ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 175
                                               

Eucampima atritoinalis

Eucampima atritoinalis is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1926 door Hampson.

                                               

Eucampima atritornalis

Eucampima atritornalis is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1926 door Hampson. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eucampima coenotype

Eucampima coenotype is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door George Francis Hampson. De soort komt voor in het Afrotropisch gebied.

                                               

Eucampima griseisigna

Eucampima griseisigna is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1921 door Wileman & South.

                                               

Eucampima poliostidza

Eucampima poliostidza is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1926 door Hampson. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eucampima violalis

Eucampima violalis is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1940 door Gaede. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eucamptognathus africanus

Eucamptognathus africanus is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1835 door Castelnau.

                                               

Eucamptognathus alluaudi

Eucamptognathus alluaudi is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1895 door Fairmaire.

                                               

Eucamptognathus andriai

Eucamptognathus andriai is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1982 door Deuve.

                                               

Eucamptognathus andringitricus

Eucamptognathus andringitricus is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1982 door Deuve.

                                               

Eucamptognathus androyanus

Eucamptognathus androyanus is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1903 door Tschitscherine.

                                               

Eucamptognathus aterrimus

Eucamptognathus aterrimus is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1958 door Mateu.

                                               

Eucamptognathus badeni

Eucamptognathus badeni is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1877 door Putzeys.

                                               

Eucamptognathus bastardi

Eucamptognathus bastardi is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1948 door Jeannel.

                                               

Eucamptognathus betsileus

Eucamptognathus betsileus is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1948 door Jeannel.

                                               

Eucamptognathus boucardi

Eucamptognathus boucardi is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1890 door Tschitscherine.

                                               

Eucamptognathus bouvieri

Eucamptognathus bouvieri is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1900 door Tschitscherine.

                                               

Eucamptognathus brevicornis

Eucamptognathus brevicornis is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1869 door Fairmaire.

                                               

Eucamptognathus catalai

Eucamptognathus catalai is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1948 door Jeannel.

                                               

Eucamptognathus chaudoirii

Eucamptognathus chaudoirii is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1868 door Fairmaire.

                                               

Eucamptognathus colasi

Eucamptognathus colasi is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1982 door Deuve.

                                               

Eucamptognathus conspicuus

Eucamptognathus conspicuus is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1958 door Mateu.

                                               

Eucamptognathus costatus

Eucamptognathus costatus is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1958 door Mateu.

                                               

Eucamptognathus crassus

Eucamptognathus crassus is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1948 door Jeannel.

                                               

Eucamptognathus curvicrus

Eucamptognathus curvicrus is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1898 door Tschitscherine.

                                               

Eucamptognathus decaryi

Eucamptognathus decaryi is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1948 door Jeannel.

                                               

Eucamptognathus diacritus

Eucamptognathus diacritus is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1913 door Alluaud.

                                               

Eucamptognathus dieganus

Eucamptognathus dieganus is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1897 door Alluaud.

                                               

Eucamptognathus diversus

Eucamptognathus diversus is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1874 door Chaudoir.

                                               

Eucamptognathus dostojewskii

Eucamptognathus dostojewskii is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1897 door Tschitscherine.

                                               

Eucamptognathus emarginatus

Eucamptognathus emarginatus is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1877 door Putzeys.

                                               

Eucamptognathus erinnys

Eucamptognathus erinnys is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1893 door Tschitscherine.

                                               

Eucamptognathus extremus

Eucamptognathus extremus is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1955 door Jeannel.

                                               

Eucamptognathus fairmairei

Eucamptognathus fairmairei is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1926 door Alluaud.

                                               

Eucamptognathus foveatus

Eucamptognathus foveatus is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1948 door Jeannel.

                                               

Eucamptognathus freyi

Eucamptognathus freyi is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1960 door Straneo.

                                               

Eucamptognathus gigas

Eucamptognathus gigas is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1967 door Basilewsky.

                                               

Eucamptognathus granulifer

Eucamptognathus granulifer is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1900 door Tschitscherine.

                                               

Eucamptognathus griveaudi

Eucamptognathus griveaudi is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1967 door Basilewsky.

                                               

Eucamptognathus haplosternus

Eucamptognathus haplosternus is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1869 door Fairmaire.

                                               

Eucamptognathus howa

Eucamptognathus howa is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1899 door Tschitscherine.

                                               

Eucamptognathus ikopae

Eucamptognathus ikopae is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1900 door Tschitscherine.

                                               

Eucamptognathus insolitus

Eucamptognathus insolitus is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1958 door Mateu.

                                               

Eucamptognathus jeanneli

Eucamptognathus jeanneli is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1946 door Basilewsky.

                                               

Eucamptognathus laevipennis

Eucamptognathus laevipennis is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1948 door Jeannel.

                                               

Eucamptognathus lafertei

Eucamptognathus lafertei is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1839 door Chevrolat.

                                               

Eucamptognathus lambertoni

Eucamptognathus lambertoni is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1926 door Alluaud.

                                               

Eucamptognathus lesnei

Eucamptognathus lesnei is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1900 door Tschitscherine.

                                               

Eucamptognathus macrocephalus

Eucamptognathus macrocephalus is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1981 door Deuve.

                                               

Eucamptognathus madagascariensis

Eucamptognathus madagascariensis is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1958 door Mateu.