Euchorthippus dahinganlingensis is een rechtvleugelig insect uit de familie veldsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1992 door Zhang & Ren.

                                               

Euchorthippus elegantulus

Euchorthippus elegantulus is een rechtvleugelig insect uit de familie veldsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1940 door Zeuner.

                                               

Euchorthippus flexucarinatus

Euchorthippus flexucarinatus is een rechtvleugelig insect uit de familie veldsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1987 door Bi & Xia.

                                               

Euchorthippus fusigeniculatus

Euchorthippus fusigeniculatus is een rechtvleugelig insect uit de familie veldsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1983 door Jin & Zhang.

                                               

Euchorthippus heiheensis

Euchorthippus heiheensis is een rechtvleugelig insect uit de familie veldsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2007 door Wang.

                                               

Euchorthippus herbaceus

Euchorthippus herbaceus is een rechtvleugelig insect uit de familie veldsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1985 door Zhang & Jin.

                                               

Euchorthippus liupanshanensis

Euchorthippus liupanshanensis is een rechtvleugelig insect uit de familie veldsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1993 door Zheng & He.

                                               

Euchorthippus madeirae

Euchorthippus madeirae is een rechtvleugelig insect uit de familie veldsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1935 door Uvarov.

                                               

Euchorthippus nigrilineatus

Euchorthippus nigrilineatus is een rechtvleugelig insect uit de familie veldsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1993 door Zheng & Wang.

                                               

Euchorthippus pulvinatus

Euchorthippus pulvinatus of gele prairiesprinkhaan is een rechtvleugelig insect uit de familie veldsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1846 door Johann Gotthelf Fischer von Waldheim.

                                               

Euchorthippus ravus

Euchorthippus ravus is een rechtvleugelig insect uit de familie veldsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1992 door Liang & Jia.

                                               

Euchorthippus sardous

Euchorthippus sardous is een rechtvleugelig insect uit de familie veldsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1934 door Nadig.

                                               

Euchorthippus shandongensis

Euchorthippus shandongensis is een rechtvleugelig insect uit de familie veldsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2012 door Yin & Xiao.

                                               

Euchorthippus sinucarinatus

Euchorthippus sinucarinatus is een rechtvleugelig insect uit de familie veldsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1993 door Zheng & Wang.

                                               

Euchorthippus transcaucasicus

Euchorthippus transcaucasicus is een rechtvleugelig insect uit de familie veldsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1930 door Tarbinsky.

                                               

Euchorthippus unicolor

Euchorthippus unicolor is een rechtvleugelig insect uit de familie veldsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1913 door Ikonnikov.

                                               

Euchorthippus vittatus

Euchorthippus vittatus is een rechtvleugelig insect uit de familie veldsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1980 door Zheng.

                                               

Euchorthippus weichowensis

Euchorthippus weichowensis is een rechtvleugelig insect uit de familie veldsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1937 door Chang.

                                               

Euchorthippus yungningensis

Euchorthippus yungningensis is een rechtvleugelig insect uit de familie veldsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1964 door Tu & Zheng.

                                               

Euchorthippus zhongtiaoshanensis

Euchorthippus zhongtiaoshanensis is een rechtvleugelig insect uit de familie veldsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2002 door Zheng & Lu.

                                               

Euchorthippus zuojianus

Euchorthippus zuojianus is een rechtvleugelig insect uit de familie veldsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1993 door Zhang & Ren.